Şimdi Ara

Uber Marka Elçisi Oldum Soruları Alayım [SS'li] + Promosyon Kodu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
6
Favori
16.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HIGHER

İzmirde kesinlikle olması lazım.

Kesinlikle katılıyorum hocam. Bir Egeli olarak ben de İzmir'de olmasını çok istiyorum. İzmir taksileri aşırı pahalı. Alsancak'tan Bornova deli gibi para tutuyor.

İstanbul'da 5.000'den fazla Uber aracı var. Bir o kadar da sürücü ortağı var. Dediğim gibi yüzdeye oranlarsan ceza yeme şansın çok nadir. Ben çok nadir durumlarda (terör olayı, kaçak olayı) taksilerin çevrildiğini hiç görmedim bugüne kadar. Vitolar biraz daha fazla denetleniyor. Bu denetlemeye rağmen ceza oranı %0-1 arasında bir değer. 3.000 Uber yolcuğu yapmış şoförlerle sohbet edin isterseniz en fazla 2 tane ceza yemiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

quote:

İzmirde kesinlikle olması lazım.

Kesinlikle katılıyorum hocam. Bir Egeli olarak ben de İzmir'de olmasını çok istiyorum. İzmir taksileri aşırı pahalı. Alsancak'tan Bornova deli gibi para tutuyor.

İstanbul'da 5.000'den fazla Uber aracı var. Bir o kadar da sürücü ortağı var. Dediğim gibi yüzdeye oranlarsan ceza yeme şansın çok nadir. Ben çok nadir durumlarda (terör olayı, kaçak olayı) taksilerin çevrildiğini hiç görmedim bugüne kadar. Vitolar biraz daha fazla denetleniyor. Bu denetlemeye rağmen ceza oranı %0-1 arasında bir değer. 3.000 Uber yolcuğu yapmış şoförlerle sohbet edin isterseniz en fazla 2 tane ceza yemiştir.

Rekabetin olması iyi bir şey müşteriler için, kendilerine çeki düzen verirler böylelikle taksiciler ya da yok olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

kimle konuşuyorsun anlamıyorum sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun.

Ben nerede sarı taksiyi plakayı savunmuşum?

Taksicilikle alakamı nereden çıkardın?

Şimdi sana soru sorayım

Benim güzel arabam var turizm şirketim var. Arkadaşımda yazılımcı söyledim bana bir uygulama yaptı istanbulda tanıttık reklamını yaptık işte uygun fiyat kaliteli taşımacılık dedik faaliyete başladım taksi 100liraysa ben 50 ye gidiyorum.ve faturamı kesiyorum (turizm -taşımacılık şirketim üzerinden).

Birde mahallede korsan taksici abimizi düşünelim.

Çevresine telefon numarasını yaydı ucuza kaliteli güle yüzlü hizmet verdi.

Ne farkı var NE FARKI VAR NE FARKI VAR SÖYLE NE FARKI VAR.

KORSAN TAKSİYİ DESTEKLEMENİZİ ANLARIM AMA VERGİ VERİYOR FALAN DDİYE KONUŞMAYIN YETER..

Korsan taksici abin denetlenmiyor. Sorun her şeyden önce buradan başlıyor. Korsan taksici abin çok sinirli olduğu bir gün ettiğin ters lafından dolayı seni dolandırabilir, seni yol kenarına götürüp dövebilir hatta öldürebilir de. Taksicilikle alakan yok, turizmle alakan var işte. Ortada dönen bi' menfaat meselesi olduğuna eminim ben Uber'i sorgusuz sualsiz sevmemek için.

Yahu bakın, Uber bünyesinde çalışan sarı taksiciler bile çok seviyor Uber'i. Hatta BiTaksi videosunu hatırlıyorum, BiTaksi'yi kullanan taksici BiTaksi'yi övüyordu. BiTaksi kullanan adam teknolojiden anlıyordur, teknolojiden anlayan insan da medeni insandır diyor hatta.

Tekrar ve üstüne basarak söylüyorum. Uber KORSAN TAKSİ değildir. Uber yasaldır ve vergi veriyordur. 2014 yılından beri ülkede hizmet veren bir oluşumun, 4 yıl boyunca ülkede vergisiz kanunsuz şekilde yaşatılabileceğine inanıyor musunuz?

Yıllık geliri 6.5 milyar dolar olan bir şirketin, kanunsuz bir şekilde hizmet vereceğine inanıyor musunuz?

İnanıyorsanız, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yasalarının olmadığını düşünüyorsunuzdur.

Zaten devam eden bir dava var. Ben o davanın ayrıntılarını bilmiyorum. Dava sonucu açıklanınca hep birlikte göreceğiz.

