Şimdi Ara

Uber Marka Elçisi Oldum Soruları Alayım [SS'li] + Promosyon Kodu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
6
Favori
16.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mekatronikteknisyeniyim

Sayende 1.54 kuruşa okuldan eve geldik eywallah

İyi günlerde kullanın hocam. Çevrenizdeki arkadaşlara da tavsiye edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caylak1907

biz uber kullanıcılarınada keşke böyle kalemler, usb bellekler verseler ahah

bu arada yeni katılan yerine, kullanmış olanlarada birer kampanya daha güzel olur..

Hocam zaten Uber taksiciler sayesinde binlerce lira verse yapamayacağı reklam yaptı.

Şimdi tek iş promosyon kod kullanarak insanları Uber'e çekmekti. Çok yakın zamanda inanıyorum ki kullanmış olanlara da güzel kuponlar gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Günde kaç kere taksicilerle VS yapıyorsunuz?

Taksicileri artık hayatımdan çıkarttım hocam. 1 aydır falan taksiye bineceğime yürüyorum veya Uber çağırıyorum.
  • Ben bir şey söyleyim mi , bu uber vs taksi meseleleri patlak vermeden evvel uber bu kadar bilinmiyordu mükemmel reklam yapıldı uber için. Bundan sonrasını taksici düşünsün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

Ben bir şey söyleyim mi , bu uber vs taksi meseleleri patlak vermeden evvel uber bu kadar bilinmiyordu mükemmel reklam yapıldı uber için. Bundan sonrasını taksici düşünsün.

Kesinlikle öyle hocam. Bugün NTV'de bir haber vardı zaten, Uber kullanımı 5 kat artmış diye.
  • babanın hayrına marka elcisi olmadin ya sende yolunu buluyorsun bu işten

yarın sarı taksiler para verse onlarin da elcisi olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 22 Mart 2018; 10:21:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lafacukur

Merhaba arabam yok uberlik yapabilir miyim?

http://t.uber.com/surucuol bu linkten şansınızı deneyebilirsiniz. Benim de pek bir bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persheid1903 -- 22 Mart 2018; 15:58:43 >
  • Ilk kez bugün kullanıyım dedim.İki kere araç çagırdım ikisinde de sürücüler iptal etti.yokmu bunları denetleyen kimse ? memun kalmadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinetik -- 8 Nisan 2018; 17:17:36 >
  • Bugün sizin verdiğiniz kodla 19.70 lik tutar bedavaya gelmiş oldu.Ayrıca bayan şöför geldi çok şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinetik

Ilk kez bugün kullanıyım dedim.İki kere araç çagırdım ikisinde de sürücüler iptal etti.yokmu bunları denetleyen kimse ? memun kalmadım...
    Merhabalar hocam, bulunduğunuz konum ulaşması güç bir yerdeyse, yol çalışması, trafik kazası gibi durumlar varsa sürücüler öyle yerlere girmek istemeyebiliyor. Konumunuzu değiştirip daha rahat bir yere geçerseniz çok daha rahat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Bugün sizin verdiğiniz kodla 19.70 lik tutar bedavaya gelmiş oldu.Ayrıca bayan şöför geldi çok şaşırdım
    Rica ederim hocam, arkadaşlarınıza da önerirsiniz sevinirim. Kadın şoför bana hiç gelmedi valla. Sevindim açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Merhabalar hocam, bulunduğunuz konum ulaşması güç bir yerdeyse, yol çalışması, trafik kazası gibi durumlar varsa sürücüler öyle yerlere girmek istemeyebiliyor. Konumunuzu değiştirip daha rahat bir yere geçerseniz çok daha rahat olur.

Alıntıları Göster
    Bulunduğum konum gayet merkezi bir yerdi . Hadi onu gectik birde 13 tl ucret yansıtıldı.Su an arac cagıramıyorum .cagırırsam eger yapmadıgım yolculugun 13 tl sini de ödemek zorundaymışım.

Yardım edebilirseniz pm bekliyorum.

• Hocam bana pm atar musun sana pm atamıyorum marka elçisi olmak istiyorum bana yardımcı olur musun Mimar Sinan’da okuyorum

• Adamlar üniversitelerde bedavaya öğrenci kiralayıp reklam yaptırıyor, helal olsun. Toplantıda da 5 saat Uber hakkında ne konuşulabilir merak ettim doğrusu. Her neyse Allah akıl fikir versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

Adamlar üniversitelerde bedavaya öğrenci kiralayıp reklam yaptırıyor, helal olsun. Toplantıda da 5 saat Uber hakkında ne konuşulabilir merak ettim doğrusu. Her neyse Allah akıl fikir versin.
    Bedava diye bir şey yok. Toplantı da gayet eğlenceliydi ayrıca.

• kod olan varsa gönderirse sevinirim arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

kod olan varsa gönderirse sevinirim arkadaşlar :)
    Özelden yolladım hocam.
  • up
  • hocam kod var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • varsa alırım bi kod hocam
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.