Şimdi Ara

Uber Marka Elçisi Oldum Soruları Alayım [SS'li] + Promosyon Kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
231
Cevap
6
Favori
16.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uber Türkiye'den ilk kullanıma özel 20 TL'lik indirim kodu kazanmak isteyen arkadaşlar bana mesaj atabilir.

Bunlar verdikleri hediyeler.
    Bu da toplantıdan bi kare.
    Uber Marka Elçisi Oldum Soruları Alayım [SS'li] + Promosyon Kodu[simage][/simage][simage][/simage][simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persheid1903 -- 2 Mayıs 2018; 18:46:41 >

• Hocam gerçekten böyle düşünüyorsanız sizinle tartışmak zaman kaybı olacak. O yüzden bu size son mesajım.

Komisyoncu diye nitelendirdiğiniz uygulamaların arkasında teknoloji var, yazılım var, emek var ve son derece zorlu yollardan geçilmiş başarı hikayeleri var.

Devlet devlet diyip duruyorsunuz. Buyurun devlet destekli devlet uygulamalarından iki tanesini yazıyorum şimdi size;

https://www.geliyoo.com/
    https://messenger.ptt.gov.tr/

Eğer dediklerinize kendiniz inanıyorsanız, Google kullanmayı bırakır arama motoru olarak geliyoo kulanırsınız. Aynı şekilde Whatsapp'ı silip, PTT Messenger denilen, Zebrachat adlı uygulamanın copy paste yapılmış halini indirirsiniz.

Bi' tutturmuşsunuz plaka masrafı plaka masrafı diye bir şeye. Lütfen birazcık açık görüşlü olun. Bu plakalar bu kadar pahalı olmasa rekabet artar ve piyasadaki iğrenç adamlar piyasadan silinir. Ben hala anlamış değilim taksi plakaları neden bu kadar pahalı.

Uber bir hizmet uygulamasıdır. Şoför ile yolcu arasında güven ve huzur yaratır. Şoförün parasını garanti altına alır. Şoförün güvenliği için bir sigortadır. Yolcuya da iyi şoförler sağlar. Yolcunun arabada kaybettiği eşyaları geri almasını sağlar. Ve bunlar saymakla bitmez. Sizin para kazanma mantığınız illaki bir somut ve fiziksel iş olduğundan bunları anlamınızı beklemiyorum zaten.
  • O çantayı dışarda takayim deme hele o tişört taksiciler seni linç ederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein

O çantayı dışarda takayim deme hele o tişört taksiciler seni linç ederler

Haklısın valla hocam tedbirli olmakta fayda var. Şu yorumun bile önümüzdeki durumu gösteriyor. Öyle bir şey ki bu, eskiden yaşanan semtteki rakip takımın formalarından kaynaklanan kavgalar gibi.
  • Taksiciler ekranı bıçaklıyor şu anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilectio Sapientiae

Taksiciler ekranı bıçaklıyor şu anda.

0:33 - 0:37 arasına bakın hocam. Zamanınız varsa tüm videoyu izleyebilirsiniz. İki tarafın da görüşlerini alan bir video bu. Açıkçası bu zihniyeti Amerika'daki şirketlerle örneklendirecek olursak şöyle bir durum çıkıyor ortaya; Instagram story özelliğini ekledikten sonra Snapchat çalışanları Instagram ofisini basıp bu fikri aklına getirenleri tekme tokat dövüyor. Tam olarak karşılığı bu olabilir. Bu ülkede rekabete asla tahammül yok gibi bir şey. Eskiden bir eli balda bi' eli kaymakta olan insanlar bugün rekabete girmeye korktukları için şiddete başvuruyorlar.

• linki atamamışım tekrardan atıyorum.
  • Ankaraya gelmeyecek mi bu uber yok mu böyle bi çalışmanız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

quote:

Orijinalden alıntı: Dilectio Sapientiae

Taksiciler ekranı bıçaklıyor şu anda.

0:33 - 0:37 arasına bakın hocam. Zamanınız varsa tüm videoyu izleyebilirsiniz. İki tarafın da görüşlerini alan bir video bu. Açıkçası bu zihniyeti Amerika'daki şirketlerle örneklendirecek olursak şöyle bir durum çıkıyor ortaya; Instagram story özelliğini ekledikten sonra Snapchat çalışanları Instagram ofisini basıp bu fikri aklına getirenleri tekme tokat dövüyor. Tam olarak karşılığı bu olabilir. Bu ülkede rekabete asla tahammül yok gibi bir şey. Eskiden bir eli balda bi' eli kaymakta olan insanlar bugün rekabete girmeye korktukları için şiddete başvuruyorlar.

Katılıyorum. Şayet ki işlerini kaybetmek istemiyorlarsa hizmetlerinin kalitesini arttıracaklar, şu anda çalışn taksicilerin birçoğu kötü hizmet verip müşteriyi soymaya çalışıyor.

