Şimdi Ara

Üç boyutlu 'gerçekçi' maket polis arabaları kullanılmaya başlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
11.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterki korkutsunlar
  • Çaydırıcımı evet, yer değiştirilmeside iyi olur, çünkü sürekli oradan geçenler en azından ezberlemezler.

• 21. yy'da harikalar yaratıyoruz, şeytanın aklına gelmez maşallah.....................

• quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

adam park yerinden çıkamayınca ekip çağırıyor.

anonsada maketler gider o zaman :)

Alıntıları Göster

Şehir içi anonslara trafik polisleri gidiyor zaten.

Ayrıyetten otoban polisleri var onlar yollarda devriye atıp nöbet tutabilirler.

Yani bu maket işini fazla abartmamaları lazım bence.

• Bu maket arabayı ilk Bulgaristan'da gördüm. Ordaki Şöför ler maket olduğunu biliyor. Yinede yavaşlıyolardı. Bazende gerçek polis arabasıda yakınında park etmiş halde duruyor.

Türkiye'de makati ya kırarlar. Yada çalarlar.

• gece 2 gibi kırıkkale taraflarında ışıkta bekliyorum. yolun kenarında polis arabası var. gerçek değil yemezler diyip selektör üstüne selektör attım, selektör attıkça arabanın yanı parlıyor, iyi yahu maketi gerçekçi yapmışlar dedim. birkaç saniye sonra farları açıp bana doğru çevirdi arabayı. sessizce tüydüm  

• Akü var mı bunlarda?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.

Uzun yolda giderken; sağa çekmiş, trafiğin akış yönüne ters park etmiş, füme rengi Symbol kadar korkmama sebep olan çok az şey var. Maket envanterine dahil edilebilir.

Beyaz sedan megane 2 de eklenebilir bu yolda radar ters duran tayfasına. Yemin ediyorum bir anda gözüm hız ibresine, ayağım frene, tüm kan beynime gidiyor  

• Üstündeki kameralar tamamen işlevsiz süs amaçlı mı olacak? Bilgili dostlar aydınlatabilir mi?

• Bölgeden ilk kez gecen sürücü icin evet bir uyarici gorevi goruyor ama nekadar etkiki bir sistem paylaşsalarda öğrensek
  • Ben birşey söyliyeyim mi, önceki tek boyutlu maket daha gerçekciydi, bune böyle minecraft gibi olmuş..

• Bari maketin hatlarını biraz yuvarlak yapsalarmış böylece 3D etkisini daha fazla gösterirdi.

• hız limitlerine takmışlar yaw. Hız limiti dışında onlarca uyulması gereken bir sürü şehir içi kural var.

Trafiğin düzene girmesi için o kurallara uyulması gerekli. Trafik polislerini görevlendirseler keşke bu konuda.

İstanbul'da yaşadığım halde hiç trafik polisi görmüyorum.

• Osman_E kullanıcısına yanıt

Sen de boş konuşuyorsun o zaman. Neden mi? Çünkü aynı şeyleri söylüyorsun benimle dostum. Bir sürü angarya işi ( oturularak yapılacak işler) trafik polislerine yaptırırsan etrafa da böyle saçma sapan maketler koyarsın. Gerçek denetimleri de maketlere bırakırsın. Saydıklarının çoğu trafik polisinin yapmaması gereken işler. Ben bunu söylemeye çalıştım.

Trafik magandalarından canınız yansaydı eğer bu duruma bu gözle bakmazdınız. Hala da maketi destekliyorsanız diyecek bir lafım yok size.

• YAĞ IN TENEKESI 100TL OLMUŞ BU ÜLKEDE UGRAŞILAN İŞLERE BAKIN
  • Hatta olaylara da maket göndersinler. Nasıl olsa alayı akplilerin konvoyunda çalışıyor. Geçen Bir Audi koruma aracı bir Mercedes akpliye özel bir Toyota ekip otosu gördüm burada. Vatandaşa ne düşüyor maket araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 4 Şubat 2021; 8:53:26 >
  • 2 boyutlu olan dahi işe yarıyordu çünkü hızlı gidiyorsanız zaten detaylı inceleyemiyorsunuz. Bu her türlü işe yarayacaktır. Kalkıp güzel görünsün diye 1 birime mal edeceğiniz şeyi 10 birime mal etmenin bi anlamı yok

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Evet bataryalı. Aracın arkasında güneş paneli var günlük enerjisini ordan karşılıyor.
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Bende bunu anlamıyorum. Buna bakarak mı gelişmediğini düşünüyorsun. Ekonomi, politik ilişkiler, teknoloji vs.. Bakıldığında gelişen ülkeye bak denilebilir belki de ama caydırmak amacıyla insanlar için yapılmış bi makete bakılarak da demezsin. Her fırsatta göme göme daha kötü olduğumuzu düşünüyorum. Adamlar bi başlangıç yapmış şekli şemalıda komik olmuş ama amaca niyete bakabilirsin. Madem böyle diyorsun sen geliştir daha iyisini yap alkışlayalım. Benim birşeyi savunduğum yok. Sadece her şeyle dalga geçen, her fırsatta oluruda olmazıda gömen insanları gördükçe kızıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.