|
Üç boyutlu 'gerçekçi' maket polis arabaları kullanılmaya başlandı (7. sayfa)
-
-
Hiç de gerçekçi değil :) polis araçlarında radarın üstte olmadığını herkes bilir. Radar yapılan yerin yaklaşık 3 km gerisinde de bu yolda radarla hız kontrolü yapılmaktadır şeklinde uyarı levhası olur.
Geçen bir tane 123 km hızla yemişim. Kafalarına göre yazmışlardır. Nasılsa itiraz için mahkemeye gitmeden lazım ve kimsenin uğraşmayacağını biliyorlar -
Arka çaprazdan tekerlere bakınca maket olduğu anlaşılıyor.
-
Karton polis arabası yalnızca 29 kupona
İlk kupon pazartesi günü Sabah'ta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Susar mısınız, Toyota üretim hattı yöneticisi ağlıyor şu an!
-
gerçekten çok güzel hizmet. Zekice. Tebrik ederim.
-
Maketin gerçeğine birebir benzemesi gerekmiyor. Siz zaten radara girmemek için maketi gerçeğinden ayırt edemeyeceğiniz bir uzaklıktayken görüp yavaşlamak zorunda kalıyorsunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten mükemmel hizmet.
Türkiye gerçekten sahlaniyor..
Şimdi Volkswagen düşünsün
Bu arada yıl 2021,belki farkında olmayan vardır diye dedim....
İnsanlık 3d printer ile organ üretimi, marsta koloni kurma vs gibi işlere kafa yoruyor..
Neyseki böyle dertlerimiz yok bizim.
Maketten polis arabası, insanlık tarihin gerçekten çok ama çok büyük bir ihtiyacını karşıladı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 6 Şubat 2021; 11:13:26 >
Çıkarım senle her yola!
-
Yine birileri zengin edilecek.
Bir fırtınada bunlar paramparça olur, daha trafik tehlikye girer
quote:
Orijinalden alıntı: SeferÇ
Kardeşim neresi rezalet. Özellikle karanlıkta yaklaşana kadar fark edilmiyor bunlar. Ve yavaşlıyorsun hızlı gidiyorsan. Sonuç olarak amacına ulaşmış oluyorBen yavaşlamıyorum, zaten limitte gidiyorum...
90 hız sınırı olan yolda polisi görünce 60'a düşüp trafiğin içine edenler yüzünden bence de rezalet... Buna verilen para yazıktır günahtır, koy bir hız kamerası en azından hızlı gidene ceza yazılsın, maket koymak nedir?
Bir yandan buna para harcanırken diğer yandan karayolları şehir giriş çıkışlarına nüfus yazmayacakmış, sebebi tasarruf! Hangi aklı evvelin aklına geldiyse, bunun gibi kafalar karar alabiliyor ülkede.
Memlekette gerçek polis arabası, polis bitti de maketine ihtiyaç duyuyoruz.
Yaya geçidindeki yaya yol vermeyi öğret, kavşakta kimin geçiş önceliği olduğunu öğret... Eğitim verici eğitimli olmayınca maket yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 6 Şubat 2021; 14:31:31 >
-
maket arabaya ötv gelir yakında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X