• Evcil hayvanla birlikte istediğimiz noktaya gidebiliyor muyuz?
  • Marka elçisinin görevi tam olarak nedir?
    Uber XL'nin farkı nedir?
    Uber'in Türkiyede başka şehirlerde de faaliyet gösterme planları varmı?
  • Evcil hayvan olayı birazcık Uber Sürücü Ortaklarına kalmış bir şey. Evcil hayvanları eğer kutusuna koyabiliyorsanız, hemen hemen her sürücü bunda bir mahsur görmüyor. Fakat Golden gibi aşırı tüy döken ve boyut olarak büyük klasmanına giren hayvanlar sıkıntı yaratabilir. Bu Uber'den ziyade, aracı süren sürücü ortağına bağlı bir durum. Çağrıyı yaptıktan sonra sürücüyü arayıp veya mesaj atıp bilgi alabilirsiniz.
    @purple

Marka elçileri daha önce hiç Uber kullanmamış insanları Uber kullandırmaya teşvik etmek, saha içi görevlerde Uber'in tanınırlığını arttırmak ve itibarını yükseltmek diyebilirim.

Uber XL'in farkı şu, 6-8 kişilik oluyor. Ücretlendirme taksimetreden değil mesafe oranlı oluyor. Yani uygulamayı ilk açtığınız zaman ne görüyorsanız o fiyatı ödüyorsunuz.

Uber Türkiye'nin başka şehirde ( ki sıklıkla Ankara sorusu geliyor bana ) faaliyet gösterme planları var mı inanın ki ben de bilmiyorum. O yüzden şimdi sizler için üst mevkiilerde bulunan birine sordum cevap bekliyorum. Cevap gelince yazacağım.
    @Vega

• Hediyelerin içeriğinis söylesene merak ettim. En alttaki ne powerbank mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uberin Türkiye’de kendini yasal zemine oturtamaması vergi yüzündenmi vergi ise neden vergi vermeye yanaşmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Hediyelerin içeriğinis söylesene merak ettim. En alttaki ne powerbank mi?

Efsane Rotring kalemi var.
    Uber Çanta
    Powerbank diye düşündüğün şey Xiaomi Mi5S telefon kabı. ( ben bulacaklarını hiç zannetmiyordum bulmuş adamlar. )
    Üstünde Uber yazan defter
    Uber tişörtü
    Uber USB Bellek
    ve de bir tane daha Uber tükenmez kalem.
  • quote:

quote:

Uber Çanta
    Powerbank diye düşündüğün şey Xiaomi Mi5S telefon kabı. ( ben bulacaklarını hiç zannetmiyordum bulmuş adamlar. )
    Uber tişörtü
    Uber USB Bellek

Hayırlı olsun güle güle kullan.

• quote:

quote:

Uber Çanta
    Uber tişörtü
    Uber USB Bellek

Fazla kalem varsa bana yollar mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: dersimli62f

Uberin Türkiye’de kendini yasal zemine oturtamaması vergi yüzündenmi vergi ise neden vergi vermeye yanaşmıyor.

Bu sorunun sorulacağını bildiğim için direkt olarak sunum esnasında fotoğrafını çektim. Bu soruya böyle cevap verebilirim diye düşünüyorum.

Sizlerle birkaç bilgi paylaşmak isterim;
    Eskinin aksine, Uber XL artık, Taksiye oranla %5-10 arasında daha ucuz
    Dünya'da günlük 15 milyon Uber kullanımı oluyor.
    Uber Türkiye'nin 5binden fazla aracı var ve bundan daha fazla sürücü ortağı var.

• Forumda mı bir sorun var bilmiyorum ama fotoğraf bende açılmadı metin halinde yazıyorum o yüzden.

Uber yasaldır. Uber'in Türkiye'deki faaliyetleri yerel regülasyonlarla uyum içerisindedir. Uber sistemine kayıtlı tüm sürücü ortakların ve araçların ulaşım hizmeti sunabilmeleri gerekli lisanslara sahip olduğu kontrol edilmektedir.

Uber'in Türkiye'de kurulu bir şirketi bulunmaktadır ve Türk kanunlarına uyumlu bir şekilde vergileri ödenmektedir. Ayrıca Uber platformuna kayıtlı tüm sürücü ortakları ve araçları yasal ulaşım şirketlerine kayıtlı olup onlar da kendi vergilerini ödemektedirler.

İyi niyetli mesajlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Ayrıca Ankara sorusunu yetkililere sorunca şöyle bir cevap aldım;
    Uber şu anda sadece Bodrum, Çeşme ve İstanbul'da hizmet vermekte. Yeni şehir lansmanları olduğunda sosyal medya ve e-mail yoluyla duyrulmaktadır.

• Hero tshirti giyenlerin paketlendigi gibi uber tshirtu ile hediye paketi olma ihtimaliniz var dikkat edin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

quote:

quote:

Uber Çanta
    Uber tişörtü
    Uber USB Bellek

Fazla kalem varsa bana yollar mısın

İstanbul'daysan vereyim hocam istediğini.

Hero tişörtü konusunda çok haklısınız. O yüzden çantayı da tişörtü de en azından belli bir süreye kadar kullanamayacağım gibi gözüküyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.