Şimdi Ara

Uber Marka Elçisi Oldum Soruları Alayım [SS'li] + Promosyon Kodu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
6
Favori
16.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl marka elçisi oldunuz ? Ya da üniversitemde marka elçisi var mı nasıl ögrenicem ? Cevaplarsanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

quote:

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Hediyelerin içeriğinis söylesene merak ettim. En alttaki ne powerbank mi?

Efsane Rotring kalemi var.
    Uber Çanta
    Powerbank diye düşündüğün şey Xiaomi Mi5S telefon kabı. ( ben bulacaklarını hiç zannetmiyordum bulmuş adamlar. )
    Üstünde Uber yazan defter
    Uber tişörtü
    Uber USB Bellek
    ve de bir tane daha Uber tükenmez kalem.

Fazla kalem varsa bana yollar mısın

İstanbul'daysan vereyim hocam istediğini.

Hero tişörtü konusunda çok haklısınız. O yüzden çantayı da tişörtü de en azından belli bir süreye kadar kullanamayacağım gibi gözüküyor.

Malatyadayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Marka Elçisi deyince bende Networkmarketing le fala nuğraşıyorsun sanmıştım
  • hangi universitedesin

ytü diye tahmin edeyim,bugün bana da bi arkadas bi mesaj atti da "arkadasim uber marka elcisi olmus uni icin kod hazirlamislar" diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Hediyelerin içeriğinis söylesene merak ettim. En alttaki ne powerbank mi?

Efsane Rotring kalemi var.
    Uber Çanta
    Powerbank diye düşündüğün şey Xiaomi Mi5S telefon kabı. ( ben bulacaklarını hiç zannetmiyordum bulmuş adamlar. )
    Üstünde Uber yazan defter
    Uber tişörtü
    Uber USB Bellek
    ve de bir tane daha Uber tükenmez kalem.

Fazla kalem varsa bana yollar mısın

İstanbul'daysan vereyim hocam istediğini.

Hero tişörtü konusunda çok haklısınız. O yüzden çantayı da tişörtü de en azından belli bir süreye kadar kullanamayacağım gibi gözüküyor.

kalem fazladan varsa bana da yollasana hocam,yillardir ayni kalemle mücadele veriyorum derslerde

• Kuduran taksicileri ne yapıyorsunuz?
  • Uber elçisi ilanlarına nereden ulaşabilirim? Bizim üniversitenin yok sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dilectio Sapientiae

Taksiciler ekranı bıçaklıyor şu anda.

0:33 - 0:37 arasına bakın hocam. Zamanınız varsa tüm videoyu izleyebilirsiniz. İki tarafın da görüşlerini alan bir video bu. Açıkçası bu zihniyeti Amerika'daki şirketlerle örneklendirecek olursak şöyle bir durum çıkıyor ortaya; Instagram story özelliğini ekledikten sonra Snapchat çalışanları Instagram ofisini basıp bu fikri aklına getirenleri tekme tokat dövüyor. Tam olarak karşılığı bu olabilir. Bu ülkede rekabete asla tahammül yok gibi bir şey. Eskiden bir eli balda bi' eli kaymakta olan insanlar bugün rekabete girmeye korktukları için şiddete başvuruyorlar.

Videonun tamamını izledim.
    Söylenecek çok şey var; ama sadece taksici ve Ubercinin uslup farkına(oturuşuna, konuşma tarzına, mazeretlerine) bakmak yeterli.

• kaç para alacaksın?
  • Kardes ben seve seve o cantayi takarim tisortude giyerim

Ankara merkezdeyim yiyosa bi taksici gelsin laf etsin bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uberden yaziyorum sorusu olan varsa alabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu haberlerde Mahkeme olayi vardi yanliş görmediysem sonucu ne oldu acaba ?

Birde bu vergi vermiyorlar diyorlar ama bence vergi ödüyorlar bu konuda bilginiz varmi?

Uberin daha yayginlaşmasi söz konusumu diğer şehirler için aklima takilan sorular bunlar

Hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: VS18

Nasıl marka elçisi oldunuz ? Ya da üniversitemde marka elçisi var mı nasıl ögrenicem ? Cevaplarsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar, minikten bi' kutlamaya gitmiştim cevap veremedim sorulara cevap vereceğim şimdi.

Ben ajansta çalışan arkadaşımın attığı ilana başvurdum. CV gönderdim. Daha önceden zaten o ajansla çalışıyordum. O Uber Marka Elçisi arıyor diyince başvuruyu yaptım. Ardından Zorlu'daki Uber ofisine gittim ve orada mülakat oldu. Ardından seçildiğimi söylediler.

Hangi üniversite olduğunu yazarsan yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobiluzman26

hangi universitedesin

ytü diye tahmin edeyim,bugün bana da bi arkadas bi mesaj atti da "arkadasim uber marka elcisi olmus uni icin kod hazirlamislar" diye

Ben Kadir Has Üniversitesi'ndeyim. Bugün sana mesaj atan arkadaşınla muhtemelen bugün tanışmış olabilirim. Cenk'in selamı var de belki tanır.

Kalem yolla demişsin, gel bizim okula vereyim sana kalemi. Bizim okulda müze ve galeri de var gezdiririm hem.

