Şimdi Ara

Ubuntu donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar arada donuyor. mouse, klavye vs.. çalışmıyor. her seferinde kapatıp yeniden açıyorum. neden kaynaklanıyor olabilir?

• Ubuntunun ekran kartı ile uyumsuzluk göstemesi,kavga etmesi.Forumda çözümü vardı.
  • aynı sorun bendeki mint'de oluyor bazen.
  • Tüm Güncelleştirmeler düzgün bir şekilde atılırsa düzelir, kendiliğinden'de geçtiği görülmüştür
    Not:Günceleştirmeleri yapmadan önce ek sürücülerden ekran karıtının sürücüsünü kendi kaynağından almadığından emin ol
    yani Nvidia- Ati (Sahipli-Test edildinin son sürümünü seç )

terminale (ctrl+alt+t ile) sudo apt-get update Kodunu yaz
    parola soracaktır sen yazarken ekran görünmez

Hiç bilgin yokmuş gibi anlattım umarım yardımcı olmuşumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMehmet015

Tüm Güncelleştirmeler düzgün bir şekilde atılırsa düzelir, kendiliğinden'de geçtiği görülmüştür
    Not:Günceleştirmeleri yapmadan önce ek sürücülerden ekran karıtının sürücüsünü kendi kaynağından almadığından emin ol
    yani Nvidia- Ati (Sahipli-Test edildinin son sürümünü seç )

terminale (ctrl+alt+t ile) sudo apt-get update Kodunu yaz
    parola soracaktır sen yazarken ekran görünmez

Hiç bilgin yokmuş gibi anlattım umarım yardımcı olmuşumdur.

yorumun için sağol hocam.

terminalde " E: Bazı indeks dosyaları indirilemedi. Bu dosyalar yok sayıldılar ya da önceki sürümleri kullanıldı. " sonucuyla karşılaştım.

sürücüyü de ubuntuyu ilk yüklediğimde seçmiştim. bilgisayar kullanılmayacak kadar yavaştı.

Alıştım artık hocam, bilgisayar donduğunda laptopın kapağını kapatıp uyku moduna alıyorum. açtığımda düzeliyor

• Kasayı yan yatırmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raides

Kasayı yan yatırmanızı öneririm.

windows'a geçtim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop donma kitlenme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Donma Sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

windows'a geçtim

Masaüstünde Windows, dizüstünde Ubuntu kullanıyorum hocam. Windows'u oyun için kullanıyorum, Ubuntu oyunları çöp.

• quote:

quote:

quote:

windows'a geçtim

Masaüstünde Windows, dizüstünde Ubuntu kullanıyorum hocam. Windows'u oyun için kullanıyorum, Ubuntu oyunları çöp.

fazla oyun oynayan birisi değilim. ben de programlar için windows'a geçtim bazen tekrar linuxa geçmeyi düşünüyorum ama pişman olacağımı biliyorum. herkese linux'a özgür der ama ben windows'a geçince rahatladım. ubuntu da iso dosyasını usbye yazmak için bile ne kadar uğraşmıştım

• Ubuntu da amma sorunluymuş.

Linux mintte usb kalıp yazıcı adında bir program var, yüklü olarak geliyor. Şimdiye kadar sorun yaşamadım hiç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DejaReM

Ubuntu da amma sorunluymuş.

Linux mintte usb kalıp yazıcı adında bir program var, yüklü olarak geliyor. Şimdiye kadar sorun yaşamadım hiç.

bir de ubuntuda ki skype çok kötü değil mi? bir diğer geçme sebebim de buydu
  • quote:

quote:

Pidginden bahsetmiyon dimi hocam? Ben yazılım yönticisinden skype kurmuştum. Windowsdaki kadar kullanışlı değil ama idare ediyo bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Pidginden bahsetmiyon dimi hocam? Ben yazılım yönticisinden skype kurmuştum. Windowsdaki kadar kullanışlı değil ama idare ediyo bence

evet hocam. skype'ın ilk sürümlerinde ki hali var. bana çok kullanışsız geliyor. yakında windows'a gelecek skype uygulamasına bakınca insan iyice soğuyor

Ubuntu donma sorunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.