Şimdi Ara

TYT MATEMATİK 35+ YAPMAK İÇİN TAVSİYE VERİR MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci mezun yılım arkadaşlar. Bişeyleri eksik yaptığım için hedefime ulaşamadım. Tabi heyecan faktörünün de etkisi oldu. Tahminimce 100 k ya yakın bir sıralama gelecek. Bu sene çok iyi bir sıralama yapmak istiyorum. Tyt Matematik de çok yavaşım anca 15 tane işaretledim belki hızlı olsam daha fazla çözebilirdim çünkü soruları okuyamadım bile. Bir soruya 5-10 dk gidiyor. Tyt matematiğe nasıl çalışmalıyım, hangi kanalları takip etmeliyim, hangi kaynakları çözmeliyim, sene içinde deneme düzenim nasıl olmalı? Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Süre tutarak karekök çözmeni öneririm. Mesela 10 soruluk testi 30dk de çözdün diğer testi 25dk de bitirecem diye başla. Bu şekilde 10 soru 10dk ye kadar inebilirsin. Tyt mat konuları o kadar zor olmadığı için hangi kanaldan dinlersen dinle fark etmez. Önemli olan pratik. Karekök ten sonra 345 çözersin.

• navi markelof N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bu iki yayını yarım yamalak çözmüştüm düzgünce çözeyim onları

• Up

• 2. Kez mezuna kalmaya mi karar verdin . Bende sanirim kalcam. Korkuyorum yine ayni sonuclarin gelmesinden

• 345’e ek olarak Metin yayınlarının tyt matematik kitabı da güzel. Ben 345’in çoğunu geçen sene çözdüğüm için Metin almıştım, memnundum. Ama en önemlisi bence denemeler. Hız ve renk, metin, 3D, bilgi sarmal,derece, orijinal, 345 çözdüm. Ayırt etmeden çözebildiğin kadar deneme çöz bence. Acil de güzeldi ama çözmeye vaktim olmadı. Geçen sene 32 netim vardı bu sene 39 doğru 1 yanlış bekliyorum. Tabi açıklanmadan ne olacağı belli olmaz ama bakalım. Sınav açıklandıktan sonra bir sürü öneri veren olur zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyanamayanlardan U kullanıcısına yanıt
    Temelim sıfır ama hedefim +30 birey b serisini çözüp oradan 345 geçeceğim
  • lazımlık L kullanıcısına yanıt
    Tercih yapacağım önlisans bölümüne . Okurken tekrar hazırlanacağım. Örgün olarak önlisans ve lisansı aynı anda okuyabilme hakkımız varmış. Diğerinden de mezun olmayı planlıyorum hocam

• Uyanamayanlardan U kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi yapmışsınız. İki kaynak temizleyip çok sayıda deneme çözmek de ilerletir sanırım. Problemler için ne önerirsiniz ?

• Hatayı orda yapıyorum sanırım. Bu kadar zor sormazlar kasmayayım diyorum sonra da kendimi geliştirmemiş oluyorum

• hocam üstte birisi de demiş her seyi süreyle çözün ne bulursanız bence, sanırım mezunsunuz bir de konularda eksik yoktur diye düşünüyorum varsa da onları halledin sonra kitapları hep süre tutup çözün hatta konuları bildiğiniz için örneğin o gün 40 soru çözecekseniz her testten 1 soru 1 soru çözüp gidebilirsiniz deneme havası gibi hem de.

• Bol bol soru çözmelisin, olay bu. Bir süre sonra soru tiplerine aşina olacaksın zaten. Süre tutmak falan çok önemli değil, hızlı çözeceğim derken saçma sapan yöntemlerle çözme.
  • mandalinashottea kullanıcısına yanıt
    Apotemi problemleri çözdüm yarım yamalak o kadar. Ama onu elinden geldiğince çözmeni öneririm. Geliştir bence. Onun dışında zaman tutarak deneme çözmek güzeldi benim için.

• superior.jpg kullanıcısına yanıt
    Birey b çözmediğim için yorum yapmam doğru olmaz.

• Deneme çöz sadece.

• Sana bir şey diyeyim tamamen tyt kafa işi kafan hızlı çalışıyorsa hızlı kavrıyorsan çok çalışmana gerek yok yıl boyu 10 soru problem çözmedim tyt netim 34 İnan bir tane formül bilmiyorum problem adına haberim yok yıl boyu da 3 tane tyt denemesi çözdüm o kadar

• aynen sadece deneme çöz benim en büyük pişmanlığım ocak şubat ayında denemeye başlamayıp acil tyt mat sb almam oldu kafamı s*keyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.