Şimdi Ara

Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
10
Favori
17.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

PC uygulamasını indirip kontrol ettim oyunlar kütüphanede gözüküyor. Mobilde gözükmese de olur.

Hocam AC: Syndicate' yi hangi DLC ile alsam bulamadım ?

• The Alim kullanıcısına yanıt

Aynen sadece pc uygulamasında çıkıyor.

Hocam syndicate benim çok sevdiğim bir ac oyunu. Jack the ripper için güzel deniyor henüz oynamadım. Ayrıca the last mahajarayı fa almıştım ben beğeniliyor diye. İsterseniz bunlari böyle ayrı alacağınıza gold alabilirsiniz 78 lira, 3 liralık bir sey ekler 20ye çekersiniz ama değer mi bilemedim. Ana oyun alın geçin diyeceğim ama ben baya seviyorum, tabi epic bedavaya dağıtırken aldığım için de olabilir Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethele

Aynen sadece pc uygulamasında çıkıyor.

Hocam syndicate benim çok sevdiğim bir ac oyunu. Jack the ripper için güzel deniyor henüz oynamadım. Ayrıca the last mahajarayı fa almıştım ben beğeniliyor diye. İsterseniz bunlari böyle ayrı alacağınıza gold alabilirsiniz 78 lira, 3 liralık bir sey ekler 20ye çekersiniz ama değer mi bilemedim. Ana oyun alın geçin diyeceğim ama ben baya seviyorum, tabi epic bedavaya dağıtırken aldığım için de olabilir  

Ana oyun (standart sürüm) + FC Primal Wenja Pack denedim kod kabul etmedi.

Gold sürüm + Wenja denedim kod ile birlikte 26,75 tl oldu.

Ne yapsam bilemedim Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

• ubi 8 tlme çöktüUbisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

12 haziranda 170 tlye yakın oyun aldım 8 tl fazladan çekilmişti 10 gün oldu fakat gelen giden yok geri yatmadı

• Desteğe yazsanız çözülür belki.

• 1 haftadır hiçbir kartla alışveriş yapamıyorum. daha önce almıştım oysa. o kadar salak bir destek var ki aynı şeyleri gönderip duruyorlar canlı sohbetten.

• Promo code is not valid

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitti mi?

• Dünyanın oyununu aldım. @maydayyy ve @lethele arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Alim kullanıcısına yanıt

ne demek hocam. hepimiz için verimli bir kampanya oldu. ben de 20 20 derken baya almışım sonradan fark ettim.Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

şimdi sırada bunları oynayacak vakti bulmak var.Ubisoft store dev indirim 60/80 yanan kampanya(kampanya bitmiştir) 

• quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Desteğe yazsanız çözülür belki.

nereye tam olarak ne yazayım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro725

Alıntıları Göster

0.77 euro = 8 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 23 Haziran 2021; 14:10:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro725

Alıntıları Göster
    help.xsolla buraya yaz hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.