Şimdi Ara

Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
10
Favori
17.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • He hocam onu bilemiyorum maalesef fc evrenine hakim değilim. Bu eventle alıp başlayacağım ama vakit bulamıyorum. Gençken para yoktu vakit vardı. Simdi kendi paramızı kazanıyoruz ama vakit yok Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Watch Dogs 2 Std

No Compromise DLC

Human Conditions DLC

T-Bone Bundle DLC

Toplam: 22.80 TL.

• harcadıkça harcattı nomissiz ubiUbisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

160-170 tl falan harcadım ama baya fazla oyun 5-6 tanede season pass aldım.saglam bir ekran kartı alana kadar idare ettircek oyun stokladımUbisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

• keşke Anno 1800 baz oyunu da 20tl ye dusseydi.
    Su haliyle pahalı geldi.

Ben de gittim evdeki direksiyonun hatrina the crew2 aldım.
    Şehirde iki tur attım. Bir burnout paradise tadı vermedi ama oynadıkca alisirim diye umuyorum.

• laider kullanıcısına yanıt

en iyisini yapmışsınız. ubi annoda aşırı şımarık davranıyor. oyunun her içeriğini alacağım deseniz binlik oluyorsunuz yani bu nedir artık 2019 oyununa da bu para verilmez ki. tür olarak birebir aynı olmasa da açar frostpunk oynarım, cvi6 oynarım, en kötü free verdikleri anno 1701 oynarım yine de o tatmini yaşatmam bunlara. tamam çok iyi oyun da bu fiyatlandırma aşırı.

• Hocam bu kombolara kafam basmadı bir türlü...Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

Kütüphanede Tom Clancy's The Division standart paket ve The Division 2 Warlords of New York Edition var.. 1 ve 2. oyunu tamamlamak için sanırım The division season pass lazım (22,25 TL ) Not: Giysiler olan pack'ler ilgimi çekmiyor. Bununla beraber Watch Dogs 2 standart sürüm var. 1. oyunun kendisi ve dlc'ler ile birlikte 2. oyunun dlc'lerini nasıl kombo yaparım? Yardımcı olursan çok sevinirim. Far Cry 3 standart sürümde var bunun yanına ne tavsiye edersin?

@lethele

• Mitra kullanıcısına yanıt

Hocam sizin ihtiyacınız olan içerikleri oyun+ek paket olarak sıralıyoruz aşağıdaki gibi:

1-)Division 1 Season Pass - 22,25 ₺

2-)Watch Dogs 1 - 33,75 ₺

3-)Watch Dogs 1 Season Pass - 22,25 ₺

4-)Watch Dogs 2 Season Pass - 35,8 ₺

bu 4 içerikten, kombinlendiğinde sonucu 80 liraya en yakın olan grubu bulmamız lazım. böylece o grubu 80-60=20 ₺'ye alacağız. sonra gerekirse kodu tekrar kullanarak ikinci bir komboya bakacağız.

sizin durumunuz için en mantıklı ilk grup 1+3+4 şeklinde görünüyor. 22,25+22,25+35,8= 80,3 ₺ -60 = 20,3 ₺ karşılığında bu üçlüyü alabiliyorsunuz.

şimdi hala paketinizden 2. unsuru yani wd-1'i almadık. alışverişi tamamlayınca kodumuz tekrar aktif oluyor burada 2. kullanım için bize gereken en az 47 liralık bir oyun ya da toplamı 47 lira eden oyunlar/paketler. buna karar verecek olan aslında sizsiniz. isterseniz buradan assassins creede ya da far crya yönlenebilirsiniz.

mesela ben olsam;

a-)far cry 5 - 40,35 ₺

b-)prince of persia - 9₺ (veya splinter cell veya oyun içi kozmetikler(tutarın minimum 7 lira olması gerekiyor ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.))

