Şimdi Ara

Uber Marka Elçisi Oldum Soruları Alayım [SS'li] + Promosyon Kodu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
6
Favori
16.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tuzlama ihalesini dayım almışsa zaten ihale bedelini alır 100 bini ve tuzlar. Başkası gelip tuzlamaz niye tuzlasın? Dur senin kafada yazalım. Belediye o yol için o tuzlama Yetersiz ve Kalitesiz diyip 1 kere daha tuzlama ihalesi açtı ve ben kazandım, gelip bende tuzladım. Kapiş.

Sarı taksi olmak için, Taksi plakası almak zorundasın. Yolcu taşımak için değil. Yukarıda da yazdım, bir dünya firma on yıllardır var Vip taşıma yapıyor, Vip derken direk yani ücretini veriyorsun gelip alıyor seni, aynen uber gibi yasal, vergisini veren. Otobüs dolmuş minibüsler var, minibüs derlen her çeşit.

Yolcu taşımak, bu işin hukuku, sizlerin anlayabileceğiniz kahve sohbeti düzeyinde olmuyor.

Tam destek Uber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baratonian kullanıcısına yanıt
    Tuzlama ihalesini devlet bir daha açsın içte bende onu diyorum 500 saattir.

Neyse yeterince zaman kaybettim devam edin kafanıza göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam içişleri bakanlığında memur uber için trafikten men cezası bugün onaylanmış ilgili arkadaşlara duyrulur. Uber çalışmak isterse plaka alması gerekecek yolun sonu oraya gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukturan

Babam içişleri bakanlığında memur uber için trafikten men cezası bugün onaylanmış ilgili arkadaşlara duyrulur. Uber çalışmak isterse plaka alması gerekecek yolun sonu oraya gidiyor

Çok iyi olmuş. İnşAllah tüm arabaları çekerler trafikten.
  • He yaw he he onaylamış he he

Tam destek Uber, bu millet bu ümmet sarı taksiye binmicem dedikçe, bunlar delirdi, yok vergi yok bilmemne, canavar gibi vergi veriyorlar, vergi vermeyen Sarı taksilerdir.

İster plaka parası yapsın, ister yapmasın, her şekilde bu millet Ubere binecek sarı taksiye binmeyecek,bu aklı az evvvlerde aklı sıra plaka vergi bağır çağır yapınca bunlar yasaklanacak piyasa da bunlara kalacak zannediyor.

Tam destek Uber. Sarı taksiye binme

• insipe12 İ kullanıcısına yanıt
    Bir avukat olarak bende doğru karar olduğunu düşünüyorum.

• Taksici babam ekrana tekme attı. Adadgj

• Kendimden ornek vereyim.

Bursa ili Nilufer ilcesindeyim.

yilbasindan 1 hafta oncesi is yerinden gec cıktım...

Bulundugum yerden 6 km mesafede otobus terminaline gitmem gerekliydi ordan Sabiha Gökcene gidecektim..

Otobus saatlari gündüz 30 dakika arayla,Aksam olunca 1saat arayla gidiyor..

Taxi ye 40 tl bayıldım Uber olsaydı bu nesafe 10-20 tl olabilirdi..

Yasaklamak care degil..uber gider zuber gelir ama kimse o mafya tipli saga sola saldıran eskiya gibi davranan tehtid eden "Sarı taxi ye binmez"..

Pek cok arac paylasım+motosiklet cagirma uygulaması var..

Boyle yaparak insanlar taxicilere Allahın selamıni vermez nefret uyandırırlar!!..
    Sonucu bende merak ediyorum yine bazı karaktersiz,serefsiz taxiciler uber cagirip "tuzaga cekerler diye" allahtan her aracta kamera var!!
    Aslinda yolcu+Uber söförü bir olup taxici dövseler on numara olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 18 Mart 2018; 10:42:40 >
  • Uber yasal ise nasıl oluyorda polisler ceza kesebiliyor ?

(Uberi aktif olarak kullanıyorum fakat bu soru hep aklımı kurcalıyor.)

• Abi hayırdır ya,bu taksiciler ne yüzsüz ne pişkin insanlar böyle kim verdi bunlara bu kadar yüzü ?
    Adamlara bak kimse rakip gelmeyecek yanlarına,sadece kendileri yiyecek o ekmeği. Hem de ne yemekkk.
    Ekmek yediği adama köpek çekmeler,kısa mesafelere surat yapmalar,dolandırcılık,sahtekarlık,pis koku,trafik de tehlike. Kullanmıyorum ulan sizi en son 2 sene önce kullandım bir daha ASLA.
  • hukukturan kullanıcısına yanıt
    He yaw öyledir he he..