• Uber Türkiye 2014 yılından beri Türkiye'de hizmet vermekte. Piyasaya girdiği ilk araçlar sarı taksilerden 4-5 kat pahalıya geliyordu. Zamanla gelişti ve şu an taksilerden %5-10 oranında daha ucuz.

Sizin savunduğunuz şey 1991 yılından kalma bir taksi ihalesi. VE YIL 2018. Günümüz teknoloji çağı ve takip edilemeyecek kadar hızlı gelişen bir teknoloji var. Biz zaten hali hazırda çok geride kalmış haldeyiz. Üstüne bu eskilikte ısrar ediyoruz. Taksiler şirketleşmelidir. Taksilerin denetlemesi artmalıdır. Avrupa'da bizden daha ileride ve taksi işini iyi yapan ülkelerdeki düzenlemeler örnek alınmalıdır.

Eğer taksiler böyle devam ederse, devlet isterse Uber plakası diye bir şey çıkarsın ve bundan dolayı Uber fiyatları %15-20 şeklinde zamlansın, ben yine Uber kullanacağım. Çünkü Uber'e vereceğim para Taksilerden en fazla %5-10-15 daha fazla olur. Bunu da Uber, aldığı komisyonları kısarak dengeleyebilir. Taksiciler değişmediği sürece ben gerekirse yağmurlu havada elimde bagajlarla tüm elbiselerim sırılsıklam olsa da o taksiye binmeyip yürüyeceğim. Çünkü insan gibi değer görmüyorum, istediğim müziği dinleyemiyorum, iğrenç taksi dekorlarına maruz kalıyorum, faşizan ırkçı politikal kötü fikirli biriyle sohbet etmek zorunda kalıyorum.

Arabada müşterisine sormadan sigara içer, mesafeye göre müşteri seçer, seni kazıklamadan önce yolu biliyor mu bilmiyor mu diye "abi e5'ten mi gidelim yoksa sahile mi çıkalım?" şeklnide sorular sorar. Bozukluk vermez. Gece 12'den sonra metro kapanma saatlerine gider, sırtlan gibi orada bekler ve dolmuş şoförü gibi 4 aynı yere giden insandan kişi başı 20-30 lira alır.

• Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    Kim denetliyor abicim?

Uber nasıl denetleyecek ? Bana açıklamasını yap.

Uberde puan sistemi var her önüne gelen sürücü olamıyor diyorsun o yüzden güvenli diyorsun tamam.

Korsan taksidede aynı durum geçerli korsan taksi durakları var eli yüzü düzgün iyi hizmet veren. Bunun daha gelişmişide olur sorun verilen hizmet fiyat falan değil.

Türkiyede esnaflığı iyi bilen fizik ve yazılım okumuş ve yazılımla uğraşan bir insanım.

Sinir olduğum nokta ülkede birsürü sorun varken saçma sapan elin gavur şirketinin şakşakçısı olmuşuz.

Ülkede bilim yok paramız yok millet yiyecek ekmek bulamıyor bankalara özel şirketlere kendimizi köleleştiriyoruz.

Birbirimize bir kuruş yardım etmez olduk bankalara faiz öder olduk. 80lerde 90larda biri ev alacaksa aile akrabası para toplaşır alırdı. Sonra oda yardım ederdi. Kimse para hırsıyla bankaların dibinde kuyruk olmazdı.

Birbirimizin kuyusunu kazar olduk şan şöhret mal mülkle övünür olduk.

Yukarıdaki asalak ne tazmış görüyormusun?

Yurtdışına gidiyorum zenginim rakı şalgaöm yaparım a6 arabam var . böyle gereksiz insanlara neden imkan veriyoruz?

Gençler bilimi tanımıyor değerli olanı görmüyor

Dennis ritchie kim desem bilen çıkmaz steve jobs desem bilmeyen yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukturan

Ww tiguan kullanıyorum iyi bir işim, iyi bir gelirim var. Bence kendini düşün benim tuzum kuru. Son kanun tasarısından sonra ,Sende uber şöförlüğünü bırakıp taksiye geçersin. olsun ekmek parası... halkı kim taşıyacak ?

Halen ne diyor garip gureba

2017 Audi a6 var diyorum, kalkmış tiguan var diyor Haftada en az bir kere yurtdışı gidiyorum diyorum, ben ne yapayım Uberi diyor Gelire hiç girmiyorum, elin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış, depresyona sokmayalım seni, o çemberde yaşa.Sana koyacağın yakıtı düşündüğün o kısıtlı hayatında keyifler Sarı taksici seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baratonian -- 18 Mart 2018; 17:53:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Kim denetliyor abicim?

Uber nasıl denetleyecek ? Bana açıklamasını yap.

Uberde puan sistemi var her önüne gelen sürücü olamıyor diyorsun o yüzden güvenli diyorsun tamam.

