Bildirim
TYT Matematik Acil , 345
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben de mezuna kaldım hocam acil ve 345 aldım iki tane fazla diye düşünme İkisi çok kaliteli kitaplar. Tyt için ne kadar soru tarzı görsen o kadar iyi.Ayt için birsürü konu kaldırıldı zaten Ayt rahat biter kasma şimdiden geçen sene kasımda türevi bitirdim haziranda sınava girdiğimde türev adına bildiğim şeyleri unutmuşum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sene ayt hic önem vermedim hocam sağolsun okulda sürekli tyt calıstırdı bize marta kadar ayt yüzü görmedim o yüzden türev integral e dair pek bişey bilmiyorum . Sonuc olaral ayt yi daha sıkı tutmak istiyorum ama su zamanlar akılda kalacak seyler calısmam gerek diye düsünüyorum biyoloji falan çalışsam unuturum gibime geliyor. Ben de tyt mat falan bitireyim diyorum sizin planınız nedir
Bence ikisi de bitirilebilir. En azından ben öyle yapıcam. -
Netleri yüksek insanları baz alarak kaf 1-2 üstüne 345 tyt onerimdir.sene içinde apotemi problemler fasikuluyle,acil döndürülebilir.ayt için ise kaf 3-4 yanına bilgi sarmal ayt+345 ayt sb ve bol deneme hem tyt hem ayt için
tyt hiç kitap bitirmedim sadece deneme genelde hep 37-38 civarıydı asıl sınavda yetişmedi 33 geldi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yani diyorum ki kitap çözmeyin bol bol kaliteli deneme çözün kitap gereksiz mezunsanız tyt de
Sağol hocam benim mat kısmınfa cok sıkıntım yok ama geo yok nerdeyse ona ne yapabilirim
Bana da öyle geliyor yani 1 tane sb bititp onun haricinde denemelerle devam etmeyi düsünüyorum denemelere bakarak eksik olduğum konularda fasikül almayı düsünüyorum ama dediğim gibi asıl sıkımtım geo da
geo açık yaram hocam vurma
ayt de mat 28-1 yanlış olan da üçgenli trigo
geo 5-5
quote:
Orijinalden alıntı: yigo1337
yani diyorum ki kitap çözmeyin bol bol kaliteli deneme çözün kitap gereksiz mezunsanız tyt de
Hangi denemelericozdun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
TYT
3-4-5 tyt mat
acil tyt mat (kanser etti)
sarmalin 6 li tyt denemeleri
3-4-5 6 li tyt denemeleri
AYT
3-4-5 ayt mat
acil ayt mat
karekök ayt mat
endemik ayt fen 15 li -
pisagor matematik mustafa yağcı,kenan kara konu anlatımı, ardından kenan kara karekök lys çözümleri izle. acil çöz yapamadıklarını kenan kara çözüyor zaten izleyerek öğren.cila için ben yayın denizi düşünüyorum hem de video çözümlü bir kitap.yayınlanmış kitabı hoşuma gitti benim ve kendini devamlı güncelleyen yayınlardan.quote:
Orijinalden alıntı: Hey_Nigga
Sağol hocam benim mat kısmınfa cok sıkıntım yok ama geo yok nerdeyse ona ne yapabilirim -
Benim planım aralık ortasına kadar tyt bitirip ondan sonra ayt başlayarak tyt yi denemelerle ilerlemek. Sizin hocanız abartmış mart nedir 3 ayda ayt biter mi ?
Sınıftakilerin de etkisi var hala problemler istiyorlardı ama tamamen programlama hatası yani integral anlatmadı nerdeyse cok az dı ama bu yıl dershane hocalarından önde gitmeyi düşünüyorum
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama Acil TYT Soru Bankası kaç sayfadan oluşuyor bileniniz var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X