Şimdi Ara

U2 TANITIM VE PROMOSYON VE MNG İŞBİRLİĞİİİİİ!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garanti bankasından kazandığım iphone 6 plus u2 promosyon ve tanıtım reklam şirketi tarafından kargoya verildi. Daha sonra MNG KARGO gönderi takipte kargonun şubeye ulaştıgını gordum. Kargo subesine 2 gun ulaşamadım. Genel mudurlugu arayıp kargomun şubede kalmasını kendim gelip alacagımı bizzat 2 kez soyledim. Bugun itibari ile kargoya gittigimde kargonun bana teslim edilmiş oldugunu soylediler. Benim oyle bir kargo almadıgımı soyledim. Daha sonra apartmanda başkasına verdik dediler. Ama verilen kişiye ait ne bir imza ne bir isim var. Kargo soforu apartmana gelip tek tek binaları gezdik ve kmse kargoyu almamaıs. dagıtıcı cocoukta sansa bakinki bugun hastaymıs. Göz göre göre bir dolandırıcılık kumpasının altındayım ve hiç bir çözüm üretemiyorlar. Ne yapmam gerek? Hayatımda boyle şerefsiz haysiyetsiz bir şirket gormedim göz göre göre dolandırıcılık bu olsa gerek .Hakkımı nerede aramalıyım ?? Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum

• al kargo şoförünüde yanına hiç vakit kaybetmeden karakola gidin.
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    direk mahkemeye vermeyi düşünüyorum ama şu an dagıtan cocuktan haber bekliyoruz. Düşündükçe boğazlayasım geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetunalan

Garanti bankasından kazandığım iphone 6 plus u2 promosyon ve tanıtım reklam şirketi tarafından kargoya verildi. Daha sonra MNG KARGO gönderi takipte kargonun şubeye ulaştıgını gordum. Kargo subesine 2 gun ulaşamadım. Genel mudurlugu arayıp kargomun şubede kalmasını kendim gelip alacagımı bizzat 2 kez soyledim. Bugun itibari ile kargoya gittigimde kargonun bana teslim edilmiş oldugunu soylediler. Benim oyle bir kargo almadıgımı soyledim. Daha sonra apartmanda başkasına verdik dediler. Ama verilen kişiye ait ne bir imza ne bir isim var. Kargo soforu apartmana gelip tek tek binaları gezdik ve kmse kargoyu almamaıs. dagıtıcı cocoukta sansa bakinki bugun hastaymıs. Göz göre göre bir dolandırıcılık kumpasının altındayım ve hiç bir çözüm üretemiyorlar. Ne yapmam gerek? Hayatımda boyle şerefsiz haysiyetsiz bir şirket gormedim göz göre göre dolandırıcılık bu olsa gerek .Hakkımı nerede aramalıyım ?? Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum

Hemen cumhuriyet Savcılığı'na gidip savcıya durumunu anlatıyorsun. 2 saat içerisinde durumunu hallederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok büyük bir üzüntü ile kendime kzııyorum su an ama aynı zamandada gülüyorum . Gerçekten günahlarına girdim. Kargocu cocuk eveet apartmanda birine bıkramış gerçekten ve bırakılmıcak en son kişiye bırkamıslar ve annemde onlara sormamış yaşlı teyze kapıyı bile açmaz diye. Ama şansa bakınki onlara bırakılmış ve telefon elime geçti . Yinede isim ve imza alamayarak kargonun hatası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.