Şimdi Ara

Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
10
Favori
17.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

For honor steam ve epicde ücretsiz verilmişti bir kontrol edin kütüphaneyi belki eklemişsinizdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLOVE -- 20 Haziran 2021; 20:49:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikkat etmekte fayda var kim bilir en son ne zaman girmiştim...

Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir)
  • lethele kullanıcısına yanıt

Adamın dibisin, direkt bu kombo ile yapıştırdım Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

• quote:

Orijinalden alıntı: TURKISH-HANDERE

hesabıma giriyorum ama kart ekleme yeri çıkmıyor,adres ekleyebiliyorum kart ekleyemiyorum :(

web sitesi üzerinde bende de çıkmıyordu. Uygulamasından girdim pc de açıldı oradan aldım.

• Mitra kullanıcısına yanıt

ubisoft connect mi uygulama ,onu indirdim ondada yok bulamadım arkadaş

• 345223 3 kullanıcısına yanıt

rica ederim hocam çok sevindim faydalanmanıza. iyi eğlenceler dilerim.

• TURKISH-HANDERE T kullanıcısına yanıt

Evet pc'ye indirip oradan girdim oldu bende..

• hocam kombolar çok güzel. yalnız şunu söyleyim.

ac oddsey sezon pass yerine iki dlc ayrı ayrı(ac oddysey) 54,50+ far cry 4 de alınıyor 27tl-60tl = 21.5'ye.

bende ac oddyess standart vardı. (onu da 20tlye mal etmiştim.) ac 3 remastered da ücretsiz vermişlerdi ubisoftta. liberation remastared'a gerek yok bence.

far cry'ın en iyi hikayesi hala farcry 4.

ac3 remastered+liberation remastered yerine far cry 4 tercih ederim ben.

• coinlerle ne yapılıyor sarı renkli şeyler veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ANLOVE

For honor steam ve epicde ücretsiz verilmişti bir kontrol edin kütüphaneyi belki eklemişsinizdir

kontrol ettim iki hesabımı da ,eklememişim :)

teşekkürler hocam, uyarın için

• Mitra kullanıcısına yanıt

pcye indirince sepete ekleyip öde dedim kart girme ekranı geldi çok sağol hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 21 Haziran 2021; 21:37:18 >
  • TURKISH-HANDERE T kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt

Bazı oyunlarda oyun içi eşya alabiliyorsun ya da 100 coin ile herhangi bir siparişte %20 indirim yapıyor.

• Philae kullanıcısına yanıt

hocam haklısınız. ancak ben fc 4 için inanılmaz şekilde 3'ün kopyası olduğunu okumuştum. hikayesini de artık izleriz bi walkthrough'dan geçeriz napalım. Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

zaten incelediğim kadarıyla repetetive bir oyun anlayışına sahip tüm far cry konsepti. bir de direkt olarak ripped off olarak anılan bir oyunu almış olmak istemedim, alsam 20 saatimi gömeceğim biliyorum çünkü Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

ben bahsi geçen iki ac oyununu da oynamış birisi olarak yine olsa yine gönül rahatlığıyla ac 3 remastered'ı seçerdim bu arada hocam ama haklısınız tabi onu da eklesek olurmuş. siz fc4 oyununa gelen övgü ile beni de cezbettiniz şimdi fc4'le ilave bundle yapmaya. indirime geldik 150'lik olduk. Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

• crew oynanırmı nfs türü güzel oluyordu. denk getiremedim payback satın almak istiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: lethele

Arkadaşlar koşun gelin. 120 TL ile maksimum Ubiforward avantajı elde etme yolu hazırladım. Biliyorsunuz kod tekrar tekrar kullanılabiliyor. Bu yüzden game+dlc şeklinde alışveriş yapmak, hazır bundle'dan daha kârlı olabiliyor. Ben de bu yolla, adeta listeyi mod(80) tabanında inceleyerek mümkün oldukça kozmetik incik boncuktan uzak, salt oyun+ oyun ek paketi içeriği barındıran far cry ve ac komboları hazırladım. Aşağıdaki görselleri inceleyince temel mantığı oturtup kendinize göre değiştirebilirsiniz. Ben iki serinin de inanılmaz yabancısıyım, genel kulak aşinalığı ve reddit yorumlarına göre unsurları seçmeye çalıştım. Bu yüzden "kardeşim bu oyun tırt bunu alma, şu dlc çok iyi git onu al" diyorsanız önerinizi beklerim. Başlıyoruz.

