Şimdi Ara

Üç boyutlu 'gerçekçi' maket polis arabaları kullanılmaya başlandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
11.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• istanbulda emniyet şeritlerine koysanıza! aa pardon o şeritleri milletvekilleri kullanıyor..yemez

• PS1 Lara Croft vs PS5 Lara Croft gibi olmuş resmen.

• o güneş panalleri çok uzun dayanmaz. 2 güne düşer hurdacılara. hele panel yapımında gümüş kullanıldığı öğrenilsin gerçek polis arabasını bile sökerler

• Maksat paralar boşa harcansın, 5 yaşında oğlum bile dalga geçiyor baba bak polis diye...

• arkadaslar bizzat 1-2 ay evvel gordum bursa dan eskisehire gidiyorduk. Fotografta yakindan komik gelebilir ama 50 mt yakinina gelene kadar hic bir sekilde ayirt edemiyorsunuz boş laf yapan arkadaslar elbet bu maketi gorunce gercek sanicaksiniz bosuna goygoy yapmayin arkadasim . Cok guzel bir uygulama yeri degisiyor olmasi da mukemmel keske daha onceden 2 boyutlu toroslari da boyle yapsaydilar :)

• Toyota zaten Türkiye'de üretiliyor, içi boş Corolla, Egea vs ürettirsinler, daha ucuza çok daha etkili olur.

Bunlar ilk görüldüğünde öğrenilir, sonra farklı yerde de olsalar 200 metreden bile farkediliyor.

• Bunlar gerçekten caydırıcı oluyor. 50-100 metreden sürüş halindeyken gerçeğiyle ayırt etmek imkansıza yakın. Trafik bilinci gelişmemiş toplumlarda maalesef böyle uygulamalar zorunlu oluyor. Bir diğeri de yüksekliği uludağ'a yakınlaşan setler.

• o güneş panelini çalarlar

• merak ettiğim konu: yollara maket konulacaksa polisler ne iş yapacak?

• 5D maket polis arabası çıkacakmış.

• Arkasındaki güneş panelini çalıp satarlar.  

• Surquest kullanıcısına yanıt
    Ben normalde gelişmediğini düşünüyorum, buna bakarakta nelerle uğraşıyorlar diyorum.

Canlı polisin bile caydıramadığı büyük bir kesim varken, kartondan bunu beklemek komik, hatta bak bu kartonla insanları caydıracağız demesi daha da
    komik. Reklamdan öteye gidemez.

Eleştiri yapıyorum diye ben daha iyisini yapmam gerekiyorsa, ülke de hiç bir şeyi eleştirmememiz lazım, çünkü halkta böyle bir fırsat yok. Ama böyle boş bir iş yapan kişi ve kişiler makamını devrederlerse, çok daha iyi alternatifler yapılabilir, şüpheniz olmasın.

Ülke her geçen gün her anlamda kötüye gidiyor, bunlar dillendirildiği için değil yanlış kararlardan kaynaklanıyor. Ülkece maket övecek noktaya geldiysek vay halimize. İyi bir şey yapınca isterseniz tabiki övün, ancak %300 vergi verilen ülkede maket koymak bence övünülecek bir şey değil.

İyi forumlar dilerim

• Bu gayet caydırıcı, iki boyutlu olanı bile sürati düşürmeye yetiyordu bu daha gerçekçi.

En iyi şoför kurallara uyan şofördür. Ülkece en iyi trafik bilincine sahip olmalıyız. Sayın bakan Soylu yalnızca terörle mücadelede değil aynı zamanda trafik bilinci konusunda da çok hassas. Türkiye’ nin belkide gelmiş geçmiş en iyi İçişleri bakanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahiden hiç ayırt edilmiyo hiiiiç!! HİİİÇÇÇ!!! HİİİİİİİİİİİİİÇÇÇÇÇÇÇ!!!!!

• Yakında kapısı açılıyormuş gibi olanını, bir sonraki yakında içinde birileri varmış gibi olanını, bir sonraki yakında siren sesi çıkaranını, bir sonraki yakında ileri geri gidebilenini yerli ve milli olarak yapabilmenin haklı sevincini yaşayacağız !

Adam uzay mekiğine gerçek elektrikli araç koydu lannnnnnn!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProfXavier -- 4 Şubat 2021; 19:11:2 >
  • Avrupa'da benzer uygulamalar birçok ülkede mevcut. Hatta biz de oradan görerek 2 boyutluları faaliyete geçirmiştik diye hatırlıyorum.

Şehirlerarası yollarda özellikle iç anadoluda baya gördüm. Caydırıcı etkisi de gayet var. Kimse çamur atmasın.
  • Trafikte eğitimliler cahillerden pek farklı değil kural ihlallerinde. Caydîrıcılık da lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.