Şimdi Ara

U3 Proğramını Başka usb diske kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araştırdım ama bulamadım yabancı dil bilen arkadaşlar yurtdışı sitelerden belki bulabilirler diye burada sormaya karar verdim.
    U3 Proğramını u3 logosu taşımayan usb belleklere kurmak mümkün mü? kuramıyorsak neden bu durum donanımlamı ilgili? yok eğer donanımsal bir özellik değilse bu sistem diğer belleklere de yüklenebilir demektir. işletim sistemini modlayabilen arkadaşlar bu proğramı da modifiye edebilirler diye düşünüyorum ne dersiniz. biz de bu proğramı kullanabilmek için yeni bir bellek almak zorunda kalmayız.

• Böyle bir şeyin olacağını zannetmiyorum. U3 bazı belleklerde var. Zaten o belleği sattıran ya da ilginç hale getiren U3 özelliğinin olması.
    Diyelim ki u3 diğer belleklerede uygulanabilir hale geldi ama sonradan programla gelen U3 özelliği nasıl satabil olabilir ki? Yani sonradan eğer U3 özelliği getirilirse pek güvenli olacağını zannetmiyorum. En iyisi U3 özelliği olan bir flash bellek almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Böyle bir şeyin olacağını zannetmiyorum. U3 bazı belleklerde var. Zaten o belleği sattıran ya da ilginç hale getiren U3 özelliğinin olması.
    Diyelim ki u3 diğer belleklerede uygulanabilir hale geldi ama sonradan programla gelen U3 özelliği nasıl satabil olabilir ki? Yani sonradan eğer U3 özelliği getirilirse pek güvenli olacağını zannetmiyorum. En iyisi U3 özelliği olan bir flash bellek almak.
    U3 sadece bir menüden ibarettir. Bence U3'ten çok daha güzel bir sistem var ve herhangi bir USB belleğe kurulabiliyor, üstlik U3'ün desteklediği yazılımlardan çok daha fazlasını destekliyor.http://portableapps.com adresinden önce U3'e benzeyen menüsünü indirip USB belleğine kurman gerekiyor.
    Menü programı:http://heanet.dl.sourceforge.net/sourceforge/portableapps/PortableApps_Suite_Base_1.0.exe
    Yukarıdaki sayfada download kısmında hem bu menü programı hem de bedava olan taşınabilir yazılımları indirmek için çeşitli linkler mevcut. Portable Apps'ın en sevdiğim yanı U3'lerdeki bellek sürücüsünün yanında her defasında bilgisayarda çıkan CD sürücünün olmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

U3 sadece bir menüden ibarettir. Bence U3'ten çok daha güzel bir sistem var ve herhangi bir USB belleğe kurulabiliyor, üstlik U3'ün desteklediği yazılımlardan çok daha fazlasını destekliyor.http://portableapps.com adresinden önce U3'e benzeyen menüsünü indirip USB belleğine kurman gerekiyor.
    Menü programı:http://heanet.dl.sourceforge.net/sourceforge/portableapps/PortableApps_Suite_Base_1.0.exe
    Yukarıdaki sayfada download kısmında hem bu menü programı hem de bedava olan taşınabilir yazılımları indirmek için çeşitli linkler mevcut. Portable Apps'ın en sevdiğim yanı U3'lerdeki bellek sürücüsünün yanında her defasında bilgisayarda çıkan CD sürücünün olmaması.

Alıntıları Göster
    @emptyrean

senin dediğin ile u3 çok farklı şeyler. u3 ün en iyi özellği disk i çıkarınca bilgisayarda hiç iz bırakmaman. ama senin verdiğin programda mesela firefox geçici dosyaları yine c:/documents and settings... bölümüne kaydediyor.(birkaç ay önce kullanmıştım durum böyleydi şimdi değiştiyse bilmiyorum.) çoğu portable yazan program bu şekilde çalışıyor. mesela ftp programı kullanıoyrum(cute ftp portable) her seferinde siteleri tekrar yazmam gerekiyor çünkü c ye kaydediyor onları usb diske değil
    bir usbopera var böyle olmayan.sık kullanılanlar,geçmiş cookie ler hep yanımda

ayrıca en üstteki soru için: bu bir donnımsal özelik.senin kullandığın disk u2 bunlar u3. yani ddr ram'ı ddr2 yapmaya çalışmak istiyorsun pek olası görünmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tracy

