Şimdi Ara

Tyt turkce sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iki noktanin kullanimi neden yanlis gencler Tyt turkce sorusu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ''Onların hızla yayılmasını engelleyen tek şey şudur: x''

Deseydik iki nokta kullanırdık. Çünkü okuyucuyu bir açıklamaya ''hazırlıyoruz.''

Ama ilgili cümlede okuyucuyu açıklamaya hazırlamıyoruz ki. Direkt açıklamayı yapıyoruz. Bundan mütevellit iki nokta kullanımı yanlıştır.

Anlaşılmayan bir şey varsa lütfen yazın daha detaylı açıklama yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 2 Kasım 2019; 11:34:44 >
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim de cok mukemmel acikliyorsun hocam iki gundur 😂 turkce ogretmeni filan misin

• iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam Liseden mezun olduğumda daha ''sıfat, özne vs.'' ne olduğunu bilmiyordum. Kendi çabamla, ders videoları izleyerek bu seviyeye geldim. Kısacası okul ve dershaneden hiçbir şey öğrenememiştim. Yani internet sağ olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 2 Kasım 2019; 11:37:54 >
    Valla helal olsun cidden maşallah. Bende aynı durumdaydim hocam :) 37 38 seviyesine geldim ama boyle incelikleri bilgi eksikliginden kaciriyorum😊

Ara sıra tekrar yapın hocam. Ya da kaliteli bir hocadan video izleyin, fazla aşina olmadığınız yerleri not alın ve o notlara sürekli bakın. Bildiğiniz şeyleri not almaya gerek yok. Aldığınız notlara baka baka aşina olmadığınız ince bilgileri de kalıcı hafızaya almış olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 2 Kasım 2019; 11:45:49 >
  • Aynen hocam dediginizi yapicam daha 7.5 ay var sonucta . çok teşekkür ederim😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyibilirdik -- 2 Kasım 2019; 11:42:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Geometri sorusu
    5 yıl önce açıldı
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Rica ederim, iyi çalışmalar hocam.
    Iyi calismalar hocam..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.