Far Cry Kombo:

çıplak far cry 5+far cry primal = 40+45=85-60 = 25 TL

season pass for far cry 5 (içinde bonus far cry 3 ve 3 fc5 dlc var) + far cry new dawn = 33+49= 82 - 60 =22 TL

Far Cry kombosuyla ödenen 48,85 TL

elde ettiklerimiz:

1-) far cry 3

2-far cry primal

3-)far cry 5 + 3 dlc for far cry 5

4-)far cry new dawn.

ubisoftun önerdiği f nd ultimate bundle alırsanız (fc5 gold+ f nd deluxe) yine 47 lira veriyorsunuz. fc5 goldun içinde season pass olduğundan yine fc3ü alıyorsunuz. Ama aynı parayı vermenize rağmen fc primal alamamış oluyorsunuz, onun yerine fc5 ve fc nd için çeşitli kozmetik unsurlar veriyor hazır bundle. Tercih meselesi tabi ama yukarıda dediğim gibi sıfır kozmetik maksimum oyun ile ilerleyeceğiz bu kombolarda.

Gelelim Assassin's Creed Kombosuna:

çıplak ac origins + ac black flag = 53+27 = 80 -60 = 23TL

origins dlc hidden ones+çıplak ac odyssey = 18+67= 25 TL

Odyssey Season Pass(71 lira season pass için pahalı görünebilir ama bu odyssey season passin içerisinde 2 adet odyssey dlc ye ilaveten ac 3 remastered ve ac liberation remastered var) + Prince of persia = 71+9= 80-60=20 TL

AC Kombosuyla ödenen: 69,02 TL

Elde edilenler:

1-)ac origins+hidden ones dlc(redditte çok övmüşler bunu ondan ekledim)

2-)ac odyssey + season passle gelen iki adet major dlc

3-)ac 3 remastered (season pass for odyssey bonus içeriği)

4-) ac liberation remastered ((season pass for odyssey içeriği)

5-) ac black flag

6-)Prince of persia

69,02+48,85 = 117,87 TL vererek toplamda 10 oyun + 6 dlc ile uzun süre sizi ekranın karşısına kilitleyecek içerik alabiliyoruz.

Neleri almadık? "Ben x'i almayacağım ne ekleyebilirim?

1-)FC Primal için DLC Wenja Pack 8TL. Komboya sokmak zor oldu fiyatı yüzünden. ama siz becerebilirseniz alabilirsiniz, beğeneni çok.

2-) FC 4. ac black flagle fiyatı benzer. bu takası yapabilirsiniz.

3-) AC syndicate ve dlcleri. bunu da çok övüyorlar ama bende var o yüzden eklemedim açıkçası.

Ben satın almadan önce bekleyeceğim cumartesi falan içeriklerden birisi bedava gelirse diye. ona göre revize edebilirim.

Bu setleri yaparken temel amacım benim gibi ne yapacağını ne alacağını kestiremeyenlere yardımcı olmaktı. umarım faydam dokunur. yukarıda dediğim gibi yeni olduğum oyunlar bunlar, bu sebeple önerilerinize de açığım. iyi forumlar.

Yeğenime karne hediyesi olarak alacağım :) sağ olasın.
    Bir sorum var. Ubisoft uygulamasını pc ye indirmeye gerek var mı sadece satın alma işlemi için?
    Benim pc den değil de yeğenimin kendi pc sine indiririm ama önce alayım oyunları hesabı hediye olarak vereceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• The Alim kullanıcısına yanıt

Hocam satın almak için uygulamayı indirmenize gerek yok. Telefondan bile yapabilirsiniz hatta.

https://store.ubi.com/tr/home üzerinden hesap oluşturup forward koduyla satın alımı yaptıktan sonra, dediğiniz gibi oyunları kullanacağınız bilgisayarda indirilmiş olan uygulamaya bu hesapla giriş yapıp kullanabilirsiniz.

Tamam hallettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 22 Haziran 2021; 13:7:58 >
    Aldığım oyunları mobil uygulama üzerinden göremiyorum. Bunu nasil yapcaz hocam?

• The Alim kullanıcısına yanıt

Hocam aynı durum bende de mevcut. 30 tane oyunum var 4 tanesi görünüyor sadece. Ubisoft mobil uygulaması da websitesi de inanılmaz kötü programlanmış. Sadece daha önce oynadığınız, yani >1 dk gameplay time olan oyunları gösterir o listede.

Kendilerine hem ticket attım hem forumdan yazdım. Bu bilinen bir sorun, çözmeye çalışıyoruz falan diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.