@emptyrean

senin dediğin ile u3 çok farklı şeyler. u3 ün en iyi özellği disk i çıkarınca bilgisayarda hiç iz bırakmaman. ama senin verdiğin programda mesela firefox geçici dosyaları yine c:/documents and settings... bölümüne kaydediyor.(birkaç ay önce kullanmıştım durum böyleydi şimdi değiştiyse bilmiyorum.) çoğu portable yazan program bu şekilde çalışıyor. mesela ftp programı kullanıoyrum(cute ftp portable) her seferinde siteleri tekrar yazmam gerekiyor çünkü c ye kaydediyor onları usb diske değil
    bir usbopera var böyle olmayan.sık kullanılanlar,geçmiş cookie ler hep yanımda

ayrıca en üstteki soru için: bu bir donnımsal özelik.senin kullandığın disk u2 bunlar u3. yani ddr ram'ı ddr2 yapmaya çalışmak istiyorsun pek olası görünmüyor

Alıntıları Göster
    tracy

U3'ün donanımsal bir özellik olduğundan emin misin? Ben yazılımla ilgili olduğunu düşünüyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpform

tracy

U3'ün donanımsal bir özellik olduğundan emin misin? Ben yazılımla ilgili olduğunu düşünüyordum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alpform

tracy

ben öyle biliyor(d)um..şöyle bi program buldum ama bende bi işe yaramadı
    http://www.speedyshare.com/479445381.html

yine dediğim gibi u3 özellikli belleklerde çalışıyor galiba..birde sen dene belki çıkar bişeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 25 Mart 2007; 22:03:42 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alpform

tracy

ben öyle biliyor(d)um..şöyle bi program buldum ama bende bi işe yaramadı
    http://www.speedyshare.com/479445381.html

yine dediğim gibi u3 özellikli belleklerde çalışıyor galiba..birde sen dene belki çıkar bişeyler

Alıntıları Göster
    Araştırmalarım sonucu flaş diskin partitionlarıyla ilgili olduğunu öğrendim u3 için oluşturulmuş bir bölüm var ve o bölüm haricinde bir yere u3 sistem dosyaları kurulmuyor. aynen xp deki sistem geri yükleme dosyalarının olduğu bölüm gibi bir mantığı var u3 sys dosyaları bu bölüme sıkıştırılmış bir biçimde kurulmuş olarak geliyor. yani u3 logosu taşımayan bir diske u3 özelliği kazandıramıyoruz. ama benzer proğramlar var bunlardan birisi ve u3'e en çok benzeyeni yukarda emptyrean arkadaşın linkini verdiği proğram.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpform

Araştırmalarım sonucu flaş diskin partitionlarıyla ilgili olduğunu öğrendim u3 için oluşturulmuş bir bölüm var ve o bölüm haricinde bir yere u3 sistem dosyaları kurulmuyor. aynen xp deki sistem geri yükleme dosyalarının olduğu bölüm gibi bir mantığı var u3 sys dosyaları bu bölüme sıkıştırılmış bir biçimde kurulmuş olarak geliyor. yani u3 logosu taşımayan bir diske u3 özelliği kazandıramıyoruz. ama benzer proğramlar var bunlardan birisi ve u3'e en çok benzeyeni yukarda emptyrean arkadaşın linkini verdiği proğram.

Alıntıları Göster
    peki kaldırınca u3 destekli bir usb bellegi tekrar sonradan kurabiliyor muyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

peki kaldırınca u3 destekli bir usb bellegi tekrar sonradan kurabiliyor muyuz

Alıntıları Göster
    bu sorunun cevabı U3lü disk aldığında yanında gelen cd'de mevcut ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos77

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dionysos77

Toshiba 2GB U3 den cd çıkmıyo, cevabı senden alsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

quote:

Orjinalden alıntı: dionysos77

Toshiba 2GB U3 den cd çıkmıyo, cevabı senden alsak?

