|
TYT DE 5 - 6 SORU İPTAL EDİLEBİLİR
-
-
yok iptal edilmes unutun o olayı, geçen sene baya yanlış soru vardı ohoo. -
kaynak nere hocam sağlam galiba baya
-
ajsdhasudhasdha sandıkları terketmeyin tüm sınavı da iptal ettirebiliriz 24 saat direnirsek
-
İptal olmaz. -
Geçen seneki saçak genişliği sorusu iptal edilmedi ise hiçbiri iptal olmaz bu saatten sonra. ÖSYM'ye hatasını söyleyince kabullenmiyor maalesef. -
evet. iptal edilsin ve herkese +1 net verilsin. lütfen
-
sınav o kadar basitti ki sınavın tüm sorularını komple iptal etsek daha az yığılma olur -
şaka bir yana özkütle sorusu iptal edilebilir.
-
herkes kolay diyor fen sosyalde toplam 9 10 sorunun cevabını herkes farklı söylüyor herkesi bırakın hocalar bile farklı söylüyor AYNEN KARDEŞLERİM 2020 DEN KOLAYDI
-
onda ne var ki yalniz 2 idi işte -
o soru mantığınj anlatır mısın -
ya ben sadece 2 yi hatirliyorum hacim sabitken kütleyi arttırmak anlamına gelen bi örnek vermişti(sanıeım kaşığın boyutlarını değiştirmeden ağırlaştırmak gibi bişeydi) bunu yaparsa da özekütle artar -
arkadaşlar soru iptal olunca ne oluyor, herkes doğru yaptı mı sayılıyor ? (hiç böyle bir şey yaşamadığım için soruyorum)
-
kaşık konusu ihtilaflı çünkü kaşığın boyutu ve hacmi hakkında bilgi yok. farklı bir kaşık olup olmadığı da belli değil.
-
fiziko diyen vurduruyodur analitik olduğu bariz
-
kesinlikle kalıplı soru zaten bu bilgiler olmadığı için yanlış doğrudan
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ajsdhasudhasdha sandıkları terketmeyin tüm sınavı da iptal ettirebiliriz 24 saat direnirsek |
herkes kolay diyor fen sosyalde toplam 9 10 sorunun cevabını herkes farklı söylüyor herkesi bırakın hocalar bile farklı söylüyor AYNEN KARDEŞLERİM 2020 DEN KOLAYDI |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X