Korsan taksidede aynı durum geçerli korsan taksi durakları var eli yüzü düzgün iyi hizmet veren. Bunun daha gelişmişide olur sorun verilen hizmet fiyat falan değil.

Türkiyede esnaflığı iyi bilen fizik ve yazılım okumuş ve yazılımla uğraşan bir insanım.

Sinir olduğum nokta ülkede birsürü sorun varken saçma sapan elin gavur şirketinin şakşakçısı olmuşuz.

Ülkede bilim yok paramız yok millet yiyecek ekmek bulamıyor bankalara özel şirketlere kendimizi köleleştiriyoruz.

Birbirimize bir kuruş yardım etmez olduk bankalara faiz öder olduk. 80lerde 90larda biri ev alacaksa aile akrabası para toplaşır alırdı. Sonra oda yardım ederdi. Kimse para hırsıyla bankaların dibinde kuyruk olmazdı.

Birbirimizin kuyusunu kazar olduk şan şöhret mal mülkle övünür olduk.

Yukarıdaki asalak ne tazmış görüyormusun?

Yurtdışına gidiyorum zenginim rakı şalgaöm yaparım a6 arabam var . böyle gereksiz insanlara neden imkan veriyoruz?

Gençler bilimi tanımıyor değerli olanı görmüyor

Dennis ritchie kim desem bilen çıkmaz steve jobs desem bilmeyen yok.

Hocam artık size cevap vermekten yoruldum. Türkiye'nin süper güç olup, diğer ülkelerin bizi kıskandığını düşünen birisiniz anladığım kadarıyla. Yanlış anladıysam kusura bakmayın.

Gavur şirketi şakşakçılığı diyerek burada bana ve Uber'i destekleyen insanlara laf atıyorsunuz.

Konunun başından beri alakasız örnekler veriyorsunuz. İmece usulü yapılan eski ev alma örneğini niye veriyorsunuz hiç anlamadım.

Değişime gerçekten açık bir insan değilsiniz anladığım kadarıyla. Hala eski Türk adet ve göreneklerinde kalmışsınız.

Zaman değişiyor, insanlar değişiyor, görüşler değişiyor, ülkeler yıkılıyor, yeni fikir akımları çıkıyor. Bunlara ayak uydurmanızı tavsiye ederim.

Bu ülkeden niye Uber'i start-up halinde başlatan birisi çıkmadı neden bizim ülkemizde böyle insanlar yetişmiyor şeklinde olan endişelerinize de hak veriyorum ama o da başka bir politik mesele ve bunu burada konuşmak doğru olmaz. Zaten neden böyle Türk birisi çıkmıyor diye düşünmeye başladığınızda, taksicilerin neden böyle olduğunu anlıyorsunuz. Çünkü ülkemizde eğitim yetersiz ve liyakat sistemi yok.

• Bitaksileri vardı, kendilerini birşey sandılar kimse o uygulamayı kullanmaz oldu. Mesele program vergi vs değil. Bu kafaların istediği başka kimse yapmasın bu işi, biz böyle rezil rüsva devam edelim derdindeler.

Atı alan Üsküdar’ı geçti Bu millet bu millet size binmek istemiyor arkadaş. Rekabet diyorlar. Yahu adamlar vergiyi ödüyor bu Sarıcılar ödemiyor.

Uber daha pahalı yaşıyor, bu millet bu ümmet Ubere biniyor.

Tam destek Uber

• Konuya bak nereden nereye geldi arkadaş.

Audicilerle WVciler kavga ediyor.
  • Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    Biz mantık tartışıyoruz, eleman arabam var Uberi ne yapayım diyor, hayatında havalimanına Vip gitmemiş, dışarıda mekana Vip gitmemiş tipe ne diyelim gerekli cevabı verince kendi araba markasını yazıyor. E bizde yazalım

• Abi nolur tartışmayın artık yoruldum ya insanlar bilgi alsın sadece.
  • Baratonian kullanıcısına yanıt
    Lise bitti mi ? Yaşınızdan dolayı soruyorum
    Yaşınız ehliyet almaya bile yetmiyor. gelip benimle tartışmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukturan -- 18 Mart 2018; 18:13:57 >
  • Ben Bilgideyim var mı bizim okulda? Büyük ihtimal reklamcılık okuyorsun sen de, sektördeki adamları kayır da elimizden tut Bu mühendisler 4 sene fizik matematik okuyup sonra yine gidip ajansta çalışıyor bitsin bu tiranlık, birbirimize sahip çıkalım

• hukukturan kullanıcısına yanıt
    Bunların argümanı olmayınca akıllırı sıra böyle kelimeler ve yollara saparlar, bir klasiktir argümanı olmayanın böyle konuşması Bilmezler biz ağzımızı açsak dalakları patlar

