Şimdi Ara

Uber Marka Elçisi Oldum Soruları Alayım [SS'li] + Promosyon Kodu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
6
Favori
16.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün uber'i deneme şansım oldu. Aracın içi sigara değil deri kokuyordu. İçi dapdar değil karşılıklı bacak bacak üstüne atılacak kadar geniş. Arkada 7 koltuk önde 2 koltuk var. Saçma sapan müzikler veya haber kanalları dinlemiyorsun. Yanındaki usb portundan telefonunu bağla istediğin müziği aç. Şoför kasap gibi değil trafik kurallarına uygun sakin bir şekilde aracı sürdü. Araç yıkık dökük bir Linea değil , son model siyah Transit Custom'dı. Şoför benle muhabbet etmek için kırk takla atmıyordu. Yolu dolandırmadı güzergahtan hiç sapmadan gideceğim yere vardım.

Peki bunlar için ne kadar ödedim? 17 TL! Sarı taksilerin 15.50 TL'den aşağı götürmediği bir rotada şaka gibi bir rakam. Taksicilerin sağa sola ağlamak , saldırmak , tehdit etmek yerine biz nerede hata yapıyoruz diye kendilerine sormaları lazım.
  • Arkadaşlar kodu 7 kişi kullanmış konuda 7.000 tık var. Çevrenizdeki insanlara bu kodun varlığından bahsederseniz çok sevinirim. Çevrenizdekilere kodu kullandırırsanız size bi çay ısmarlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine dikkat et kardeşi sanada saldırmasınlar
  • Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    Sen para kazanacaksın diye biz neden tavsiye edelim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatımda gördüğüm en kötü supporta sahip firma sanırım Uber. Adamlara ulaşmak mümkün değil. Benden iptal etmeme rağmen Uber'i kullanmışım gibi para kestiler. Uygulamada paranın kesildiği gözükmüyor ama banka dekontumda paranın kesildiği belli. Banka dekontunda yazan seri numarası ile beraber durumu inceleyebilir misiniz diye mesaj attım. Adamlar öyle bir para almadık dediler. Bu sefer resimli dekontun transfer id'lerine kadar herşeyiyle paylaştım. Tamamen cevap vermeyi kestiler. Twitterdan supporta yazayım dedim. Mail ile döneceğiz dediler oradan da dönmediler. Tamamen kilit. Resmen korkuyorum Uber'e işimin düşmesine. 7-8 kere şimdiye kadar kullandım sorun yaşamadım ama sorun yaşadığın dakikada geçmiş olsun

• Tam anlamıyla destek sağlayan ve sorunları hemen çözen ve geri dönüş yapan Uber her daim dikkatimi çekmiştir. Böyle oluşumlar gerçekten çok güzel.

Zaten mesele uygulama değil, mesele bu Sarı taksiler dışında araçların piyasada olması.

Teşekkürler Uber, her daim bu toplum, bu millet, bu ümmet seni benimsedi, tam destek sana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Googleplay'de bayadır ilk 20'de. Uber sarılara ne kadar teşekkür etse azdır.5kuruş çıkmadan efsane reklam.

• insipe12 İ kullanıcısına yanıt
    Sizin gibiler ne kadar erkekliğine aykırı şiddete başvursa da bizler Uber kullanmaya devam edeceğiz. :)
    Benim başıma böyle bir şey gelirse vay o taksicinin haline . Mahkemede onu soyup soğana çeviririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 19 Mart 2018; 17:57:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Sizin gibiler ne kadar erkekliğine aykırı şiddete başvursa da bizler Uber kullanmaya devam edeceğiz. :)
    Benim başıma böyle bir şey gelirse vay o taksicinin haline . Mahkemede onu soyup soğana çeviririm

Çok insaflısın ama yaaaaaa

Görüyorum ve arttırıyorum.

Önce saldıran olduğu için güzelce ibreti alemlik ederim dövüp, ardından mahkemeye veririm, son celse yalvarmasını izleyip acımam cezasını çekmesini sağlarım. Yetmez tazminat davasıda eşzamanlı açar, ne kadar kazanırsam hepsini Uber de yolculuğum da parça parça bahşiş şeklinde veririm

İşini düzgün yapmayan taksicilere para kazandıracağıma Amerika menşeili firmaya para kazandırırım daha iyi . Kim hak ederse o kazanacak .

O Amerika menşeili dediğin firma yolcuya kesilen cezayı kendisi ödüyor. Siz de 20 liralık yol için Turistlerden 200 tl alırsınız . İşte aranızdaki fark bu :)

Uberde çalışmak için sürücülerin sicilleri temiz olması gerekiyor . Takside böyle bir durum var mı? :)

• quote:

Uberde çalışmak için sürücülerin sicilleri temiz olması gerekiyor . Takside böyle bir durum var mı? :)

Takside bir tane bozuk adam çalışamaz, başta mal sahibi bunu istemez. Sizler şımarmışsınız, bu ülkeye düşman ne varsa tarafınız orası. Bundan sonrasını izleyin görün ama, o arabalarda nasıl yolculuk yapıyorsunuz izleyin ve görün.
  • Yumurtaya bak gazel okuyor

Gerçekler: Hergün ağlaşma hali

Bu tehdidinizi şikayet edeceğim bakalım o zaman ne yeceksiniz

• quote:

Binen yok bırak ağlaşsınlar

Ne sicili yaw, bittiler artık, bakan bile diyor “Niye Uber tercih edildiğini taksiciler düşünsün” bu kibar konuşma şekli. Gerçek demek istediğini yazsam ban yerim

Kimse binmiyor artık, laf salatası yapanları takma, ancak klavye de bundan sonra meslek hayatlarına devam edecekler

Ek olarak son 3 günde 4 kere yolculuk yaptım. Daha birşey göremedik. Nerede bunlar. Aaa pardon 7-8 kişi toplanıp kadın yolcu olan bulmaya çalışıyorlar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baratonian -- 19 Mart 2018; 18:14:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: insipe12

quote:

Takside bir tane bozuk adam çalışamaz, başta mal sahibi bunu istemez. Sizler şımarmışsınız, bu ülkeye düşman ne varsa tarafınız orası. Bundan sonrasını izleyin görün ama, o arabalarda nasıl yolculuk yapıyorsunuz izleyin ve görün.

Daha geçen gün ehliyeti olmayan ve uyuşturucu kullanan taksi şöförü haber oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syronwar -- 19 Mart 2018; 18:20:56 >

• para kazanıyor musun

• quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

quote:

Bakın hele şu yumurtaya.

Ss’li destek yapayım. Sanırım buydu dediğin “Pislik” (hakaret değil en hafifi ifade bu)

• quote:

Bu tehdidinizi şikayet edeceğim bakalım o zaman ne yeceksiniz

Tamam kardeş istediğin yere et. Ya da istersen numaranı at direk görüşelim yüz yüze konuşmaya devam edelim. O zaman daha rahat şikayet edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baratonian

quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

quote:

Bakın hele şu yumurtaya.

Ss’li destek yapayım. Sanırım buydu dediğin “Pislik” (hakaret değil en hafifi ifade bu)

Yalan bunlar, buna inanan kaldı mı ya?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.