Şimdi Ara

Tyt de yanlış kodlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda ilk defa konu açıyorum herhangi bir şeyi yanlış yaparsam kusura bakmayın.

Benim için ciddi bir konu olduğundan dolayı troll olan ve kendini komik sanan arkadaşlar cevap vermezse sevinirim.

Tytde sınav kitapcik numarasının son hanesi 9du ben 0 olarak kodlamıştım, ardından farkettim hemen silip düzelttim. Baya sildim, çok az bir karartı gibi vardı yakından bakıldığında ama içim rahat değil. Ösymyi aradığımda bu tür durumlarda karekod ve kişiye özel optik sayesinde bir sıkıntı olmayacağını söylediler.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hairo H kullanıcısına yanıt
    Dostum çok önemli olan tek şey var, o da gozetmenin kitapcığın üzerindeki şeyi yapıştırması gereken yere yapıştırması. Geri kalan şeyler sınav degerlendirmesine etki edecek şeyler değil, daha çok itirazlar durumunda bakılıyor benim bildiğim kadarıyla, ama sen bi araştır yine de olmazsa osymyi ararsın için daha da bı rahat eder

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ösymyi aramışsın sorun olmayacak demiş.

hiçbir şey kodlamasan bile sorun olmaz kitapçıktan toplanan karekod ile optiğin bağlanıyor.

• Hocam pelikan silgi dağıtmıyorlar artık. Bir şıkkı bir kere silseniz dahi okumayacaktır. İçiniz ferah olsun.

• Zamanında biri yanlış kodlamış ve ÖSYM'ye dava açıp kazanmıştı ondan sonra ÖSYM bunlarla uğraşmamak için karekod sistemine geçti artık bizim normal kodlamamızın bir önemi yok.

• Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için. ÖSYM kılavuzunda da bu ibareler var fakat ÖSYM çağrı merkezindeki bilgiyle zıt düşüyor acaba eski bilgiler ve uğraşmayıp her sene aynısını yazıp geçiyorlar mi? Bende herhangi bir yanlışlık yok sadece yanlış yaptığımı farkedip silip düzelttim. Optik silgi izini falan algılayıp yanlış okursa diye korkuyorum.

Tyt de yanlış kodlama

• Hairo H kullanıcısına yanıt
    Dostum rahat ol sıkıntı yaşamazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim herhangi bir sorun olmadı okunmuş.

Sıralamam da 31250 beklediğimden iyi geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.