Şimdi Ara

Uber, paramı gaspetti: kullanmadığım hizmetin parasını ödedim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olay 25 Eylül 2018 tarihinde Berlin, Tegel Havalimanı'nda gerçekleşiyor. Valizim ile yaşadığım bir problem yüzünden taksi kullanmak zorundaydım, ben de bu yüzden Uber'i tercih ettim ve bir taksi çağırdım.

Önal isimli bir taksici çağrıma cevap verdi ve park yerinde beklememi bildirdi uygulama. Park yerine gittim fakat maalesef bir türlü sürücü gelmedi, daha sonra sistemden bunu "sürücü" iptal etti. Kısa bir süre sonra (yaklaşık bir dakika) sürücü beklediğim yerden başka bir yolcuyu aldı ve yoluna devam etti. Uber uygulaması üzerinden Cepteteb kartıma €16.31 tutarında bir ödeme yaptım.

Yaklaşık üç haftadır Uber ile mailleşiyorum fakat bana Uber yalnızca 5€ gibi bir rakamı iade etti ve Uber ödemenin uygulama dışından yapıldığını iddia etti. (Hayır Uber uygulaması dışında Uber'e ödeme yapmak diye bir şey mi var? ve uygulama üzerinden yaptım ödemeyi)

Uber hala ısrarla iademi yapmıyor ve Şikayetvar sitesindeki şikayetime destek olmuyor.

Şu lanet olası taksilerin her türlüsünden nefret ediyorum, umarım bir daha işim düşmez...

Bu durumda ne yapabilirim? Şu an Polonya'da olduğum için herhangi bir yasal hakkımın olup olmadığını da bilmiyorum.

Güncelleme, Uber bir yanlışlık olduğunu belirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 13 Ekim 2018; 20:22:25 >

• tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama 

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama 
    Bu mesaj ne alaka şimdi?Herhalde yanlış konuya mesaj yazdınız?
  • Hocam yabancı forumlara şikayet et, onlar daha bi dikkat eder bence. Uberin Türkiye'yi önemsediğimi sanmıyorum, önemsemesi için sebep de yok zaten. Nasıl olsa trde hizmet veremiyor diye.
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    arkadaşa katılıyorum bence anneleri tarafından bize emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğümüz kadınların ayaklarını yalamamız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama 
    İçmeyin işte şu mereti...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

İçmeyin işte şu mereti...

neeğğğ hocam neeğğğğ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.şikayetvar.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.