Şimdi Ara

Uber Marka Elçisi Oldum Soruları Alayım [SS'li] + Promosyon Kodu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
6
Favori
16.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ismail58000

Hocam bir sorum olacak . Cidden elçiye zeval olmuyor mu ?

Hocam bunu denemek için bi taksiye binip abi ben uber elçisiyim anlat bakalım sizin problem nedir demem lazım. Bakalım zeval olacak mı olmayacak mı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

quote:

Hocam bunu denemek için bi taksiye binip abi ben uber elçisiyim anlat bakalım sizin problem nedir demem lazım. Bakalım zeval olacak mı olmayacak mı :D

uber elçisi nedir?barış elçisi mi sandın kendini?
    bırak uberciler savunsun kendini.
    koskoca Amerikan şirketi bize mi kaldı..
    taksicilerle şaka olmaz olum kıstırırlar bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 19 Mart 2018; 10:58:15 >
  • ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    yemeksepeti, sahibinden, uber tüm bu uygulama/girişimler tüketicinin ve mal hizmet sağlayan kişinin iyiliği içindir. Ara sokakta bulunan bir büfeniz varsa ve önünden insan geçmiyorsa nasıl meyve suyu-tost vb satış yapabilirsiniz? Sadece telefon numarası ile mi ve kendi web sitenizden mi? Mümkün değil ayakta kalamanız zor. Yemeksepeti üzerinden üyelik açar ve hizmet kalitenizi de arttırırsanız(ki puanlama sistemi var işinizi kötü yapıyorsanız insanlar bunu görürler) satışlarınız artar ve müşterilerinizle daha kolay buluşabilirsiniz.

sahibinden.com üzerinden satın alacağınız ürünü çok güzel listeleyip görebilirsiniz(araba-kiralık ev-satılık herhangi bir eşya). Alternatif başka bir ÖZGÜN sistem var da ben bilmiyorsam affedin.

uber zaten sayfalarca tartışılmış. En basit öenekle sigara kokusu içerisinde yolculuk yapmak ve bilmediğin bi yerde yakındaki metrobüs istasyonu yerine 3 durak ötedeki metrobüse götüren taksicilere düzülmek istemeyen birisi olarak hem de yararıma olan bir program olduğu için her fırsatta kullanmayı tercih ediyorum. Hem ne ödeyeceğimi biliyorum hem de yok "kısa mesafe almam" yok "abi metrobüse gidene kadar ben götüreyim seni vs" diyen

Bu sistemlerin çoğu komisyon sistemi. Bahsettiğin gibi bu sistemler işe yaramıyor yenilik getirmiyor diyorsanız o zaman hiç bir seyahat acentasını, skyscanner vs tarzı uçak bileti arama sistemlerini, enuygun.com gibi kredi karşılaştırma, akakce.com ve cimri.com gibi fiyat tavsiye eden karşılaştıran sistemleri kullanmamanız gerekir. Zira, tezinize göre bu sistemler de komisyoncu hiç bir yararı olmayan sistemlerdir.

• insipe12 İ kullanıcısına yanıt
    Taksiciler melek çünkü... Hak yiyenlerin ağa babası taksiciler. Plaka tekeli olmasa bir halt yapamazlar ama rakipleri olmadığı için istediği gibi dolandırıcılık, trafikte hak gaspı vs gönüllerince yapabiliyorlar. BiTaksi'de bile kalkıp insanları topluca dövebicelk kadar hizmet ruhlu adamlar. Şimdi bakalım kim kimin hakkını yiyor? Ya siz körsünüz ya biz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

quote:

uber elçisi nedir?barış elçisi mi sandın kendini?
    bırak uberciler savunsun kendini.
    koskoca Amerikan şirketi bize mi kaldı..
    taksicilerle şaka olmaz olum kıstırırlar bak

Ahahaha tabii hocam valla hayatımdan taksicileri çıkarmaya çalışıyorum bi de durduk yere dayak yemeyelim.

• Sarı terör bitti artık. Yolculuklarda fatura kesmeyerek “korsan olan Sarı taksiye” binme bindirme.

Tam destek Uber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uber'in işi neden çok kolay.

aşağıdaki 3 suçu en çok kim işliyor ? düşünelim.
    1- HIRSIZLIK : para üstü vermeyerek yapıyorlar.
    2- HIRSIZLIK : yolu uzatarak para ve zaman çalarak yapıyorlar.
    3- HIRSIZLIK : Emniyet şeriti , kırmızı ışıkta durmayarak başkalarının hayatını tehlikeye atarak insanların yaşamlarını sağlıklarını çalıyorlar.

para üstü almak sabır işi. adam bir de 4 liranın üstüne yatıyor bozuk yok diyor, helal et diyor. haram zıkkım olsun. hiç bir zaman helal etmiyorum.
  • Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    Kardeş öğrenirsen paylaş lütfen, neden havaalanı bukadar pahalı illaki geçerli bir sebepleri vardır .
  • iyi de bunun sana ne faydası var?

mesela beş kuruşsuz elçi olarak devam etsen hayatını idame ettirebilir misi?
  • Aylık ne kadar alacaksın bu elçilik işinddn

• Yine uber bir dayak atmış taksiciler.

