Şimdi Ara

Üç SUV arasından hangisi? | Subaru Forester, Honda CRV, VW Tiguan (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
1
Favori
17.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer güvenlik ön plandaysa forester. Sadece arazi olarak düşünmeyin, awd + vdc olan bir forester hayat kurtarır.

http://www.youtube.com/watch?v=pMkyMmTEVMQ
  • Forester in awd diger ikisinin icinden gecer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Yaklaşık bir yıl ve 18-19bin kilometredir Forester kullanıyorum. 2. el stresini yenip hiç tereddütsüz aldım ve bu sayede Subaru işe tanışmış oldum. Çok şanslı görüyorum bu açıdan kendimi.
    Diğer araçlar hakkında yorum yapmayacağım ama bütçenizle alabileceğinizi sandığım yüksek model ve az kilometreli bir Forester size bir çok 0km araçtan daha fazla sürüş keyfi verecektir. Düz vites Foresterlar %50-50 çekiş sunuyor.

Merhaba, foresterde yolda kalmaktan korkuyoruz, servis bulamamak düşündürüyor, ayrıca vergiside biraz yüksek, 2009 modeller bile 40-50 bin bandında fiyatlar sizce normal mi ? Örneğin sıfır dizel 130 larda 2011 dizel ikinci el 60 veya 50 lerde fiyatın bukadar düşmesi garip midir ?

• SUV deyince eskiden akla range rover cherokee land cruiser falan gelirdi. Şimdi tiguan falan suv diyolar ya bi gülme geliyo

• mavifatih M kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki siteleri inceleyin, aklına takılan her soruya cevap bulabilirsin.

www.subaru4ever.com

www.subaruclubtr.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Benim sıralamam

1.) Tiguan
    2.) CR-V
    3.) Forester

Bu 3 araç arazi yoluna girseler, özellikle de bu mevsimlerde. . Bu şartlarda aşağıdan yukarıya dizilis bu sıralamaya göre olurdu. .

Suv alanlar yüzde kaçı arazi şartlarına giriyor ki? Yüzde 10 bile iyimser bi rakam.

Zaten alanların araçlarını sadece asfalt yollarda kullanıyorlar zaten büyük çoğunluğu 2 çeker tercih ediyor.

araziye gerek yok hafif ıslak zemin olsa bile yeter, yol tutuş, güvenlik, birsürü faktör var zaten forester bu araçlarla aynı sınıfta bile değil

Benim tercihim yukarda yazdığım gibi olurdu. Islak zeminde önden çekerspace star bile gidebiliyor sorunsuz yeterki aracın üstünde hava koşullarına uygun düzgün bir lastik olsun.

Saydığınız faktörlere ek olarak malzeme kalitesi, performans, ikinci el, marka değeri vs faktörler var. Forester'in Tiguan ve CR-V'den bir üst sınıfta olduğu iddianıza katılmıyorum.

Subaru'nun çekiş sistemini baya övüyorlar.Aslında 1.6 dizel otomatik simetrik awd'yi uygun fiyattan verip milletin gözüne hafiften girseler ortalığı duman ederlerde bir tutturamadılar kıvamını.

Honda 1.6 dizel otomatik 4x4 yaptı.Tamam büyük,hacmi geniş ama fiyatı şaka gibi.En yüksek donanımlısı 154 bin TL gibi şaka gibi bir fiyata sahip.Rakibi Subaru Forester 2.0 dizel otomatik 4x4 %90 vergi ile gelmesine rağmen en pahalı donanım seviyesiyle 159 bin TL.

Forester'ın 2.0 dizel sport'unda bose hoparlörler var honda da premium ses sistemi var (artık markası neyse yazma gereksinimi dahi duymamışlar ki bose,denon falan olsa zaten kocaman kocaman yazıyor araba firmaları)

• Tarih sizi haksiz cikardi.
    Subaru, subarulugundan odun vermeden artan trendle devam ediyor.

• Herkese hayırlı günler kazasız sürüşler inşallah.

Ben de 15 yıllık arazili araç kullanım tecrübesinden ve araştırmalarım neticesinde bir iki söz söyleme ihtiyacı hissettim.

Öncelikle kullandığım araç jeep cj5. Arazi aracı bu.

Sorunsuzluk açısından japonlar çok iyi. Subarı Foresteri ben de beğeniyorum ama kendine has ve nazik (Boksör) motoru olunca usta sıkıntısı ne yazık ki tercih konusunda arka plana düşüyor bana göre.

Avrupa araçları ülkemizde eski yıllara dayanan danışıklığı yüzünden pahalı.
    Şu anda da araç olarak honda'nın city'sini kullanmaktayım. Bunun sıkıntısız bir araç olduğunu düşündüğümden yine ilerde almayı düşündüğüm SUV bir araç olarak cr-v ilgimi çekiyor.

Ancak işi arazi ile olanların tercihi cr-v olamaz tabiki.
  • 2. Elde en iyi alternatif CR-V
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.