Şimdi Ara

Ubuntu wirelessa bağlnamamak(ekran kartı ile alakalı değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar biliyorum 100lerce kez sorulmuştur bu soru ben araştırdım ama tam yanıt bulamadım yinede cevaplamak isteyen olursa sevinirim

4-5 gündür ubuntuyu kulalnıyorum internet wireless herşey tıkırında idi.ama dün bağlantılarına girerek bağlı olduğum kablosuz ağı sil dedim başka bi ağa bağlanmak için ve artık kablosuz ağlara bağlanamıyorum.

masaüstündeki ikonda kayboldu o gelse olacak sanırım ama nasıl gelecek bilmiyorum.

Bilen biri varsa biz zahmet yardımcı olsun

• İyi günler,

Ubuntu Panel' e sağ tıklayıp, Add to Panel seçip (panele ekle), oradan "Notification Area" (Bildirim Alanı) tıklarsanız, Panele kablosuz bağlantı durumu gelmeli,geldikten sonra ikona sol tıklayarak mevcut ağları görebilirsiniz,

Yarın da Ubuntu 11.04 çıkacak, bilginize, güncelleme ile de sorununuz çözülebilir.

Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenophanos

İyi günler,

Ubuntu Panel' e sağ tıklayıp, Add to Panel seçip (panele ekle), oradan "Notification Area" (Bildirim Alanı) tıklarsanız, Panele kablosuz bağlantı durumu gelmeli,geldikten sonra ikona sol tıklayarak mevcut ağları görebilirsiniz,

Yarın da Ubuntu 11.04 çıkacak, bilginize, güncelleme ile de sorununuz çözülebilir.

Kolay gelsin

Teşekkür ederim.

Dediğinizi yaptım ama wireless iconu panele eklenmiyor malesef.
    Sadece güç,ses ve bluetooth iconları ekleniyor.Diğer arkadaşlarımda anlattığınız yöntemle ekledik ama bende olmuyor malesef..
    Yaptığım işlem başka bi ağa bağlanmak için mevcut ağı kapatmaktı.Bunun içinde ağ bağlantılarından bulunduğum ağı sil dedim sonra böyle forum forum geziyorz :).
    Başka bişey önerebilrmisiniz acaba?

• Sorun çözüldü.
    Kablolu ağ ile bağlanınca bağlantı iconu çıktı.Şans sanırım .)
  • Geçmiş olsun :)

Bu arada Ubuntu 11.04 çıktı, istersen güncelleme yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.