mikail hoca + 345 mat sb + birey b mi bu kitaplarla birlikte eyüp hoca mı tavsiye edersiniz ? |
TYT MAT BAKAR MISINIZ
-
-
Mikail hocayla gidiyorsan başka bir hocaya gerek yok.
Mikail Hoca + 345 + Birey B devam et.Birey B bu senenin kitabı değil mi?Yeni nesil soruları arttırmışlar çünkü son basımda.
-
evet son basımı alıcam hocam da o anlamda sormadım.Yani sizce mikail hocaya gerek var mı yoksa eyüp b ile mi gideyim anlamında sordum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.FurkanBeyevet son basımı alıcam hocam da o anlamda sormadım.Yani sizce mikail hocaya gerek var mı yoksa eyüp b ile mi gideyim anlamında sordum
Şimdi biri ücretli biri ücretsiz.Arada kalite farkı oluyor.
Ücretli devam etmek istiyorsan Mikail hocayı
Ücretsiz devam etmek istiyorsan hüseyin hocayı öneririm(lapdü matematik kanalı)
Eyüp Hocayı ben sadece 3d soru çözümleri için dinliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.FurkanBeyevet son basımı alıcam hocam da o anlamda sormadım.Yani sizce mikail hocaya gerek var mı yoksa eyüp b ile mi gideyim anlamında sordum
Ücret ödemelik bir şey yok, Mikail Hoca fena değildir ama YouTube'da ücretsiz ders anlatan hocalardan çok farklı bir numarası da yok kanımca. Onun yerine Eyüp Hoca/Mert Hoca ile ilerleyip o parayla kitaplığına üç tane kitap koy derim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X