Şimdi Ara

Uber Marka Elçisi Oldum Soruları Alayım [SS'li] + Promosyon Kodu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
6
Favori
16.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçenlerde bi düğün vardı çoğu taksi almadı son olarak biri götürdü oda dolaşa dolaşa götürdü ücret 42 TL tuttu bu 45 tl aldı sinir oldum hiç uber kullanmamıştım dönüşte indirdim uygulamayı çağırdım 5 dakikaya geldi aynı mesafeyi 23 TL ye götürdü konuyu neredeyse baştan sona okudum hala taksiyi savunanlar var umarım şu ceza kesme olayları da biter tamamen yaygınlaşır da şu soyguncu taksilerden kurtuluruz artık
  • ILETISIM TELEFONLARI YOK, ŞOFÖR ADI VE PLAKASI TAM OLARAK BİLDİRİLMİYOR.. MAİLLERE DÖNEN YOK..KARTINDAN İSTEDİĞİ MEBLAĞI ÇEKEBİLİR.. CEKTİDE..

yolculuğum topkapı koç hastanesi - hacığlu n.44 k.çekmece arası idi....bu şekilde onay verdim ve 41 tl kartımdan çekildi, hacıoğlu 44 .kçekmeceye , gelmeden heemn bir alt sokak olan, cengiztopel cad.no.34 k.çekemce adresinde annemle indim...soför gitti..ama yolculuğumu sonlandırmamış olmalı ki hiç gitmediğim halde sonrasında beni havalimanına götürmüş gibi göstermiş.....bu dafada haksız hukuksuz yere 100 tl kartımdan çekildi !! şofördende , onayım olmadığı halde, hiç havalimanı yönüne gitmediğim halde benden 100 tl daha alan, ve durumu bildirmeme rağmen saatlerdir bana dönüş yapmayan.. uberden şikayetçiyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba kod varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: RİDEN7

ILETISIM TELEFONLARI YOK, ŞOFÖR ADI VE PLAKASI TAM OLARAK BİLDİRİLMİYOR.. MAİLLERE DÖNEN YOK..KARTINDAN İSTEDİĞİ MEBLAĞI ÇEKEBİLİR.. CEKTİDE..

yolculuğum topkapı koç hastanesi - hacığlu n.44 k.çekmece arası idi....bu şekilde onay verdim ve 41 tl kartımdan çekildi, hacıoğlu 44 .kçekmeceye , gelmeden heemn bir alt sokak olan, cengiztopel cad.no.34 k.çekemce adresinde annemle indim...soför gitti..ama yolculuğumu sonlandırmamış olmalı ki hiç gitmediğim halde sonrasında beni havalimanına götürmüş gibi göstermiş.....bu dafada haksız hukuksuz yere 100 tl kartımdan çekildi !! şofördende , onayım olmadığı halde, hiç havalimanı yönüne gitmediğim halde benden 100 tl daha alan, ve durumu bildirmeme rağmen saatlerdir bana dönüş yapmayan.. uberden şikayetçiyim...
    Merhabalar. Sorununuza yardımcı olabilmem için PM'den telefon numaranızı iletir misiniz?

Haftasonu için uplayalım belki promosyon ihtiyacı olan vardır.

• Up.
  • Up
  • Her taksici aynı olmayabilir ama çoğu müşteri soymaya çalışıyor.Hele ki İstanbul'daki taksiciler kessin sesini.Turistlerden 3.000 lira taksimetre ücreti diye para çalmaya çalışan benim sanki

• Teşekkürler güç bela sorunu çözdük.. Ücret iadesi yapıldı... Ama niye bir iletişim numarası olmaz? Niye bir Türkiye adresi olmaz? Neden soför ve araçların tam plaka isimleri en baştan verilmez yolcuya.. Yada sonrasında...

• quote:

Orijinalden alıntı: RİDEN7

Teşekkürler güç bela sorunu çözdük.. Ücret iadesi yapıldı... Ama niye bir iletişim numarası olmaz? Niye bir Türkiye adresi olmaz? Neden soför ve araçların tam plaka isimleri en baştan verilmez yolcuya.. Yada sonrasında...
    Sevindim hocam. Bilemiyorum neden yok. :(
  • GÜNCEL KOD VAR MI KONU SAHİBİNİN VERDİĞİ KODUN TARİHİ 2 HAZİRANDA DOLMUŞ.........
  • Uber'in maile gönderdiği makbuzlar kendi firmamızda gider olarak gösterilebiliyor mu? Makbuzların fiş/faturaya benzer bir tarafı görünmüyor hiç ama.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.