Öncelikle istediği bölüme yerleşen arkadaşları tebrik ediyorum. Forumlarda gördüğüm kadarıyla EA ve SAYISAL ile yerleşen çok kişi var. Bu arkadaşlarımızın yerleşmesini gayet doğal görüyorum. Fakat TYT ve Sözel'de twitterda gördükleriniz yalan değil.Gerçekten anormallikler var.
500k olan arkadaşım 1 milyon olan bölüme yerleşemedi. TYT olarak söylüyorum bunu.
Birçok kişi bu anlamda açıkta kaldı. Tercih yönlendirmelerinimi yanlış kullandık. yoksa lisansa yerleşemeyenler hep önlisansamı yığıldı anlamadım.
Bazıları diyecekki çalışmadın, TYT ve Sözelle girilirmi diye dalga geçecek ama birçok kişi TYT'den 300 bin altı olan bölümlere bile gidemedi.
Bu konu hakkında düşünceleriniz neler ?
Sınav sistemi değişirse olacağı buydu hocam
Tabi ki lisansa yerlesemeyenler onlisans a yerlesip dgs ye calismayi planliyor
Ek puanlı 666k sıralamam var 24 tercih yaptım 5-6 tanesi 1.2 milyonluk yerler ikinci öğretimlerde dahil diğerleri 800k üstü hep ama biri bile gelmedi şok oldum nasıl iş anlamadım.
Hocam öncelikle o bazılarını bir güzel banlıyorsunuz sonra canınızı sıkmıyorsunuz. Ek kontenjanlar var daha onları bekleyin ben hayalimdeki bölüme yerleşemedim tercih bile edemedim 300k altı yaptım diye ama o istediğim bölüme yakın bölüme gittim şükürler olsun ki açıkta kalmadım. En yakın arkadaşımdan bir tanesi sözelden tercih yaptı 150k dan gelmedi adama bölüm 135k ile kapatmış eskişehir anadolu ama sadece o değil adam altında da yazmıştı sıralamasına göre. Diyecek bir şey bulamıyorum bu sözelcilere hakaret oluyor resmen yerleştim diye sevinemiyorum böyle şeyler olunca umarım hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olur diyorum hocam.
Kimileri aşağılayabilir beni ama 850k siralama yaptim istedigim bölüm ve 3 tane de garantisi bolum yazdim. Son yazdigim bilgisayar programciligi 2017de 177 puan ile kapatmış. Tyt puanim 244. İnanın gelmedi. Acikta kaldim. Ek tercih umudum olmali mi bilemiyorum cidden
Geçen sene YGS ile 300 binden alan gastoronomiye giremedim sözelde 130k ile.
berkayjan
kullanıcısına yanıt
Bu normal bişi hocam.Gecen sene YGS'den alıyormuş.Göreceksinizn 20-30 bin altında bir sıralama ile kapatmıştır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme