Şimdi Ara

Üç boyutlu 'gerçekçi' maket polis arabaları kullanılmaya başlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
11.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçek trafik polislerin işi gücü yok yol kenarında mı beklesin? ofiste sicak yerde beklemek varken. polisleri yormayalım demişler. her şeyin özeti bu zaten. polislerin çalışmadığı ya da çalışmak istemediği buradan bile belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 3 Şubat 2021; 16:35:59 >
  • Deniz bitti kara göründü. Onca sorun varken bunu yapmaları neden diye düşündük mü? Ekonomi çöktü millette para kalmadı ancak tepede de para kalmadı; bana göre gerekçe bu para toplamak. Tepedeki bütçe incelendiğinde en büyük gelir bu. Bana katılır yada katılmazslınız bilemem!
  • Millet aya gidiyor bizim yaptığımıza bak

• zugabere kullanıcısına yanıt
    Kardeş ozaman polis sen ol kıçının üstünde otur. Yermek kolay. Oluncada çıkmak istersin ama hayal ettiğin gibi olmadığını görünce
  • ''Gerçeğinden ayırt edilemeyecek görünümde'', ''gerçeğinden ayırt etmek mümkün değil''

Hay ben senin.... Şu adamın elinden editörlüğü alın da forum bir rahat etsin...

• Hologram olanı isteriz.

• At yalanı seveyim inanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekten saçmalamislar.Koklu teskilatimiza yakismayan hareketler bunlar. Maket vs nedir ya.
  • kazimerd89 K kullanıcısına yanıt
    Kardeş önce ne yazdığının Türkçe mealini bana anlat. Sana sonra vereyim cevabını...
  • gelişen ülkeye bak

• Sanırım artık trafik polislerinin tek görevi bakana, vekile, kodamana eskortluk etmek. Bizde kartonuyla idare ederiz artık. Aynı adalet gibi yakında onlarında sadece adı kalır.

Bence gayetde anladın sadece işine gelmedi zoruna gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazimerd89 -- 3 Şubat 2021; 16:38:17 >
    Yok arkadaşım anlamadım. Zoruna giden varsa o da sensin cevap vermişsin. Benim bir yerime giden birşey yok. Tekrar açıkla ne yazdığını uzatmadan.
    Kıçının üstüne oturuyo demişsin okadar basitse o iş ozaman sende polis ol dedim. Polis olunca ne şartlarda çalıştıklarını görünce bu lafının aslı olmadığını görürsün polislikden çıkmak için yollar ararsın dedim.
  • Maketi ya da şişme olması gerçeğinin yerini tutmaz.
  • ön ve arka köşeleri oval yapsalar süper olurmuş. yine de eskisinden daha gerçekçi duruyor ama tam değil. sürücüleri tırstırır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakın redditte falan paylaşmayın dünyaya rezil oluruz 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum Polis olma gibi bir niyetim hiç olmadı. Olmadığımdan dolayı da nasıl çıkılırın yolunu hiç düşünmedim. İşini layığıyla yapan insanlar var. Bunun da bir örneği Şehit Fethi Sekin’ dir ki o da Trafik Polisiydi. Görevinden daha fazlasını yaptı.
    Gel gelelim asıl meseleye. Bu karton işi bana mantıklı gelmiyor. İnsanlar bir kere görüyorlar ve ikinci sefer zaten bunun karton olduğunu bildiklerinden hiç bir şey yapmıyorlar. Bunun amacı insanları uyarmak ve dikkat sağlamak ise karakollarda oturan Polislerimizin bunu yapması daha doğru olacaktır. Değilse bunun amacı nedir?
  • Bu kadar boş iş yapacaklarına her 10km ye kamera koydalar ana yollarda sorun falan kalmaz. Hem yol denetimi, hem de hız kontrolü otomatik olacaktır. boş işlerin ülkesindeyiz
  • e.rar kullanıcısına yanıt
    Bencede en mantıklısı ama şu hız limitlerinin de bir düzenlenmesi gerekir. Yani bazı yerlerde çok mantıksız limitler var. Örneğin şile yolunun oralarda. Önceki patika yola 90 limit koymuş. Koca 4 şeritli ana yola çıkıyorsun 70 diyor, 50 diyor. Hani sanki paralı yolu tercih etmeyenlerden de acısını her türlü çıkartayım der gibi. Şimdi otomatik ceza kesen kamera olsa. 70 limitten dolayı günde 5 milyon arabaya ceza keser. Yani o yolda 90'a 100'e çıkılamayacaksa yuh. Dengesiz dengesiz limitler var. Bazende 90 yazdıktan 300metre sonra 30 yazıyor cort diye limite. Hani orada da es kaza otomasyon olsa cortlatır. Daha yeni 90 diyordun, alt tarafı rahat 70 le dönebileceğin kavis var diye 30 yazmış. Orada 30 a insen, ya arkadakiler sana koyar, hadi onu atlatırsan, muhtemelen yol boyu, 2-3 psikopat camdan silah sıka sıka peşine takılır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.