Alıntıları Göster
    arkadaslar 2gb toshiba u3 aldım.cd falan yok icinde.U3 programlarını nereden bulabiliriz.U3 un sitesinde hersey ucretli galiba.trial versiyonlarla ugrasmadan satın almadan freeware yazılımları nereden bulabilriiz.ve arkadaslar ben u3 ü formatladıgımda icinde ki program driver falan silinirmi yoksa onu koruyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDD1903 -- 31 Mart 2007; 0:07:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DreDD1903

arkadaslar 2gb toshiba u3 aldım.cd falan yok icinde.U3 programlarını nereden bulabiliriz.U3 un sitesinde hersey ucretli galiba.trial versiyonlarla ugrasmadan satın almadan freeware yazılımları nereden bulabilriiz.ve arkadaslar ben u3 ü formatladıgımda icinde ki program driver falan silinirmi yoksa onu koruyor mu?

Alıntıları Göster
    U3 Özelliği sadece onu destekeyen flash belleklerde kulanılabilir sanal cd oluşturmasında bu yüzden portable normal flasha kurulabilir ama sadece görüntü olarak benziyor yaptıkları işler birisi Tamamen Bilgisayar harici çalışırken birisi arkadaşların dediği gibi Bilgisayarın C sini Yada farklı dökümanları kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreDD1903

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

üstte verdiğim program işini görecektir..

ben emule dan bir sürü kaynak blmuştum...ama u3 dstekli bellek olmayınca bi işe yaramıyo tabi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

üstte verdiğim program işini görecektir..

ben emule dan bir sürü kaynak blmuştum...ama u3 dstekli bellek olmayınca bi işe yaramıyo tabi

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 1gb toshiba u3 özellikli bellek aldım önce çalıştı sonra launcpadu3.exe hata vermeye başladı uğraşırken ne varsa sildim bellekte. U3 özelliğini nasıl kurabilirim tekrar programını falan nerden bulabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunebakanweb

arkadaşlar 1gb toshiba u3 özellikli bellek aldım önce çalıştı sonra launcpadu3.exe hata vermeye başladı uğraşırken ne varsa sildim bellekte. U3 özelliğini nasıl kurabilirim tekrar programını falan nerden bulabilirim.

Alıntıları Göster
    U3 özelliği tekrar kurulabilir mi?Sanırım rom bellekte olduğu için bios gibi bi programının olması gerek ama bulamadım ben....
  • quote:

Orijinalden alıntı: telo

U3 özelliği tekrar kurulabilir mi?Sanırım rom bellekte olduğu için bios gibi bi programının olması gerek ama bulamadım ben....

Alıntıları Göster
    Peki bu silinen dosyaları kurtardık ta hdd özel olarak 2 bölümdne oluşuyo diğer bölümü nasıl oluşturucaz peki tekrar ben programları yedekelrini aldım kazara silersem diye soruyorum da laızm olursa gönderirim

TOSHİBA U3 4GB SMART MODELİ UYAN olarusa gönderirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonŞaman

Peki bu silinen dosyaları kurtardık ta hdd özel olarak 2 bölümdne oluşuyo diğer bölümü nasıl oluşturucaz peki tekrar ben programları yedekelrini aldım kazara silersem diye soruyorum da laızm olursa gönderirim

TOSHİBA U3 4GB SMART MODELİ UYAN olarusa gönderirim

Alıntıları Göster
    Programı upload ettim

bi deneyin isterseniz orjinal toshiba u3 programı dır

http://dos.yam.net/?id=apq5ws

dos.yam arasındaki noktayı kaldırın

• quote:

Orijinalden alıntı: telo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: telo

http://www.u3.com/

bu adresi incele derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orjinalden alıntı: telo

http://www.u3.com/

bu adresi incele derim.

Alıntıları Göster
    http://portableapps.com

• quote:

Orijinalden alıntı: speedygonzales926

http://portableapps.com

Alıntıları Göster
    Benim gönderdiğim dosyayıda bir dene istersen marka uymaya bilir ama bi dene

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.