Şimdi Ara

Uber Marka Elçisi Oldum Soruları Alayım [SS'li] + Promosyon Kodu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
6
Favori
16.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emniyet uğrassın sizinle ben neden uğraşacağım :)
    Ayrıca kendinize bir sorun “bu vatandaş neden bizim gibi dürüst terbiyeli insanları değil de Amerikalı Uberi destekliyor” diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insipe12

quote:

Orijinalden alıntı: Baratonian

quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Uberde çalışmak için sürücülerin sicilleri temiz olması gerekiyor . Takside böyle bir durum var mı? :)

Takside bir tane bozuk adam çalışamaz, başta mal sahibi bunu istemez. Sizler şımarmışsınız, bu ülkeye düşman ne varsa tarafınız orası. Bundan sonrasını izleyin görün ama, o arabalarda nasıl yolculuk yapıyorsunuz izleyin ve görün.

Daha geçen gün ehliyeti olmayan ve uyuşturucu kullanan taksi şöförü haber oldu.

Bakın hele şu yumurtaya.

Ss’li destek yapayım. Sanırım buydu dediğin “Pislik” (hakaret değil en hafifi ifade bu)

Uber Marka Elçisi Oldum Soruları Alayım [SS'li] + Promosyon Kodu

Uber Marka Elçisi Oldum Soruları Alayım [SS'li] + Promosyon Kodu

Yalan bunlar, buna inanan kaldı mı ya?

Aynaya bak inanmasına rağmen “inanmayan” bir kişi kaldı. O da önemsiz zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ayrıca kendinize bir sorun “bu vatandaş neden bizim gibi dürüst terbiyeli insanları değil de Amerikalı Uberi destekliyor” diye

Amerikalı olan Sarı taksiciler.

Uber hepsinden milli ve yerli.

Bırak komaya girsinler, deliriyorlar şu anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baratonian -- 19 Mart 2018; 18:55:50 >
  • quote:

quote:

Ubercilerin neden dayak yediği anlaşıldı.

Kardeş, böyle korkak olmayın. Biraz erkek olun, sonra uberde giderken yanınızda bacınıza, karınıza, ananıza saldırırlarsa yine emniyet uğraşsın dersiniz de olan size güvenip sizi erkek diye yanında gezdirenlere olur.

Bakalım kaç kişinin daha dişini kıracak esnaf, merak içindeyim.

mesajlarına bakıyorum da kuyruğuna basılmış gibisin baban filan taksici mi kardeş ?

• türkiyedeki taksicilerin uber çağırıp dövme fikrini burdan almışlar

• quote:

Sen para kazanacaksın diye biz neden tavsiye edelim :)

Çünkü zamanımı ayırıp sizlerin sorularına cevap vermeye çalışıyorum. Özelden gelen mesajlara cevap veriyorum. Donanımhaber'in yıllardır üyesiyim. Sanki sizden para istiyorum yahu. Promosyon kod veriyorum, o kod üzerinden belli bi limiti geçince para kazanıyorum işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

para kazanıyor musun

Daha kazanmaya başlamadım. 50 kişiye Uber promosyon kodumu kullandırınca kazanacağım.
  • @insipe12 hocam lütfen artık şu konudan uzaklaşın yahu. ekmeğinin peşinde olan ve 4 tane dişi kırılan adamın fotoğrafını bir maharetmiş gibi koskocaman görsel halinde konuya yapıştırıyorsunuz. Kendi konunuzu açın ve oradan saldırgan davranışlar göstermeye devam edin. Lütfen rica ediyorum bakın.

Şurada aklında soru olan insanlar var, bir şeyler öğrenmeye çalışanlar var, uber temsilcisi olmaya çalışan arkadaşlar var. elinden gelen yardımı sunuyorum insanlara, karşılığında da kodumun kullanılmasını bekliyorum. siz böyle saçma sapan tartıştıkça ben hiç kimseye yardım edemiyorum.
  • Elçi söyle onlara uberi antalyada istiyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Kardeşim bu Atatürk havalimanına gitmek neden bukadar pahalı, 6km yola 100tl ücret çıktı, sebebi nedir.

Havaalanı için fix tarifeler var maalesef hocam. Bunun nedenini ben de bilmiyorum ama öğreneceğim. Havaalanı fix 100 lira ücretle götürüyor.

