Şimdi Ara

Tyt Türkçe 35+ net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
6
Favori
4.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt Türkçede 35+ yapanlar hangi kaynakları çözdünüz? Konulara nereden çalıştınız? Ne önerirsiniz arkadaşlar?

• Dil bilgisi olarak Rüştü Hoca'dan bitirdim ardından unutmamak için haftada birkaç gün Kadir Gümüş Hoca'dan tekrar niyetine x1.75 hızda konuları dinleyebilirsiniz. Kaynak olarak ben Yayın Denizi soru bankasını bitirmek üzereyim, ardından dil bilgisinden soru kaçırmamak için Bilgi Sarmalı çözeceğim.
    Paragraf kısmına gelirsek Paragrafik ve ParagrafikS çözdüm ve bu iki kaynağın hem süre hemde netlerimde cidden büyük etkilerini gördüm. Şuan Limit soru bankasına başladım. Limit paragraf ve Bilgi Sarmal dil bilgisi bitince tamamen branş denemelerine yönelmeyi düşünüyorum, size de tavsiye edebilirim efendim. Şimdiden kolay gelsin.
  • Siz kaç net yapıyorsunuz? Dil bilgisinde ben bilgi sarmal çözüyorum güzel kaynak. Dil bilgisinde çok sıkıntım yok daha çok paragraftan soru kaçırıyorum. Dediğiniz kaynakları inceleyeceğim. Teşekkürler tavsiyeler için. Size de kolay gelsin.
  • Ben ortalama 33-37 arasında gidip geliyorum. Paragrafta olay yorumlama ve dikkat. Bununda en iyi çözümü istikrarlı bir şekilde soru çözmek. Yardımım dokunduysa ne mutlu bana, iyi çalışmalar.
  • kitap okumak illa kitap degil ama birseyleri okumak anlamak gayret etmek ben kadir gümüş dinledim memnunum turkce bitti denemeler gelecek netleri buraya salarim
  • Öncesinde kaç yapıyordun
  • zor is valla
  • Hocam, çalışmaya başlamadan öncede Türkçe netlerim fena değildi. En kötü 29-30 net getiriyordum fakat TYT denemelerinde Türkçeyi 50-60 dakika arasında çözüyordum. Çalışmamın bana en çok katkısı süre alanında oldu. Şu an 40 soruyu 30-40 dk. aralığında yapıyorum. Hala denemelerde paragraftan 1-2, dil bilgisinden 1-2 soru kaçırıyorum, bu eksikliği kapatabilmek için branş denemelerine geçmeden önce birer soru bankası daha aldım. Bakalım süreç uzun umarım istediğimiz noktaya ulaşırız.
  • Dil bilgisi hala tam bitmedi 7/10 falan yapıyorum.Bilgi sarmalı 20'li deneme+hız ve renk çözdüm faydasini gördüm tavsiye ederim.
  • AndreCastro35 kullanıcısına yanıt
    Genelde kaç yapıyorsunuz hocam?
    Tavsiye için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olmadıgitti

Genelde kaç yapıyorsunuz hocam?
    Tavsiye için teşekkür ederim.
    Özdebirde 33 net yaptim,genel ortalama 35 diyebilirim Türkçem için.5 soru kaçıyorsa 3'u dil bilgisi öyle soyleyim sana.Genel tyt netimi soruyorsan çok değişiyor 75-90 arası mezunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndreCastro35 -- 10 Kasım 2019; 23:18:49 >
  • 30-38 arasi gidiyorum. Valla dil bilgisine hic ozel olarak calismadim. Okulda hocanin verdigi fotokopileri yapiyorum. Yetiyor. Paragrafta her gun hiz ve renk cozmeye calisiyorum. 30 soru.
    Dil bilgisinden hatam yok genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoM07 -- 11 Kasım 2019; 7:29:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.