Şimdi Ara

ßu charda nasıl Farm Yapmalıyım(Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar charımın skill durumunu gösteriyorum isteyen olursa ßaşka bi yerde çekebilirim.

sadece uzman arkadaşların yorumunu almak istedim nasıl bir yol izlemeliyim.Şimdiden teşekkürler

• bende nasıl sp farmına nasıl girildiğini bilmiyorum bana sp farmını anlatır mısınız????
  • quote:

Orijinalden alıntı: yib

bende nasıl sp farmına nasıl girildiğini bilmiyorum bana sp farmını anlatır mısınız????
    Uzmanlar Geldi Bizim Yorumların Değeri Kalmadı Yani
    İyi Bari Canımız Sağolsun
    Konuyu Yanlış Yere Açmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

uzman derken ben sizleri kasdettim herocuum aipsin yaa özellikle senin yorumuna ihtiyacım war bi yardım et

• quote:

Alıntıları Göster
    Konu Gider!!!

Yanlış yere açmışsın konuyu

Gerçekler Acıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: yib

bende nasıl sp farmına nasıl girildiğini bilmiyorum bana sp farmını anlatır mısınız????
    Atak skilleirn max ise 3 er 4 er lvllik farmlar seni kurtarır.istersen cold a biraz verme 70 den sonra istediğin seviyeye getirrirsin coldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japeth1907

Atak skilleirn max ise 3 er 4 er lvllik farmlar seni kurtarır.istersen cold a biraz verme 70 den sonra istediğin seviyeye getirrirsin coldu.

Alıntıları Göster
    o car bitmiş 46 lwl sin ve combo yok berbat. düzelir ama her ay sp kağıtı al anca öle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purenite -- 6 Ocak 2008; 15:45:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purenite

o car bitmiş 46 lwl sin ve combo yok berbat. düzelir ama her ay sp kağıtı al anca öle

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ad1g3

o car bitmiş 46 lwl sin ve ombo yok berbat. düzelir ama her ay sp kağıtı al anca öle

kardeşim combo neden açıyım ki Full intim atack skilini ne yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: _BaCaNaK_

quote:

Orjinalden alıntı: Ad1g3

o car bitmiş 46 lwl sin ve ombo yok berbat. düzelir ama her ay sp kağıtı al anca öle

kardeşim combo neden açıyım ki Full intim atack skilini ne yapayım

Alıntıları Göster
    gec be ne sro uzmanı sro yenileri onlar asıl uzmanlar belli cvp vereyim
    oncelikle 9 gapa cek skill resle cursedle sonra 4 lwl aldında yada2lwl altında gerekirse sp ticket al bu sekilde rahat kasarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

gec be ne sro uzmanı sro yenileri onlar asıl uzmanlar belli cvp vereyim
    oncelikle 9 gapa cek skill resle cursedle sonra 4 lwl aldında yada2lwl altında gerekirse sp ticket al bu sekilde rahat kasarsın

Alıntıları Göster
    skilleri geri çekme değilde 45 ßıraksamda 54 lwl kadar ßıraksam olmaz mı sonra 55 olunca 46 56 olunca 47 öle dewam ederim ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Evet canımız sağolsun ne yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LORD__

quote:

Evet canımız sağolsun ne yapalım

Alıntıları Göster
    Atak skillerini nemi yapcan? quickslota koy süs diye dursun şekil olur sırf nukeyle nereye kadar? ha ilerde açarsın o başka ama pvp yaparken bile nukeden başka birşey kullanmayacam dersen ezikler dışında kimseyi yatıramazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Atak skillerini nemi yapcan? quickslota koy süs diye dursun şekil olur sırf nukeyle nereye kadar? ha ilerde açarsın o başka ama pvp yaparken bile nukeden başka birşey kullanmayacam dersen ezikler dışında kimseyi yatıramazsın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

taßikide atack skilide kulalnıyorum Ghost spear ve soul spear serisini phy atack oalrak kulalnıyorum sadece ßu Seriyi Sadece yardımlarınızı bekliyorum şu anda 46 lwlim heukseL Cold lighting Fire Hepsi 45 ama bazı skillerde up yapılması lazım.ßana Ne tavsiye önerirsiniz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

taßikide atack skilide kulalnıyorum Ghost spear ve soul spear serisini phy atack oalrak kulalnıyorum sadece ßu Seriyi Sadece yardımlarınızı bekliyorum şu anda 46 lwlim heukseL Cold lighting Fire Hepsi 45 ama bazı skillerde up yapılması lazım.ßana Ne tavsiye önerirsiniz

Alıntıları Göster
    Lütfen arkadaşlar sadece tavsiyelerinize ihtiyacım war bi yol gösterin

