Bildirim
Tyt fen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Apotemi tyt fen konu özetini al biyolojiyi oradan ezberleyerek hallet kimyayıda aynı şekil hallet fizikte bazı konular için videosunu izle kitapta yoksa not al misal iş güç enerji yada hareket elektrostatik falan , ben memnunum kitaptan -
şu a2k biosundan nefret ediyorum sb de,konu anlatımlı kitapta aşırı bilgi var her defasında yeni şeyler görüyorum ilk üniteden çıkamadım bi türlü
-
Şuan ben tonguç kampüsten konu anlatımı dinleyip sb çözüyorum direkt okuyunca bazı şeyler havada kalabiliyor. Yine de tavsiyen için teşekkür ederim kimya için deneyeceğim hocam -
Anlama tarzına göre davran ben izlerken birşey anlamıyorum ama okuyunca daha iyi anlıyorum daha iyi akılda kalıyor , kişiye göre değişiyor -
kimyayi apotemiden okuyabilirsin biyoyu da ayni sekilde. fizik icin ozcan aykin + 3d yapacagim sanirim, ess de olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X