@Arpadan Ölen At
    Hocam Ankara'da Uber yok daha. Onların haberi yoktur bile.

@Dr.Ernesto
    Mahkeme olayıyla ilgili bir bilgim yok. Ben sadece Uber'in reklamını yapıp kullanımı arttırmakla görevli basit bir temsilciyim. Sizler gibi haberlerden takip ediyorum. O yüzden bu konuda bir bilgim yok.

Vergi konusuyla ilgili ilk sayfada slayttan bir fotoğraf paylaşmıştım ona bakabilirsin. Uber tamamen yasal ve vergilerini ödüyor.

Yaygınlaşma konusunu da yanıtlamıştım, Ankara'ya gelmeyecek mi şeklinde çok soru geldi bana da. Bu konuda da bir bilgim yok ama üst yöneticilere sorduğumda "Uber şu anda sadece Bodrum, Çeşme ve İstanbul'da hizmet vermekte. Yeni şehir lansmanları olduğunda sosyal medya ve e-mail yoluyla duyrulmaktadır." şeklinde cevap geldi. Ben de size olduğu gibi aktarıyorum.

@Moving On
    Taksiciler hakkında bize kötü yorumlar yapmamamız istendi. Zaten Uber bünyesindeki Uber Taksi servisinde taksiciler çalışıyor. Diğer taksicilere farkla yine bu taksicilerin sabıka kaydı kontrol ediliyor ve testten geçiriliyor. O yüzden susuyorum zaten attığım videodaki seviyeden her şey belli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

kaç para alacaksın?

Okulda afiş asma, kapı askılığı asma ve tanıtım gibi işler de yapacağım Uber elçisi olarak. Bu fiyatlar ileride artabilir azabilir o yüzden doğrudan fiyatı söylemek doğru olmaz. Verdiğim referans kodlarıyla da belirli bir miktar para kazanıyorum. Gizlilik sözleşmesi imzalatıldı bir de, para mevzusunu yazmanın doğru olacağını düşünmüyorum ama Uber bu konuda cömert davranıyor. Yani her yeni üye olan kişiye 20 lira veriyor ve bu kodu kullandığınızda ben de belli bir miktar para kazanıyorum. Uber yaptığı işe güvenen bir firma olduğu için, bir kere kullanın diyor. Ardından devamının geleceğini zaten biliyor.

@masho
    Hocam dediğim gibi, Uber direkt olarak kendisi ilan vermedi. Bir ajanstan yardım alarak öğrencilere ulaştı. Ben de oradan gördüm ilanı zaten. Hangi okulda okuduğunu söylersen yardımcı olabilirim.

@MehmetNY
    Taksicilerin sıkıntısı bu zaten. Uber'in bünyesinde çalıştırdığı taksiciler Uber'i zaten destekliyor. Bu Uber'e saldıran taksiciler maalesef sabıka kaydı olan ve Uber'in testlerinden geçemeyen taksiciler. Bu yüzden bu kadar saldırganlar. Bu videoda da taksi şoförlüğünden Uber'e geçmiş bir taksiciyle konuşuluyor. 4.30 dakika.

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Marka Elçisi deyince bende Networkmarketing le fala nuğraşıyorsun sanmıştım

Umarım ileride Uber bünyesinde marka elçiliğinden ziyade bölümümle ilgili bir pozisyonla yer alabilirim. Her şeye ufaktan başlamak lazım.
  • Güzel konu takipteyim
  • ankara'ya neden hala gelmedi,koskoca başkentte yok saçmalığa bak.
  • Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    Snapchat örneğinde düpedüz tamamen snapchatin haklılığı var.

Büyük bir firma olmadığı için hakkını savunamadı. Yeterli sermayesi desteği olsaydı kullanılan bir uygulama olmaya devam ederdi.

Adamlar hikaye özelliğini bulmuşlar sende kendi sistemine entegre etmek istiyorsan bedelini ödemen gerekiyor copy paste yapamazsın. Ben demiyorum tek snapchatte kalsın kimse kullanmasın.

Büyük firmaların küçük firmaları yuttuğu vahşi kapitalizmi savunmak çok çok tehlikeli bir davranıştır.

Şuan ki uber taksici konusunda taksi plakası olanlar mağdur edilmeli ve itaksi gibi devletin uygulamasıyla isteyen herkes belli yeterlilik şartıyla taksici olabilmeli.

Hatta artırıyorum örneğin beylikdüzünden karşıya arabayla geçmem gerekiyor yazacam uygulamaya bu güzargahta yolcu alırım vs. Hem yakıttan tasarruf edilir hem trafik sorunu bir nebze düzelir.

Her türlü masrafı kısmamız gerekiyor. Ülkeye yararı olmayan hiçbir şirketi oluşumu barındırmamız lazım.

Amerika gibi sömürüyle para akıtan bir devlet değiliz lüxümğz yok.

Denize düştük yılana sarılmayalım karaya çıkalım.

Yabancı yatırımcı desteklenmelidir ama ülkeye birşey katıyorsa desteklenir. Yoksa bu destek değil kölelik olur kullanılmak olur. Hizmeti veren türk kullanan türk kazanan yabancı neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 17 Mart 2018; 7:27:33 >

• Babam 25 yıllık taksici. Sizin yüzünüzden rızkımız kesildi. Nereden bela oldunuz yav

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.