< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 25 Ağustos 2020; 17:47:33 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 25 Ağustos 2020; 17:47:33 > |
Öncelikle hayırlı günler dilerim. Bana karşı bir gareziniz mi var bilmiyorum, çünkü u-crew adı geçen her konuda bana laf atıyorsunuz. Yine yazmadım, ama yapmayın artık, forum bu tartışmalar yüzünden zarar görüyor. Yine de hem size hem de diğer arkadaşlarımıza küçük bir açıklama yapmak için giriş yaptım foruma.
29 yaşına gelmiş ve hayatında birçok şey yaşamış bir insan olarak yazıyorum bunu sizlere: 2014 yılından 2017 yılına kadar ps3 oyunlarına türkçe yama çıkardık. 2018 yılından beri de PS4 oyunları için yama çıkartıyoruz. Yani 6 senedir yama çıkartıyoruz. Ücretsiz olarak paylaşılan bir yama olduğu zaman o yamayı port edip konusunu açıyoruz ve açmış olduğumuz konuya da emeği geçen bütün arkadaşlarımızın isimlerini eksiksiz bir şekilde yazıyoruz. Bunda kimsenin bir şüphesi olmasın. Port ettiğimiz yamayı ücretli de satmıyoruz, iban no da eklemiyoruz. Ki bunu yapmaya hakkımız da yok zaten. Allah aşkına port ettiğimiz yamayı kimlere sunuyoruz? Yine konsol kullanıcılarına sunuyoruz. Bunu kendimiz için değil, oyuncular için yapıyoruz yani. Çevirmenlerin sayesinde oluyor bunların hepsi ve az da olsa bizim de emeğimiz var yamalarda. Bu işten bir kazancımız da yok :) ünlü de olmuyoruz, fenomen de :) (İkincisi Castellanos nickli arkadaşın forumda gruba atarlanıp ismimi anmayın falan yazması, ardından da gruptan izinsiz yamalarını port ettiğinin ortaya çıkması ile u-dönüş yapması olabilir.) dediniz. Bunu niye yazdım? Murat abi ile özelden konuşuyorduk. Son konuşmamızda tatsız bir olay yaşandı (bana karşı), o yüzden yazdım bunu. Onu atmayacağım buraya. İzinsiz bir şey yapılmadı yani, yapılmış olsa da isimleri konuya yazılmış ve kendilerine teşekkür edilmiştir. PC tarafına RE7'yi çıkardığımız da murat abiye yazdım. Ekran görüntüsü atayım, izin de demiştiniz, onu da görürsünüz zaten. ![]() izin konusu ![]() Çok yazıştık, ama son konuşmamızda, kısacası 2 sene önce kardeşim u-crew sitesine ait yamaları çıkarmana artık izin vermiyorum dedi. Ben de tamam abi dedim. Bu kadar :) Abi de derim ona, çünkü benden 20, 25 yaş büyük bir insan. Allah ona da uzun ömürler versin :) Yok yalakalık yapmış, u dönüşü yapmış, abi abi diye dolaşmış, yapmayın gözünüzü seveyim. Forum sitesi bu: https://www.mcpsp.com/forums/ps4-oyun-turkce-yama.412/ açmış olduğumuz bütün konulara bakın. Herkesin ismi yazar. Ücret de, iban no da görmezsiniz. Bu konu da benim bilgim dışında açılmıştır, onu söyleyeyim. :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 24 Ağustos 2020; 16:7:25 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 25 Ağustos 2020; 16:28:40 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 25 Ağustos 2020; 18:3:35 > |
|
|