Ubisoft store de Efsanevi İndirim! başladı. %75'e varan indirimler var. https://store.ubi.com/tr/legendary-sale Ayrıca, LEGEND22 koduyla 240 TL sepete 160 TL indirim uyguluyor. LEGEND22 - 240/160 Sepet önerileri, kod eklenmiş hali ile; Assassin's Creed Valhalla + Watch Dogs Legion + Assassin's Creed Odyssey = 148.62 TL Assassin's Creed Valhalla + Far Cry 6 = 82.10 TL Assassin's Creed Valhalla + Assassin's Creed Odyssey Gold Edition + Assassin's Creed Origins Deluxe Edition = 122,85 TL Anno 1800 + Season 1 Pass + Season 2 Pass + Season 3 Pass + Season 4 Pass = 204.62 TL
Far Cry 6 + Far Cry New Dawn Ultimate Bundle (Toplam 3 oyun) = 82.30 TL Assassin's Creed Valhalla Ragnarök Edition + The Crew 2 = 109,50 TL Watch Dogs Legion + Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction + The Crew 2 Gold Edition = 99,27 TL Kendi seçimlerinize göre güzel sepet yapabilirsiniz. DLClerde dahil. Bu arada kod tek kullanımlık değil. 2. alışveriştede kullanılabiliyor. İyi oyunlar. Tosla kampanyası ile birleştirilebilir. Tosla %15 geri ödeme < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 19 Mayıs 2022; 17:13:38 > |
Ubisoft indirimleri başladı. İndirim + ekstra kod + Tosla %15 geri ödeme
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İndirimler efsane. Epic gibi indirim yapmışlar.
Şahsi önerim AC Valhalla+FC6, R6E ve R6S operator edition alınması. Dört oyun toplam 160 tl ediyor. Tek biri 160 tl edecek oyunlar bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 18 Mayıs 2022; 22:20:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çılgın indirim olmuş son 4 assassins creed oyunu eksikti, 99.95'e geldi standart sürümlerle. teşekkürler
-
Assassin's Creed Valhalla Ragnarök Edition oyunun bütün dlcleri filan full olduğu haliyle mi?
Complete edition’da da indirim yok.
ragnarok da sadece son dlc var hocam, complete edition hepsini kapsıyor.
-
-
Bildiğim kadarıyla toplam 4 dlc var. Season pass 2 dlc içeriyor.
-
Anno 1800:
standart = 88,77 TL
Gold (standard + Season4) = 215,4 TL
Season1= 54,5 TL
Season2= 54,5 TL
Season3= 57,85 TL
Season4= 109 TL
ise;
standart + season1 + season2 + season3 = 255,62 ---> 95,62 TL (kod ile)
Gold (standard + Season4) + Season3 = 273,25 ---> 113,25 TL (kod ile)
Complete ( standart + season1 + season2 + season3 + season4) = 539 ---> 379 TL (kod ile)
-
Assassin's Creed Valhalla + Far Cry 6 = 82.10 TL
-
Online i olmayan oyunlar 5 kurus vermem
Yararlandım teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
settlers hangisi alınır?
senin tercihin. misal ben de online oyun oynayamıyorum. o tarz tamamen kendime ait vaktim yok. Sadece hikaye bazlı oyun oynuyorum. bazen 10 saniye bekleyeyim derken 2 saat ara verebiliyorum oyuna. :D
-
Bende Assassin's Creed Valhalla yok sadece Assassin's Creed Valhalla Ragnarök alsam DLC tek başına oynanabilir mi ?
-
Ana oyuna sahip olmadan dlc'leri oynayamazsınız.
-
Standalone versiyonu var denmişti ondan sordum çünkü nettede çıkıyo..
-
evet hocam hikaye dlcleri o şekilde tamamlanıyor toplamda 3 dlc var diğeri ise discovery tour viking age o paketlere dahil mi değil mi bilmiyorum ama merakınız yoksa gerek yok.
-
sadece 2 alışveriştemi yoksa sonsuz döngü var mı 5-6 kere falan kullanmayı düşünüyorumda
-
Ana oyun yeterli, Ragnarok dlc si 5 para etmez.
-
Valhalla standart var bende hediye etmişti MSI. season pass'ı almaya değer mi? henüz oynamadım bugünlerde başlayacağım...
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Adamlar 5 dolara 2 tane AAA oyun alıyorlar. Onda bile crack muhabettine giriyorlar. Bu ülkeden bir cacık olmaz.
|
Assassin’s Creed Baştan Sona Tüm Serisi + Splinter Cell Baştan Sona Tüm Serisi + Far Cry Baştan Sona Tüm Serisi + Rainbow Six Siege + Rainbow Six Extraction + The Crew 2 = Toplam 395₺’ye denk geldi. Totalde 28 adet oyun aldım. İnanılmaz fırsat, buradan konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.
|
senin tercihin. misal ben de online oyun oynayamıyorum. o tarz tamamen kendime ait vaktim yok. Sadece hikaye bazlı oyun oynuyorum. bazen 10 saniye bekleyeyim derken 2 saat ara verebiliyorum oyuna. :D |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X