Şimdi Ara

TYT Türkçe 0 dan 25 nete ne kadar sürede çıkabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar her ne kadar anadilimiz olsada bu türkçe kısımı paragraf ağırlıklı ve sanırım okuma hızı ve anlamak çok önemli galiba türkçe kısmında nasıl minimum 20-25 nete çıkabilirim?Sözel arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

• upppppp
  • Cidden 0 san imkansız. Zaten 10 tane dilbilgisi var maks. Sadece soru çözerek paragraflarda 20 net yapmayı bekleme bu kadar kısa sürede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan kendi dilinde 0 da yapmaz bu arada yapmamalı yani bu benim görüşüm
  • Arkadaşlar sayısalcı olarak konulara hiç çalışmasamda türkçede 20 net çıkarıyorum şimdilik ama sanırım biraz vakit alıyor benim için okuyup anlaması. Bunun için yani hızlı okuyup anlamak için ne yapmalıyım?

• 0 net yapıyor olman imkansız benim de süreyle alakalı ciddi sorunlarım var o ayrı bir konu ama sıfır olmasının imkanı yok.

Dil bilgisinde zayıfsan direkt başla 10 soru oradan bir bonusun olur onun dışında deneme ve zamanlama konusuna dikkat et misal ben matematik öncelikli başlarsam zamanda çok büyük sorunlar yaşıyorum geometride bi soruda takılıyorum 5-10 dakika vakit yiyorum ve bana direkt türkçede eksi net olarak dönüyor hangi sıralama ile daha çok nete ulaştığını tespit et ona göre çöz inat etmeye gerek yok 1 net 1 nettir

Matematiğim 34 değil 30 olsun o 4 soruda takılı kalmaktansa 10 tane paragraf çözerim belkide
  • Suriyeli misin la sen ne 0 neti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anadilini anlamamayı sayısal olmaya bağlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asura Otsutsuki

Anadilini anlamamayı sayısal olmaya bağlamış
    Dünyadaki en bozuk dillerden biri bizim dilimiz neyini anlıyacağız

• Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Ne anlamda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

Ne anlamda?
    genel anlamda dilimiz çok bozuk muazzam ölçüde istisna olmasıda bunu kanıtlar
  • https://youtu.be/j5UW3KXGsDs

Bu adamın videolarını izle, taktiklerini dene sorular üzerinde.
    "-da" ayrı yazılmalı. Aman boşver. Biraz örnek verirsen seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 19 Şubat 2019; 15:14:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

"-da" ayrı yazılmalı. Aman boşver. Biraz örnek verirsen seviniriz.
    dayı bitişik yazarak ( dikkat etmedim doğal olarak ) bozuk bir dil olduğumuzu bilmedende örnekledim
  • Türkçem sıfır diyenler genelde 20 yapıyor zaten eğer daha düşükse düzenli paragraf çöz sınava kadar dil bilgisine çok bulaşma derim sadece tyt çalışmıyorsan

Kurallı dil, bozuk dil demek değildir. Dilini kötülemek için kılıf uydurma. Bak yine bitişik yazmışsın ayrı yazman gereken yerde.
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Tamam biz hepimiz salağız bi siz akıllısınız en iyisini siz biliyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Estağfurullah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.