Bu da yine pejo yada muadiline binip hayatına anlam kattığını düşünenlerden

Audi a6 var bende de. Bu taksici kafası işte. Her hafta yada iki haftada bir yurtdışına git gel yapıyorum. Araçla tabii ki çıkmıyorum o zaman, çağırıyorum havalimanına gidiyorum, çağırıyorum eve dönüyorum. Haftada 2 kere Şalgamlı rakılı eğlenceye gidiyorum, Uberle gidiyorum, geliyorum.

Sen Uberi aracı olmayan kullanır sanacak olan sınıftaysın, ne yurtdışı gezileri ne eğlenceler.Anlıyorum seni de

Sarı taksiciler yasaldır, sarı taksici sempatizanları şimdide de bakanlık içinden akıllarınca haber veriyorlar. Tam destek Uber, yasal oluşum canavar gibi

• başbakan bu taksicileri cok sever yakında sıze bı yaptırım olma ihtimali çok yüksek gibi. bi cıkıp bunlar amariganın oyunu dese egzozunuza tişört tıkarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

linki atamamışım tekrardan atıyorum.

Şu taksicilerin dediği bir kelimeye bile inanmadım. Yaptıklarınız ortada çünkü , umarım uber engellenmez.
  • Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    İzmirde kesinlikle olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

linki atamamışım tekrardan atıyorum.

Videonun tamamını izlemedim ama uber sürücüsünün söylediği söz ne kadar saçma?!
    "Bizim de plakalarımız değerlensin..."
    Abi taksi plakası ne kadar bilmiyor heralde. Böyle bir şey olursa okulu bırakır ubere çıkarım, devlet bir daha 1.5m vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytıbozanstoper

Uber yasal ise nasıl oluyorda polisler ceza kesebiliyor ?

Bana yalan geliyor ceza kesmesi, müşterilerini caydırmak için uydurulmuş bir bahane. istanbulda 5 bin civarı über kullanan var.

Bak burada bi sürü belgesi oluyor adamlarınhttps://www.youtube.com/watch?v=re5vIZ90sDc
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Bana yalan geliyor ceza kesmesi, müşterilerini caydırmak için uydurulmuş bir bahane. istanbulda 5 bin civarı über kullanan var.

Bak burada bi sürü belgesi oluyor adamlarınhttps://www.youtube.com/watch?v=re5vIZ90sDc

Hocam bir uber şoförune sormuştum 2500 yolculuğumda 2 kez ceza yazildi dedi ve yolcuyada ceza kestiklerini doğruladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsaytıbozanstoper -- 18 Mart 2018; 15:12:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Bu arkadaşın konusu fake değilse kesiliyor ceza ama uber ödüyormuş cezayı

https://forum.donanimhaber.com/uber-kullanmaktan-ceza-yedim--131199822

• Baratonian kullanıcısına yanıt
    Ww tiguan kullanıyorum iyi bir işim, iyi bir gelirim var. Bence kendini düşün benim tuzum kuru. Son kanun tasarısından sonra ,Sende uber şöförlüğünü bırakıp taksiye geçersin. olsun ekmek parası... halkı kim taşıyacak ?

• Merhaba arkadaşlar, konu ikili tartışmalara döndüğü için çok müdahale etmek istemiyorum. Her ne kadar Uber'in maaşlı bir çalışanı olmasam da, temsil ediyorum Uber'i. Kendi bildiği doğruları bana dayatmak yerine kafasına takılan soruları bana sorarsa daha çok yardımcı olabilirim. Tekrar söylüyorum Uber yasal ve vergi veriyor.

Ceza konusuna gelirsek, ben bugüne kadar ceza yemedim ama çok çok düşük bir yüzde olsa da(%0-1) polisler tarafından çevrilip ceza kesilebiliyor bazen. Bu ülkede bir farın az yanıyor diye trafik cezası yiyebiliyorken, böyle bir şeyde polis eksik bir şey görürse gözü kapalı kesiyor cezayı. Bazen sadece şoföre, bazen hem şoföre hem size.

Böyle konularda Uber desteğe sorununuzu yazdığınız zaman yardım alabiliyorsunuz. Bu konuda korkunuz olmasın. Uber hakkında söyleyebileceğim şey, tecrübelerim doğrultusunda bu ülkedeki en iyi destek birimlerinden birine sahip ülke. Hızlı ve çözüme odaklı çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persheid1903 -- 18 Mart 2018; 17:0:2 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.