2-)(yukarıdan gelen) wd-1 - 33.75 ₺

toplam 83TL -60= 23TL

şimdi ne eksik kaldı, fc 5 season pass ve ve fc new dawn. fc5 için season pass içeriğinde sizin zaten sahip olduğunuz fc3 dahil ama dlcleri tek tek toplayınca da aynı fiyat ediyor. o yüzden bunu ekledim.

q-)fc 5 season pass - 33,75

w-)fc new dawn - 49,75

toplam82.75 - 60 = 22,75 TL

[(q+w)+(a+b+2)+(1+3+4)] şeklinde hazırlanan bu üçlü komboya ödenecek tutar= 20,3+23+22,75 = 66 TL

siz tabi burada istediğiniz değişiklikleri yaparak kendiniz için belki daha iyi hale de getirebilirsiniz. benim gördüğüm en iyi senaryo buydu diye bu şekilde paylaştım. maalesef oyunları henüz oynamadığım için sadece maddi olarak en avantajlı yolu seçtim, zevkinize göre değişiklik yapmak size kalmış.

sanırım daha açıklayıcı olmuştur sizin için de belki diğer arkadaşlar için de.

iyi eğlenceler dilerim.

• Oğlum AC origins oynuyor. Orj oyun mevcut. En uygun şekilde DLC'lerini nasıl temin edebilirim? inanın çok yabancıyım bu duruma. yardımcı olursanız memnun olurum

• epivep E kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar

Şu linkten ac origins season passi sepete ekleyin:

https://store.ubi.com/tr/assassin-s-creed-origins---season-pass/59eda4ec29e1232c2f90a35f.html

Şu linkten assassin's creedin atası olan Prince of persia oyununu sepete ekleyip oğlunuza "bak oğul bu oyun bizim zamanın efsanelerinden" diyebilirsin.

https://store.ubi.com/on/demandware.store/Sites-tr_ubisoft-Site/en_TR/Product-Variation?pid=56c4948888a7e300458b47d0&dwvar_56c4948888a7e300458b47d0_Platform=pcdl&edition=Standard%20Edition&source=detail

Bu ikisi 80.60 ₺ ediyor. Add promo code kısmına FORWARD yazın. Bu kod alışverişinizden 60 lira eksiltecek. 20.60 ₺'ye alışverişi tamamlayacaksınız.

Bu arada Prince of persia oyunu yerine başka bir şey de ekleyebilirsiniz toplamınız 80e vardıktan sonra sıkıntı yok bunu seçme sebebimiz amaç 80e en yakın noktada bırakmak ki toplamınız düşük olsub.

İyi eğlenceler.

• lethele kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam bende aynı taktikle Odyssey season pass'i 20 liraya almış oldum.

Hazır bu fırsat varken başka bir oyun da alsam mı bilmiyorum. Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

Bende far cry 5, new dawn, division 2 falan hiç biri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 15 Haziran 2021; 11:7:32 >
  • laider kullanıcısına yanıt

Civ6 sonrası Epic'ten bir de Anno 1800 kıyağı bekliyorum açıkçası. Olsa fena olmaz hani Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

• BlackLead kullanıcısına yanıt

rica ederim hocam ne demek.

ben henüz oynamadığımdan oyun önerisi vermiş olmayayım hocam yanıltmak istemem. iki gün içinde dolduracağım kütüphanemi, vakit buldukça oynarım artık Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

• ödeme konusunda sorun yaşıyorum yapı kredi sanal kart ile alım yapan oldu mu ?

• lethele kullanıcısına yanıt

Hocam çooookkkk teşekkür ediyorum.. Harikasın... Uzun uzadıya ayrıntılı bir şekilde kombin yapmışsın. Eline emeğine sağlık... Aynen alıyorum hepsini.Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

• Ödeme kısmında kart bilgilerini girdikten sonra şu hatayı alan var mı?

Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir)
  • AnacoN kullanıcısına yanıt

Aynen ben de bu hatayı alıyorum o yüzden alım yapamadım . Master ve Visa ile denedim sonuç yine aynı

• Aynen, sanal fiziki, başka kartlar vs ama çalışmıyor. Belki genel bir arızadır...

• İnce ince hesaplarla iyi tamamladım kütüphaneyi. Haber verenlere teşekkürler :-)

TL20.30 incl. VAT

TL20.80 incl. VAT

TL21.00 incl. VAT

TL21.00 incl. VAT

TL20.60 incl. VAT

TL20.70 incl. VAT

• AnacoN kullanıcısına yanıt

Hanımın işbankası sanal kartı ile denedim ve şimdi ödemeyi aldı ama yapı kredi ile başaramadım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.