Bu işin böyle olacağı belliydi. Emek yiyenin boğazından Allah o haramı geçirir mi sandınız? Allah'ın sopası yok bir şekilde belalarını buluyorlar işte. Okudukça keyfim yerine geliyor.

Lafla uslanmayanın hakkı kötektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bualix

Hala gelir vergisi o vergisi bu vergisi vermiyor diye yazılıp çiziliyor. İnsanlar bu konuda karpuz gibi ikiye bölünmüş durumda. Her sitede/yorumda farklı yazılıyor.
    Var mı resmi ağızdan bir açıklama ya da link..

@Persheid1903

• 10 yıl önce istanbula ilk gittiğimde ilk defa ticari taksiye bindim. benden bagaj parası aldı. tabi o zaman yaşım 15-16. sonra bana iki güzergah sordu hangisinden gidelim die. anlayacağınız düdüklendim.
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun.

Ben 18 yaşımdan bu yana şahsi aracımla seyahat ediyorum hiç taksi kullanmadım ama trafikte olsun çevremde duyduklarımdan olsun taksilere karşı bir antipatim var.

Uber e karşı başlatılan bu şiddet eylemlerine karşı Uber in bir çözümü var mı ? Bir proje ya da bir fikir geliştirme durumu var mı ?

Önceden sorulduysa kusura bakmayın
  • ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    Yahu sadece İstanbul'da 100'lerce turizm firması var VIP taşımacılık hizmeti veren.

Rezervasyon bazlı istediğiniz yerden lüks araçlarla alıp belirli bir ücret karşılığında sizi gideceğiniz noktaya bırakıyorlar.

Bunun UBER'den farkı ne söyler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

iyi de bunun sana ne faydası var?

mesela beş kuruşsuz elçi olarak devam etsen hayatını idame ettirebilir misi?

Ben buraya para kazanmak için değil, çevrem genişlesin, vizyoner insanlarla sohbet edeyim diye girdim. Okul harçlığıma yardımcı oluyor aynı zamanda. Güzel para kazanabilirim aynı zamanda da. Hem de part time iş gibi değil de daha rahat şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wiz_Khalifa

Aylık ne kadar alacaksın bu elçilik işinddn

En az elli kişiye kullandırmam lazım para kazanmam için. Parayı kullandırdığım kişilerden kazanıyorum. Her referans başına 10tl

• quote:

quote:

Hala gelir vergisi o vergisi bu vergisi vermiyor diye yazılıp çiziliyor. İnsanlar bu konuda karpuz gibi ikiye bölünmüş durumda. Her sitede/yorumda farklı yazılıyor.
    Var mı resmi ağızdan bir açıklama ya da link..

@Persheid1903

Hocam bu konu zaten yargıda olan bir süreç. Uber bana yaptığı sunumda tamamen yasal ve vergi veren bir kurum olduğunu söyledi. İlk sayfada da slayttaki fotoğrafı attım hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: qarizmatip

10 yıl önce istanbula ilk gittiğimde ilk defa ticari taksiye bindim. benden bagaj parası aldı. tabi o zaman yaşım 15-16. sonra bana iki güzergah sordu hangisinden gidelim die. anlayacağınız düdüklendim.

Geçmiş olsun hocam hala değişen bir şey yok ülkemizde. :( aynı kazıklamalar devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Hocam öncelikle hayırlı olsun.

Ben 18 yaşımdan bu yana şahsi aracımla seyahat ediyorum hiç taksi kullanmadım ama trafikte olsun çevremde duyduklarımdan olsun taksilere karşı bir antipatim var.

Uber e karşı başlatılan bu şiddet eylemlerine karşı Uber in bir çözümü var mı ? Bir proje ya da bir fikir geliştirme durumu var mı ?

Önceden sorulduysa kusura bakmayın

Teşekkür ederim hocam.

Bu konuda elbet çalışmaları vardır diye düşünüyorum ama benim bir bilgim yok. Bunun istismarı maalesef her yerde yapılıyor. Benim bizzat kuryeden dinlediğim olay şu, yemeksepetinden sipariş veriliyor, sipariş notuna bozuk yok bütün param var deniyor. Sonra kuryeyi sıkıştırıp dövüp parasını ve yemeğini alıyorlar tenha bir yere sipariş vererek. Uber de bu dayaklar karşısında şok olmuştur.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.