Sarı taksici iken artık iş yapamamaktan foruma sarmış, aklı sıra laf kalabalığı yaparak birşeyler değiştireceğini sanan, sarı taksici arkadaşlarıyla konuştuğu yer sanıyor gariban “oğlan”

Hayal dünyaları da çok geniş, araba kullanırken yazmak, Ubere ne gerek var kendi arabam var vs Ne bilsin akşam restorana giderken Vip ile gitmeyi, ne bilsin her hafta yurtdışına gidip gelirken Uber Vip kullanmayı, metro otobüsçü olunca böyle oluyor vah vah

• Şirket batarsa oyunda beslediğimiz inekleri gelip çiftlikten alabiliyor muyuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytıbozanstoper

Uber yasal ise nasıl oluyorda polisler ceza kesebiliyor ?

(Uberi aktif olarak kullanıyorum fakat bu soru hep aklımı kurcalıyor.)

Bana yalan geliyor ceza kesmesi, müşterilerini caydırmak için uydurulmuş bir bahane. istanbulda 5 bin civarı über kullanan var.

Bak burada bi sürü belgesi oluyor adamlarınhttps://www.youtube.com/watch?v=re5vIZ90sDc

Bu arkadaşın konusu fake değilse kesiliyor ceza ama uber ödüyormuş cezayı

https://forum.donanimhaber.com/uber-kullanmaktan-ceza-yedim--131199822

7000 e yakın Uber aracından %1 ine felan denk gelirde öyle bir ceza kesilirse 300 küsür lira, Uber Direk ödüyor, Makbuzuda gönderiyor. No problem

Tam destek Uber. Sarı taksiye binme bindirme. Beter olsunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Peanuts

Ben Bilgideyim var mı bizim okulda? Büyük ihtimal reklamcılık okuyorsun sen de, sektördeki adamları kayır da elimizden tut Bu mühendisler 4 sene fizik matematik okuyup sonra yine gidip ajansta çalışıyor bitsin bu tiranlık, birbirimize sahip çıkalım

Evet hocam. Bilgi Üniversitesi'nde kampüs elçisi var hatta kanki olduk onunla sen onun kodunu kullan. Bulsun seni reklam yapsın biraz.

Ben reklamcılık okumuyorum hocam yanlış tespit.Hatta üstüne üstlük Bilgisayar mühendisliği okuyorum.

• Hala gelir vergisi o vergisi bu vergisi vermiyor diye yazılıp çiziliyor. İnsanlar bu konuda karpuz gibi ikiye bölünmüş durumda. Her sitede/yorumda farklı yazılıyor.
    Var mı resmi ağızdan bir açıklama ya da link..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her seferinde mobil internetin gücünden faydalanan uygulamaların tam artık kullanacağı bir mecrası kalmadı derken yeni bir şey ortaya çıkıyor ve dikkat ediyorsanız tamamına yakını ABD menşeili. Amerika dünyayı sömürüyor, kazancımızı sekteye uğratıyor falan demeyeceğim ABD değişimin öncüsü oluyor, her zaman olduğu gibi.

Bir de bizdeki duruma bakın, uygulamadan sanal inek satıp ondan para kazanma hayali kuruyoruz. Bir kaç sucuk ve peynir satan dükkan elbette milleti yemlemek için, milyon liralık çiftlik var iki şarküteri olmasa kimse inanmaz.

Ama farkındaysanız ne hizmet alan var, ne hizmet veren var her şey hayali. Pazarlanan zengin olma umudu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 18 Mart 2018; 18:42:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil uygulamalar her haliyle başarılı bir yapı. Bugün elinizdeki telefondan kullandığınız internete, yer konumlandırma sistemine kadar çoğu şey Usa menşeli. Bunlar da BiTaksi yaptı olmadı, uygulama aynı, mesele Kafaların aynı olması.

Mesele insanların Kabalık, Ahlaksız davranışları, Pis araçları, Kafalarına göre hareketlerinden ötürü (Bunların çoğunu kadınlara yapabiliyorlar, bize denk gelmez ki böyle artistler hadlerini bildirelim) bu sarı taksiye binmek istememeleri. Mesele vergi felan değil, göyağı o mecra üstünden yine sadece kendilerinin olmalarını istemeleri.

Uber her yolculuğumuzda otomatik fatura kesiyor, yani faturalandırılmış kazanç oluşuyor, yani fatura üzerinden devlete vergi ödüyor. Sarı taksiler vergi ödemiyor.

Sarı taksiciler kendi etti kendi buldu, şimdi onlar düşünsün, bi zahmet kendi kişiliklerini toplumda 80 milyoncu kişiye gösterene kadar da bu üslupta bu şekilde devam etsinler, 7-8 çakal kadına saldırıyor, bayağı delikanlılar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.