Şimdi Ara

Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
10
Favori
17.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oynadınız mı? Nasıl ilk izlenimler?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yok henüz oynayamadım ne yazık ki...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, bir kısmı bedava bir kısmı para vererek aldığım oyunlar böyle. AC serisini seviyorum. AC oyunlarında ek paketlerim var ve ekstra bir şey almama gerek yok bu seriden.

Bu listedeki diğer oyunları oynamadım hiç. Far Cry 3(10.50TL) almayı düşünüyorum. AC serisi hariç oyunlarda DLC yok. Yanına şunları da al diyeceğiniz oyunlar veya paketler varsa sevinirim.

Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir)

• MoNSTeR1907 M kullanıcısına yanıt

Far cry hiç oynamadısan Far Cry 5 den başlamanı tavsiye ederim çünkü Far Cry. 3ü oynarsan 4-5-Primal vs hepsi aynı gelecek sana :) en azından bende böyle oldu. Yada illa 3ü Oynucaksan 4ü atlayıp 5e Geçebilirsin. 5 atmosferinden dolayı bir nebze farklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirimi görünce yıllardan beri bi ara bakarım dediğim far cry 3'ü ve merak ettiğim için 4 ve primal'ı aldım. az önce Far Cry 3 bitti ve senaryosu bok gibiydi Jason denen itoğluit beni deli etti oyunun dünyasına girip iki yumruk atmayı çok isterdim adi şerefsiz ahlaksız ciğersiz dalaksız haysiyetsize. Oynanış mükemmel ama bir senaryo ve ana karakter nasıl bu kadar boktan olabilir ya? Keşke Vaas galip gelseydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitabdar -- 19 Haziran 2021; 0:17:5 >
  • MoNSTeR1907 M kullanıcısına yanıt

hocam fc3 ü alacağınıza, fc5 gold paket alın. 81-60=21'e geliyor. bu gold paketin içerisinde hem fc5'in season passi var yani tüm dlcleri var hem de fc 3 var.

• Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir)

The Settlers seti + AC Revelations : 25,09 TL

Settlers 6 ve 7'yi alacaktım fakat ikisi zaten 50 küsür lira tutuyor, set ise 62 TL.

Önceki seferde ise Monopoly Plus ve Crew 2 : Deluxe Edition : 21 TL

Çoğunlukla AC ve Far Cry üzerine sepetlerden bahsedilmiş. Bunlar da benden nacizane sepet fikirleri. Ayrıca paylaşan ve konuda bilgilendirme yapan tüm arkadaşlara teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zapiekankarz -- 19 Haziran 2021; 18:3:23 >

• lethele kullanıcısına yanıt

sen nasıl bir kralsın ya Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

ac origins gold edition 81₺'den 21₺'ye,

ac odyssey deluxe 83.75₺'den 23.75₺'ye,

ac odyssey season pass (71.60₺) + PoP warrior within (9₺) 80,6₺'den 20,6₺'ye.

süper ya. ac odyssey ultimate edition şeklinde tek siparişte almıştım. onu iptal edip iki siparişe böldüm daha az ödemiş oldum ve üstüne popww geldi resmen Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

• Ac syndicate alacaktım ama season passa bütün dlcler dahil değilmiş sanırım. Oyunla birlikte hamgi dlcler alınmalı bilgisi olan var mıdır? 80 liraya nasıl denkleştireyim kestiremedim bir türlü.

• Cevaplarınız için çok teşekkürler. Pek inceleme fırsatım olmadı. FC5 Gold alınca yanında FC3 gelmesi iyiymiş. Bu şekilde tercih edeceğim.

• season passte jack the ripper, last maharaja var. dreadful crimes yokmuş hmm.

bende gold editionu ekleyip bişey daha koyup 80küsüre tamamlayıp alırsın hocam.

• samsunum55 kullanıcısına yanıt

Hocam neler dahil maalesef bilmiyorum ama jack the ripper must be played olarak düşünebiliriz. Ayni fiyata bonus content içeren varsa pnu alabilirsiniz. Ama jack the ripper oynanış ve süresi olarak en iyi dlc syndicate için.

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam. Baktım goldlarla deluxelarla alınca zarar ediliyor ben de sizin gibi o yoldan döndüm. Sizler gibi başkalarına yardımcı olmak adına packler bundlelar kombolar yaptım. Kendi aldığım şekilde koydum. Bir de bu oyunları oynayacak zaman bulabilirsek her sey tamamdır. Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

İyi eğlenceler dilerim.

• Cevaplar için teşekkürler pc başına geçince bunlara göre bi ayar geçeriz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunum55 -- 19 Haziran 2021; 22:49:48 >
  • üçüncü kez almaya çalıştığımda hata veriyor Papara kart. Word kart sanal da ilk denememe rağmen satın almaya izin vermiyor. bu durum başına gelip çözebilen var mı? mail attım 48 saat sonra tekrar deneyin dediler. 3 gün bekledim denedim. yine aynı

• epivep E kullanıcısına yanıt

Yapı kredi kartları ile alamazsınız.. Önceki mesajlarımdan birinde açıklamıştım. Linki burada: https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/149488278

• hesabıma giriyorum ama kart ekleme yeri çıkmıyor,adres ekleyebiliyorum kart ekleyemiyorum :(

• Tosla kart ile alabilen var mı? ben iki kez oyun aldım. 3, defa almak istediğimde hata veriyor. öncekilerde papara ile almıştım. hata verende de papara kullandım. ancak hata verince ilk kez tosla denedim. hata veriyor. enpara kullandığımda da ikinci güvenlik adımı diye bir adım geliyor. kartınızdan para çektik, ne kadar olduğunu yazın böylece işlemi tamamlayalım diyor ama karttan para çekilmiyor. ne yapabilirim?

• Far Cry 5 Standard Edition TL15.29

For Honor Marching Fire Edition TL21.31

aldım ,haber verene teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.