"Merhaba, ücretlendirme politikası nedeniyle sadece havalimanları için fiks bir fiyatlandırmaya gidildiğinden, kullanıcıların uygulamaları üzerinde yazan fiyatların geçerli"

Böyle bir cevap verildi hocam bana elimden gelen bu kadar. Biraz daha soruştururum ama neden böyle olduğunu.

@Thema

• gel bizde uberde calısalım paraya para demeyiz bu meslek şuan değerli
  • Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı var ama havaalanıyla ilgili söyleyemiyorlar demekki neyse...

Şu insipa denen elemanıda iplemeyin boşverin, konuya attığı ilk mesajda bloklamıştım Gereksiz insanı boş boş konuşur gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

quote:

Orijinalden alıntı: Dilectio Sapientiae

Taksiciler ekranı bıçaklıyor şu anda.

0:33 - 0:37 arasına bakın hocam. Zamanınız varsa tüm videoyu izleyebilirsiniz. İki tarafın da görüşlerini alan bir video bu. Açıkçası bu zihniyeti Amerika'daki şirketlerle örneklendirecek olursak şöyle bir durum çıkıyor ortaya; Instagram story özelliğini ekledikten sonra Snapchat çalışanları Instagram ofisini basıp bu fikri aklına getirenleri tekme tokat dövüyor. Tam olarak karşılığı bu olabilir. Bu ülkede rekabete asla tahammül yok gibi bir şey. Eskiden bir eli balda bi' eli kaymakta olan insanlar bugün rekabete girmeye korktukları için şiddete başvuruyorlar.

Aslında olay rekabette değil. Taksicilerin içerisinde toplumda kendine yer bulamamis canavar kaba saba dedigim dedik vurdugumu alirim trafikte herseyi yaparim cilar var. Bunlar oyle ki bazilarinda kul hakki korkusu bile yok. Zaten taksicileri denetleyen bir kurum da adam gibi yok bunlarin bircogu kendilerini yenilemeyi birakin daha iyi nasil kazanirizi musteriyi kaziklayarak ya da yolunun ustu degilse o musteriyi almayarak cozmeye calisan ilkel ve ticari zekasi olmayan bireylerden olusuyor.

Yani acikcasi taksicilerin bu ulkeye bir faydasi da yok aksine milletin cebinden ne kadar cekersek o kadar kar gozuyle bakiyorlar olaya.

Siz bir taksiciyi arabasinda sigara ictigi icin sikayet edebiliyor musunuz? Ya da trafikte magandalik yaptiginda? Ya da yayalarin bisikletlilerin yollarini isgal ettiklerinde? Ya da engelliler icin kurulan rampalari isgal ettiklerinde? Taksiciler bunlari yapmadigi gibi bir de kendilerine rakip ciktiginda hayvanliklarini had safhaya cikarip ekmeginin pesindeki uber araclarini soforlerini darp ediyorlar hem de icinde yolcular varken... Bunu yapan taksiciyi sorusturmak cezalandirmak yerine de tebrik edip hakli bulabiliyorlar bu hayvanliktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam destek Uber

• insipe12 İ kullanıcısına yanıt
    Yahu saçma olan o plaka olayı zaten. Plakayı değerli kılan nedir ki ? Bı taksi plakalarının borsası nasıl olmuş ona bir bakın. Ondan sonra daha mantıklı konuşabilirsiniz..

Yasalara uydugu sürece uber'i destekliyorum şahsen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

Yahu saçma olan o plaka olayı zaten. Plakayı değerli kılan nedir ki ? Bı taksi plakalarının borsası nasıl olmuş ona bir bakın. Ondan sonra daha mantıklı konuşabilirsiniz..

he saçma tamam en iyisini sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Davy Jones.

quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

he saçma tamam en iyisini sen bilirsin

taksi plakaları serbest piyasada mafya elinde, serbest piyasada rantçıların elinde, serbest piyasada taksi işiyle uğraşmaktan uzak gerçek taksici olmayan kim varsa onun elinde... bu yüzden taksicilik mesleği işini layıkıyla yapan azınlık dışında alenen çok berbat bir durumda..

uber ? uber taksicilik için bir reform niteliğinde... plaka yok, rant yok, gerçekten taksiciliğin olması gerektiği gibi.

• Günde kaç kere taksicilerle VS yapıyorsunuz?
  • Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    biz uber kullanıcılarınada keşke böyle kalemler, usb bellekler verseler ahah

bu arada yeni katılan yerine, kullanmış olanlarada birer kampanya daha güzel olur..
  • Sayende 1.54 kuruşa okuldan eve geldik eywallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.