Şimdi Ara

UC Browser Tarayıcı içi reklam ekliyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başarılı bir tarayıcı olan Ucbrowser dahili olarak reklam engellemesi olan bir uygulama idi.Ama son gunlerde nette gezinirken reklam ekliyor? Bu durumla karşılaşan oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ekledigini gormedim daha.Hep kaldiriyor reklamlari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarda kanit olsun.Yeni surumde reklam ekliyor burasi kesin.Adaway kurulu.Dolphin tarayicida reklam yok.Ama Uc Browserda var.Reklam engelleyip kendi reklamini eklemeyi de hic dogru bulmadim.Bilgilerinize.
     UC Browser Tarayıcı içi reklam ekliyor??? UC Browser Tarayıcı içi reklam ekliyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx3169 -- 19 Temmuz 2015; 17:51:39 >

• Bende de hic sikinti yok, garip bir durum. Tarayici ayarlarindan varsayilana sifirlamayi deneyin, yine olmazsa komple kaldirip temiz bir kurulum yapin.

• giovannidrogo kullanıcısına yanıt
    Hocam Mynet Hurriyet Milliyet gibi siteleri denermisiniz...
  • fx3169 kullanıcısına yanıt
     UC Browser Tarayıcı içi reklam ekliyor???

• Bu arada sizin ekran görüntüsünden anladığım kadarıyla tarayıcının Türkçe sürümünü kullanıyorsunuz, ben global olan sürümü kullanıyorum. Belki Türkçe sürümde bir sıkıntı vardır, ondan kaynaklanıyordur.
  • giovannidrogo kullanıcısına yanıt
    Hocam her zaman bu tür reklamlar gözükmüyor ama zaman zaman karşılaşıyorum.Özellikle anasayfadaki yerimlerine tıklayınca.
  • Bende reklam yok.. Ama uc browser bozdu son zamanlarda kasıyor sürekli maalesef...

• En iyi Android tarayıcısı hangisi? 13 Adet Android internet tarayıcısı testimizde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.