Şimdi Ara

Üç SUV arasından hangisi? | Subaru Forester, Honda CRV, VW Tiguan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
17.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forester dizel aliyorsaniz 2011 sonrasi alin.

Forester forester forester. Her yonden ustun.

Ama mantik crv diyor. :

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık bir yıl ve 18-19bin kilometredir Forester kullanıyorum. 2. el stresini yenip hiç tereddütsüz aldım ve bu sayede Subaru işe tanışmış oldum. Çok şanslı görüyorum bu açıdan kendimi.
    Diğer araçlar hakkında yorum yapmayacağım ama bütçenizle alabileceğinizi sandığım yüksek model ve az kilometreli bir Forester size bir çok 0km araçtan daha fazla sürüş keyfi verecektir. Düz vites Foresterlar %50-50 çekiş sunuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da benim araç
     Üç SUV arasından hangisi? | Subaru Forester, Honda CRV, VW Tiguan

• kesinlikle aynı fikirdeyim. kaç model aracınız? bir de manuel sanırım, vites geçişleri ve debriyaj sertliği ne durumda? araba yılın büyük bir kısmı babamlarda kalacak, babamın da sol dizi hafif problemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaska Yolcusu -- 14 Aralık 2013; 18:42:34 >
  • Merhabalar. Çok engin tecrübelerim yok. 2008 crv kullanıcısıyım. Araç seri değil. 1.6 crv nin içine bindim ama test sürüşü yapamadım. 1.6 sahipleri ve test eden arkadaşlar oldukça seri olduğunu söylemişler. Genel olarak crv ler çok ferah araçlar ben konforlu olduğunu düşünüyorum. Tiguanı tavsiye etmiyorum. Tiguan crv den daha seri ama içi gerçekten dar ve pek kalite hissi uyandırmamıştı bende. Malum dsg de sıkıntı yaratabilen bir şanzıman Subaruya hiç binmedim yorum yapamayacağım ama bir ara internetten yüzeysel bir inceleme yapmıştım seri bir araç olduğu ve arazi şartlarında çok iyi olduğu yorumu yapılmış genel olarak. Sahip olduğum ilk suv 2008 crv ve ben çok memnunum benim için içinin ferah olması çok önemli. Malesef 1.6 crv önden çeker. Ben erzurumda yaşıyorum. Benim aracım otomatik dört çeker ve gerçekten karda buzda çok faydasını görüyorum. Buzda aracı agresif kullanmak çok hoş. Dört çeker devreye girdiği zaman araba kontrolden çıkmıyor ve kaymıyor. Bunun dışında arazide denemedim arabayı. Tabi piknik tarzı ufak tefek bozuk yol denemelerim oldu tabi. Araç bu anlamdada hiç üzmedi beni. Tabi sizin düşündüğünüz araçla benimkisi arasında sınıf ve teknoloji farkı var ama genel olarak benim crv ile ilgili yorumum böyle.

• bence FORD KUGA alında 69 bine bakın burayahttp://www.arabalar.gen.tr/ford-kuga-1-6-ecoboost-trend-x-i3667.html hem 6 bin cebinde kalır hem daha lüks ve daha yapılı kaslı duruyor asıl zaten tiguan suv değilki crossover gibi
  • forester!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehir içi kullanılacaksa crv , arazi+şehir içi için forester
  • Kesinlikle SUBARU bu sınıfın lideri

http://www.youtube.com/watch?v=ktoGVBR4op4

bu tür video örneği çok var
  • Alaska Yolcusu kullanıcısına yanıt
    Bendeki otomatik benzinli, dizellerde otomatik seçeneği yok. Babanızın dizinde problem varsa, otomatik öneririm. 2011 üstü makyajlı ve benzinli Forester'da yeni nesil motor kullanılmakta ve yakıt tüketimi benimkine göre biraz daha düşük ki siz benzinli Tiguan da düşündüğünüze göre ondan çok farklı tüketmez hem de sorunsuz bir otomatik vitese sahip olursunuz.

• Ayrıca Tiguan bu seçenekler arasında iç hacim olarak biraz daha küçük kalıyor, daha çok XV boyutlarında bir araç. İç hacimine bakarak XV de düşünebilirsiniz ayrıca. Daha düşük tüketim, otomatik vites ve Subaru güvenliği.

• Tam donanımlı benzinli cvt xv alırdım 0 km.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 14 Aralık 2013; 21:27:44 >
  • F
    O
    R
    E
    S
    T
    E
    R
  • SUBARU

Forester

Üç SUV arasından hangisi? | Subaru Forester, Honda CRV, VW Tiguan  Üç SUV arasından hangisi? | Subaru Forester, Honda CRV, VW Tiguan

XV

Üç SUV arasından hangisi? | Subaru Forester, Honda CRV, VW Tiguan  Üç SUV arasından hangisi? | Subaru Forester, Honda CRV, VW Tiguan

• Bence CRV hem yeni cıktı hemde yakıt tüketimi çok iyi,ikinci seçenegim subaru olurdu
  • Forester
  • 1 Forester
    2 CRV
    3 Yok
  • Forester dehşet bir arac. Park sorunu yok istedigin yere çık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dörtçeker ile diğerlerini kıyaslamak ona haksızlık olur. Bence burada bir tek Forester SUV. Diğerleri ise sadece yükseltilmiş SW.
  • Forester.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.