Şimdi Ara

Tyt fen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir eacı olarak en zorlandığım nokta bu. Sınava girmiş veya girecek arkadaşlar temeli olmayan bir ea tyt fene nasıl çalışmalı neler yapmalı?

Biyoloji bir tık ezbere dayalı olsa da kimya ve fizik ciddi manada zorluyor.

• Apotemi tyt fen konu özetini al biyolojiyi oradan ezberleyerek hallet kimyayıda aynı şekil hallet fizikte bazı konular için videosunu izle kitapta yoksa not al misal iş güç enerji yada hareket elektrostatik falan , ben memnunum kitaptan
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

şu a2k biosundan nefret ediyorum sb de,konu anlatımlı kitapta aşırı bilgi var her defasında yeni şeyler görüyorum ilk üniteden çıkamadım bi türlü

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Şuan ben tonguç kampüsten konu anlatımı dinleyip sb çözüyorum direkt okuyunca bazı şeyler havada kalabiliyor. Yine de tavsiyen için teşekkür ederim kimya için deneyeceğim hocam
  • yunus_emre^^ kullanıcısına yanıt
    Anlama tarzına göre davran ben izlerken birşey anlamıyorum ama okuyunca daha iyi anlıyorum daha iyi akılda kalıyor , kişiye göre değişiyor
  • kimyayi apotemiden okuyabilirsin biyoyu da ayni sekilde. fizik icin ozcan aykin + 3d yapacagim sanirim, ess de olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.