Bildirim
Tyt matematik 20 25 net için
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Eşit ağırlıkçı mısın? -
Aynen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayt için de 15 net yeterli olur çok bir şey istemiyorum ama yapabilir miyim çok kaygiliyim
Hocam bende aynı o şekilde ilerledim. Sene başında antrenmanlarla 1 ve 2'yi bitirdim. Hemen ardından birey b mat 1'in bitimine kadar çözdüm. Şuan ise 1 haftadır fonksiyonlara çalışıyorum(grafikler). Aynı zamanda üçdörtbeşin tyt matematik kitabından da arada bir soru çözüyorum(yoksa unutuyorum). Askeri sınavda da matematikten 28-29 net arası bir şey yapmıştım. Bu arada fonksiyonlara da Mikail hocadan çalışıyorum. Yaklaşık 30 saat fonksiyonları anlatmış. Şu anda 20. saatlerdeyim. Bakalım gidiyoruz, neler olacak... -
Valla en büyük hatam sene başında bu kitapları bitirmemem oldu tytnin kolay olacağını düşünüyorum ama işimi bir yandan garantiye almam lazım umarım 2 ay gibi sürede birey b'yi bitiririm bakalım hayırlısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3Joker -- 16 Nisan 2018; 1:30:52 >
hedef ne hocam sayısal mısın?quote:
Orijinalden alıntı: Pisagor
Hocam bende aynı o şekilde ilerledim. Sene başında antrenmanlarla 1 ve 2'yi bitirdim. Hemen ardından birey b mat 1'in bitimine kadar çözdüm. Şuan ise 1 haftadır fonksiyonlara çalışıyorum(grafikler). Aynı zamanda üçdörtbeşin tyt matematik kitabından da arada bir soru çözüyorum(yoksa unutuyorum). Askeri sınavda da matematikten 28-29 net arası bir şey yapmıştım. Bu arada fonksiyonlara da Mikail hocadan çalışıyorum. Yaklaşık 30 saat fonksiyonları anlatmış. Şu anda 20. saatlerdeyim. Bakalım gidiyoruz, neler olacak... -
Hocam hedef Marmara iktisat tarzı bir okul. Eşit ağırlıktan 50-60K lazım. Yalnız sene başı sözelciydim, o yüzden fen dışında netlerim yüksek. Tabi mat 2’de düşük.
Tam olarak nasıl bir yol izlediniz matematikte? Hangi kanal, kitaplar nasıl çalıştınız? -
Hocam sene başından önce toplamayı zor yapıyordum ve bölmeyi bilmiyordum bile.
Antrenmanlarla 1'i aldım, çalıştım. Ama matematiğe karşı acayip ön yargılıyım. Kitabın yarısını falan çözmüştüm. Sonra bir hata yapıp sözelden devam edeyim dedim ve matematiği bıraktım. 2-3 hafta sonra vazgeçtim ve matematiğe geri döndüm. Lakin çözdüğüm konuları hatırlamadığım için antrenmanlarla matematik 1'i tekrardan satın aldım. O sıra Halil İbrahim Küçükkaya'nın konu anlatımlarıyla karşılaştım. Bu arada adam antrenmanlarla matematik serisinin yazarı idi. Onun videoları ve motivasyon konuşmalarıyla süper bir şekilde ilerledim. Antrenmanlarla 1'i bitirdiğimde 5-6 net yapabiliyordum. Daha sonra bekletmeden antrenmanlarla matematik 2'yi aldım. Bu arada üzerimde acayip bir motivasyonda var. Gerçekten artık bu işten keyif alıyordum. Daha sonra yine Halil İbrahim Küçükkaya'nın videolu konu anlatımıyla ilerledim. Biraz zaman geçince 2. kitabı da bitirdim. Ama tabi kendimi matematik kralı zannediyorum. O derece bir motivasyon var üzerimde. Daha sonra antrenmanlarla matematik 3'ü almayı düşündüm, lakin onun videolu konu anlatımı olmadığı için almadım. Birey B diye bir kitapla tanıştım, forum üzerinden tabi. Hemen sipariş ettim, bir şekilde ilerledim. Lakin bilmediğim konulara gelince gerçekten tıkandım. Çözüm yolu aramaya başladım. Forumda hep Behzat ve Nejdet hocanın isimleri geçiyordu. Bende Nejdet hocayı tercih ettim.(Çünkü Behzat hoca çok egolu gelmişti.) Bu kararımdan pişman da değilim. Yalnız şunu söylemeliyim ki Nejdet Kirpi gördüğüm en iyi matematikçi oldu. Gerçekten tam aradığım şekilde anlatıyordu. Onunla da baya ilerledim ve mat 1'i bitirdim. Yalnız fonksiyon ve polinom konularını Nejdet hocadan anlamadım. Yine piyasayı turladım ve neredeyse tüm videoları izlediğimi düşünürken forumdan bir arkadaş Mikail hocayı önerdi. Mesela birçok hoca fonksiyonları 2 saatte anlatıyorken o 30 saatte anlatmıştı. Şu anda da buradayım, fonksiyonlara devam ediyorum. 3-4 günde bir matematik denemesi çözüyorum. Genel denemelerde 20'den aşağı hiç düşmedim. Sonraki planlarımı da yaptım, bakalım. Umarım her şey istediğim gibi ilerler.
NOT: Bu arada söylemeyi unuttum. Nejdet hocayı ilk keşfettiğimde ona site üzerinden özel bir mesaj gönderdim. Durumumu anlattım ve ne yapmam gerektiğini sordum. Adam beni telefondan aradı ve şöyle şöyle devam et falan dedi. Yalnız adam bana gerçekten sadece onun videolarını izlemek dışında daha bir sürü şey söyledi. Kısacası şöyle söyleyeyim 2 saat boyunca konuştuk. Hala ayda bir hatırını sormak için ararım. Gerçekten pes etmediysem onun sayesindedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 16 Nisan 2018; 15:12:33 >
-
Peki antrenmanlarla matematik 2'de gördüğümüz konular için tekrar konu dinlemeli miyim birey b'de çözerken yoksa yanlış yapa yapa öğrenirim mantığıyla mı ilerlemek lazım
Bu arada gerçekten dediğin gibi matematik özürlü biri için antrenmanlarla matematik 2'yi bitirince kendini deha gibi hissediyorsun ama konuları bilsen de bilmediğin soru tarzları olduğunu birey b'den biraz soru çözdüğüm de fark ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X