Şimdi Ara

uA akıllı davransın (bence)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın Arda'ya ıslık onu daha konsantre hale getirmek demek. Arda Galatasaray'lı ve o stad da etkilenecektir.
    Tepki ve top ayağına gelince ıslık bekliyor ve bu olmayınca şaşıracaktır. Sıradan bir futbolcu gibi davranılmalı. Ne alkış, ne tepki... Arda yokmuş gibi davranılmalı.

Takımımız için az da olsa daha hayırlı olacaktır. Bu benim düşüncem.

• Kesinlikle katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda son zamanlarda yaptığı işlerle antipatik hale gelse de Galatasaray'a karşı bir kötülükte bulunmadı. 13 m € kazandırıp gitti. Tamam bağrımıza basacak halimiz yok bu saatten sonra ama ıslıklamak falan gereksiz olur.

• Arda ne zaman tepki gördüğünde iyi oynadı ki daha konsantre olacağı kanısına vardınız?

Bence de tepki gösterilmese yokmuş gibi davranılsa daha iyi olur.

Zaten büyük ihtimal oynamaz, yedek kulübesinde oturur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 14 Nisan 2018; 17:30:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda ya tepki gösteren ergendir, futbol cahilidir. Açık ve net. Tepki gösterilecek 1 tane bile akıl mantığa yatan bir sebep yoktur.
  • ardaya aşırı tepki gösterirsek ağlayarak sahadan ayrılır ana bacı katmadan 'yürümeliyiz' :D

• Ardaya tepki ne motivasyon artışı sağlayacak Euro 2016'da İspanya maçında ıslık gelince küstüm ben oynamıcam diyen çocuk gibi trip yaptı da elin İspanyolu İniesta gitti teselli etti.Abdullah Avcı maçı kazanmak istiyorsa Arda'yı oynatmaz zaten.Oynatsa da ortada serbest pozisyonda oynatır.Kanatlarda Elia ve Visca gibi iki hızlı adam Mariano ve Nagatomo'yu haşat eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzole Bant -- 14 Nisan 2018; 20:40:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.