Bildirim
TYT FELSEFE KONULARI HAKKINDA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hiç bi şey anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadas diyo ki sanat felsefesi falan yerine bunlar cikicakmis bu sene tytde bunlari islemisler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
evet sanat falan onlar müfredat dışıquote:
Orijinalden alıntı: selo33
arkadas diyo ki sanat felsefesi falan yerine bunlar cikicakmis bu sene tytde bunlari islemisler -
Google DocsFELSEFE 11.SINIF KİTABI.pdfhttps://drive.google.com/file/d/16ZQXA_bHwHAHdS_g-kOMDNEn2MAQFsCG/view
buyur kankam şahsen bunlara çalışacağım bu senenin 12'lerinin 11.sınıf felsefe kitabı evde kitap bulursam ondan giderim sonuçta 11de bunları gördüysek sınavda da eksik bir şey çıkacağını sanmam
-
11. Sınıf dersini tyt de mi soracaklar? Tam anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolunubulacak -- 18 Mayıs 2020; 12:38:56 >
Anlamadım yani bilgi felsefesi, varlık felsefesi falan çıkmayacak mı? Ne alaka? Denemelerde hep bunlar çıkıyor ve ben bu konulara çalıştım.
Gerçi bu seneki 12'ler 10.sınıftada felsefe görmediler mi? O konuları 10.sınıfta görmüşler demek ki. Bunlar ayt'dir.
kanka ben bu senenin 12'Siyim ve sadece 11.sınıfta felsefe gördük başka da görmedik tmlerde 11 de gördü dilcilerde ortak dersti yani 11de seçmeli değil bu yüzden sanırım tyt'de sorulacak -
hocam felsefe tarihi mi gördünüz yoksa varlık felsefesi felan mı?quote:
Orijinalden alıntı: 13trance
kanka ben bu senenin 12'Siyim ve sadece 11.sınıfta felsefe gördük başka da görmedik tmlerde 11 de gördü dilcilerde ortak dersti yani 11de seçmeli değil bu yüzden sanırım tyt'de sorulacak -
12 yim yukarda denildigi gibi sanat felsefesi felan yok kitabın linki paylaşılmış yukarda sadece felsefe hakkında o kitabı gördük okuduk 10.sınıfta felsefe dersi yoktu 11 de gördük sadece
aynen öyle -
kitabın linkini paylaştım 11de fazla dinlemediğim için sanat mı varlık mı hatırlamıyorum tek hatırladığım akımlar ve isimler neler yaptıkları kitabn birebir aynısını işledik ona bakarsan daha iyi fikir edinebilirsin benim kafamdaki soru bu sınav 12lerin sınavı bize görer mi yapıalcak yoksa mezunlar ve 12 lerin ortak işlediği yer mi baz alınacak sanırım işlediğimiz yerler farklı nereyi baz alcağız -
sınav 12leri baz alir dedigin gibi attigin yerden sorarlar
Meb kazanımlarında yazıyordur hocam
felsefede 11.sınıf meb kitabını çalışın arkadaşlar -
Evet
Görmedik 10 olduk felsefe 11 oldu 11 olduk 10’a çekildi
Ee denemelerde full varlık felsefesi, bilgi felsefesi soruluyor. Bu denemeler sonuçta kazanımlara göre hazırlanıyor?quote:
Orijinalden alıntı: SuplexCity
Görmedik 10 olduk felsefe 11 oldu 11 olduk 10’a çekildi
Denemelerin ne kadar kazanımları baz aldığı tartışılır bir konu. Özellikle fen ve sosyal için. Mol de yok tyt kimyada ama çoğu denemede var ne hikmetse?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X