Şimdi Ara

ÜÇ DÖRT BEŞ TYT SB ICERIK INCELEMESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
3
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu konuyu önümüzdeki yıl sınava girecek 12 ve mezun arkadaşlar için açtım.

Kitabı n11.com sitesinden 43 lira gibi bir fiyatla waldım.Kargo gönderici ödemeli olacak şekilde.

Kitapta YGS kitabına kıyasla 15 sayfalık bir incelme var

Kitabın yarısına yakın bir kısmı eski sistemde oluşturdukları soru
    havuzundan alınmış.Bir kısmı ise eski soruların güncel tarza uyarlanmasıyla ve yepyeni soru tiplerinin baştan yazılmasıyla oluşmuş.

Eskisi gibi klasikleşmiş sorular,ÖSYM tarzı sorular ve orijinal sorular şeklinde bir sınıflandırma mevcut.

Kapak ve sayfa tasarımında büyük çaplı olmasa da değişiklikler var ve eskisine göre daha modern,hoş bir tasarım olmuş.

Özellikle ÖSYM Tadında soruların özenle çözülmesi gerektiğini ve bu kitabın yaklaşık 20-25 günlük bir programla ufuk genişletmek, soru tipi görmek,başarıya yaklaşmak amacıyla çözülmesi gerektiğini düşünüyorum.

YGS soru bankasini çözen forumdaşların, tereddüt etmeden indirimli birçok siteler vasıtasıyla alabileceğini düşünüyorum.

İyi çalışmalar,başarılar.

Sürçü lisan ettikse affola.

ÜÇ DÖRT BEŞ TYT SB ICERIK INCELEMESI[
    ÜÇ DÖRT BEŞ TYT SB ICERIK INCELEMESIsimage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2646797/481738af-3b6d-48e8-9a98-cf555736b235.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutkartal -- 18 Temmuz 2018; 0:47:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• döktürmüş yine kurban olduklarım

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    hocam nickinizi mithattandır diye okuyordum az önce dikkatlica bakana kadar.
  • Bu 345'in hastasıyım arkadaş ya nedendir bilmem ama. Alıp çözesim geldi de 40 lira çok geldi daha ucuz olsa sonuçlar açıklanana kadar alıp çözerdim vallahi. 2019'cular 345 büyük nimet değerini bilin şu yayının özellikle denemelerinin.
  • Sınava hazırlanmıyorum ama alıp çözeceğim ya.Şu sorularla uğraşmaktan aldığım keyfi mezun senemde hiçbir şey vermedi bana.
  • içindekiler kısmını atabilir misin
  • Bu sene hic 345 cozmemistim pismandim zaten . Simdi sorulari gorunce matematigi ne kadar ozledigimi anladim . Gidip bende alayim bari oylesine cozmek icin . Bir daha matematik goremeyecegim zaten 🤦‍♀️ .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/345-tyt-matematik-yeni-basim-cikti--133773257

Bu konuda paylaşılmış,buradan bakabilirsin.
  • up
  • Up

• up
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eski tyt soru bankasını çözdünüz mü? Eskisi var bende. Yenisini de almalı mıyım?
  • Hocam bide 20 25 gunluk programla cozmeli demisinizya yanlis anlamadim demi 1 ayda bitirin diyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu yeni çıkan basıma Görsel Zeka ve Sayisal-Sözel mantik kisimlari eklenmiş.Isterseniz eski 345i bitirip acile geçin ayni zamanda geometriyle ilgili eksiklerinizi kapatirken acilden de ilerlemiş olursunuz.

• Aynen hocam ama programınız kalabalıksa 2 aylik bir süre de uygun olacaktır.Ama fazla uzun tutmamakta fayda var üstüne birkaç yeni tarzda kitao eklersiniz yıl içinde.

• Hocam onceki kitabin sadece aralarina problem serpistirilmis hali mi kitap yoksa tamamen farklı mı?

• Serpistirilmiş

• Mao tun kullanıcısına yanıt
    Serpiştirilmiş ama mantik sayisal sözel zeka adi altinda 35 40 sayfa lik bölüm var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.