Bildirim
U600 Video Kayıt Problemi.(LÜTFEN YARDIM)
![](/static/forum/img/populer-asagi.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
video ayarlarına illaki girmişsindir, boyut 352x288 kalite "çok net" konumunda dimi? kaliteyi düşürürsen hızlı sahnelerde görüntüde bulanıklaşma oluşur... ben başka bi samsung kullanıyorum ama kaliteyi değiştirmen durumu düzeltebilir -
ne yazıkki ilgin için teşekkürler dostum ama ayarlar dediğin şekilde ama yinede aynı kullanan arkadaşalardan deniyen sorun yaşıyan varsa cevap yazarsa sevinirim sorun hep aynımı aceba -
bende merak ettim arkadaşın u600 ile video kayıt yaptım direkt 3gp uzantılı kayıt yapıyor ve kalitesi düşüktü..ama ilginç olanı kamera ayarlarında normal seçili ve diğerlerini seçemiyorum bende... -
quote:
Orjinalden alıntı: nKEEPr
bende merak ettim arkadaşın u600 ile video kayıt yaptım direkt 3gp uzantılı kayıt yapıyor ve kalitesi düşüktü..ama ilginç olanı kamera ayarlarında normal seçili ve diğerlerini seçemiyorum bende...
ewt bendede dier seçenekler seçilmior ve arkadaşın dediği gibi çekerken netlk güsel ama izlerken bulanıklaşıor biri yardım etsin lütfen -
. -
arkadaşlar 3gp yerine mp4 formatında kayıt yapmalısınız
kayıt modu tam hafıza için olmalı
ayarlardan kameravideo kamera ayarlarından çok net seçilmeli -
arkadaşlar ayarlardan çok net seçili ama olmuyor senin dediğin nasıl olacak mp4 şeklinde kayıttan bahsetmişsin biraz daha açarsan konuyu sevinirim -
önce kayıt modunu "Tam hafıza için" yap, sonra da boyutu 352x288... -
quote:
Orjinalden alıntı: ReDDoX
önce kayıt modunu "Tam hafıza için" yap, sonra da boyutu 352x288...
ayrıca kayıt sırasında mümkün olduğunca elini titretme ve zoom yapma, zoom kaliteyi çok bozuyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X