• oha yiğen ne yaptın sen yaw coldu tamamen sıfırla. sadece heuksal fire ve lightning skillerini kas. bu kasıcağın skilleri 3 lvl paran varsa 5 lvl düşür 45 ise 40 yap yani. ihtiyacın olan spyi topla en az 50k sp kas rahatına bak. masteryi yemiş bitirmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

oha yiğen ne yaptın sen yaw coldu tamamen sıfırla. sadece heuksal fire ve lightning skillerini kas. bu kasıcağın skilleri 3 lvl paran varsa 5 lvl düşür 45 ise 40 yap yani. ihtiyacın olan spyi topla en az 50k sp kas rahatına bak. masteryi yemiş bitirmişsin
    quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

oha yiğen ne yaptın sen yaw coldu tamamen sıfırla. sadece heuksal fire ve lightning skillerini kas. bu kasıcağın skilleri 3 lvl paran varsa 5 lvl düşür 45 ise 40 yap yani. ihtiyacın olan spyi topla en az 50k sp kas rahatına bak. masteryi yemiş bitirmişsin

ßence en iisi yeni char açmak

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

ßence en iisi yeni char açmak

Alıntıları Göster
    bence heuksal ı kapat,garment giy,sword+shield eline al,bicheon skilini uplamaya başla sadece skill olarak yatır-batır ve combo skilini aç cold u 50 yap lr ve fire i maxla sürekli lwl inle skillerin arasında 9 fark olsun ki fazla sp kasasın şimdi ilk olarak yapacağın şey

1. olarak
    lwl in 46

cold 40
    bicheon 31
    fire 46
    lr 46 yap

sword + shield kullan en azından +3 ve str - int ekli olsun

2. olarak
    shield ile basılan fire bufunu aç ve upla ihtiyacın olacak

3. olarak
    ilk bicheon ve cold da lwl up yap skill açma dediğim lwl e getirdiğinde yavaş yavaş açarsın

4. olarak
    itemlerin +2 olsun en azından mutlaka kıyafet ve silahlara str bas full int sin Hp ye ihtiyacın olacak çok para harcama ama +2 bas ve str eklemen yeterli(paran varsa hp ve int de ekleyebilirsin)

5.olarak
    çöp torbası olarak bahsettiğimiz moblardan düşen element torbalarını yopla ileride çok para kaçırırsın yoksa stonelere kendi işini kendin gör

6. olarak

lwl kasmakta zorlanıyorsan premium un var bi taxi yaptır ticket geldiğinde 3saat boyunca %60 fazla exp ve sp kasacaksın senin için önemli olan sp taxi bul ve mümkünse penonda kendini 3saat kastır ticket bitene kadar (800k paran gidecek ama olsun kasacağın sp yi düşün)

benden bu kadar aklıma gelirse bişiler daha eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 6 Ocak 2008; 19:01:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren1s

bence heuksal ı kapat,garment giy,sword+shield eline al,bicheon skilini uplamaya başla sadece skill olarak yatır-batır ve combo skilini aç cold u 50 yap lr ve fire i maxla sürekli lwl inle skillerin arasında 9 fark olsun ki fazla sp kasasın şimdi ilk olarak yapacağın şey

1. olarak
    lwl in 46

cold 40
    bicheon 31
    fire 46
    lr 46 yap

sword + shield kullan en azından +3 ve str - int ekli olsun

2. olarak
    shield ile basılan fire bufunu aç ve upla ihtiyacın olacak

3. olarak
    ilk bicheon ve cold da lwl up yap skill açma dediğim lwl e getirdiğinde yavaş yavaş açarsın

4. olarak
    itemlerin +2 olsun en azından mutlaka kıyafet ve silahlara str bas full int sin Hp ye ihtiyacın olacak çok para harcama ama +2 bas ve str eklemen yeterli(paran varsa hp ve int de ekleyebilirsin)

5.olarak
    çöp torbası olarak bahsettiğimiz moblardan düşen element torbalarını yopla ileride çok para kaçırırsın yoksa stonelere kendi işini kendin gör

6. olarak

lwl kasmakta zorlanıyorsan premium un var bi taxi yaptır ticket geldiğinde 3saat boyunca %60 fazla exp ve sp kasacaksın senin için önemli olan sp taxi bul ve mümkünse penonda kendini 3saat kastır ticket bitene kadar (800k paran gidecek ama olsun kasacağın sp yi düşün)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta
    6. olarak

arkdaşım penonda 3 sat 800k mı jharbimi ? bide şey poseydonda ne kadardır

• quote:

Orijinalden alıntı: hipermurat

quote:

6. olarak

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hipermurat

quote:

6. olarak

ben şahsen saatini 300k yapıorum daha fazlaya yapanda var daha ucuza yapanda var yani ortalama olarak o fiyattan yapılıyor (eldorado)

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren1s

quote:

Orjinalden alıntı: hipermurat

quote:

6. olarak

ben şahsen saatini 300k yapıorum daha fazlaya yapanda var daha ucuza yapanda var yani ortalama olarak o fiyattan yapılıyor (eldorado)

Alıntıları Göster
    önce 50ye kadr hızlıca kas gap bırakmadn 50olunca 54lvla kadr istedigin skilleri 50de maxla hepsi kendi lvlında olsun skiller max durumundayken 100k sp kas 65e kadr yetecektir.

sana herkes heuksalı bırak bicheon maxla diyecektir ama unutmaki sen oynuorsun charını spear istiosan spearla git.52de güzel bi spear al kendine durumun varsa sos al ama spear soslar pahalı en az +5 mümkünse +7al.

7d setide sox olarak hazırla olmadı gerk yok sosa diosan +4blue set hazırla çok raht şekilde farm yaparsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.