< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Hızlandıramazsınız. Bu kadar net söylüyorum. Artık eski ygs yok. Öyle çok soru çözeyim görünce anlayayım soruyu hemen yapıştırayım devri bitti. Allah vergisi kardeşim. Ben aytyi rahat yaparken tytde zorlanıyorum süreden dolayı mesela. Ne yapılabilir dersen Tr40dk sos 10dk fen 15 dk mat 70dk matematikten kısmak yerine diğerlerini kısmaya çalışabilirsiniz. Bir de şu var bir soruyu okuduğunuzda çözüp çözemeyeceğin az çok belli olur. Kendini kandırmadan geçmek lazım. 4 5 dakika.verip net alamazsan çok fazla koyuyor. Zaten sınavda 25 30 civarı kolay orta arası soru geliyor. Hemen onları kapmak lazım. Ondan sonrası Allah kerim.
|
Tamam hızlı çözmek belki Allah vergisi ama bu sınav IQ falan ölçmüyor ya. Belki benim yeteneğim mat üzerinde değil. Katılmıyorum IQ ile ilgisine.
|
Mantıklı aslında ama ilginçtir bu sınav neden mat yapan koparıyor sınavı. Diğer dersleri hızlı yapman fark etmiyor. Bu çok saçma işte. Yanımdaki arkadaşın 7 sorusu kaldığında benim 43 sorum vardı. Hızlı yapan nasıl yapıyor diye düşünüp duruyorum. Başarının hızla ölçülmesi doğru mu yani? Belki bilgim, nihai olarak sonuca ulaşımım daha iyi ama o daha hızlı yaptığı için beni eliyor. Olaya bak :D
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |