Şimdi Ara

Üç SUV arasından hangisi? | Subaru Forester, Honda CRV, VW Tiguan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
17.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 3ünüde almam .sizin tercih nedenlerinizi ve nasıl 3e indirdiğinizi bilmiyorum.

suv vari araç düşünsem ilk ix35e bakarım .

bi şekilde uymuyorsa ssangyonglara bakarım.

oda tatmin etmezse grand cheroke alırım.

1.6 yerden yüksek olması dışında bi numarası olmayan araçlara 50 binden fazla vermem. sıfırda almam 50 bine 2012 10/15 binde ix35 alınır.
  • Nissan Qashqai 1.6 dci 130 hp motor 4x2 ya da 4x4, Suzuki S Cross dizel 4x4 ya da 4x2, Chevrolet Trax 1.4 Turbo 4wd: 55.000 TL, Mokka 1.4 Turbo seçenekleri de var. Cazip fiyatı için trax 1.4 Turbo benim ilgimi çekiyor.
  • Forester

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

Tam donanımlı benzinli cvt xv alırdım 0 km.

Katılmadan geçemedim.
  • Forester bakan,bütçesi almaya yeten adama qq,ix35,mokka falan önermişler hele biri Ssanyong yazmış..Forester sınıfının en güvenli,en performanslı arabası adam gitmiş şahine çarpsan perte çıkacak ssanyong yazmış
  • 1.6 motor dışında bir numarası olmayan araçlar demişsiniz İX35'in ne gibi numarası var açıklar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Forester-14

1.6 motor dışında bir numarası olmayan araçlar demişsiniz İX35'in ne gibi numarası var açıklar mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş çok araştırmaktan tırlatmış galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Benim sıralamam

1.) Tiguan
    2.) CR-V
    3.) Forester

Bu 3 araç arazi yoluna girseler, özellikle de bu mevsimlerde. . Bu şartlarda aşağıdan yukarıya dizilis bu sıralamaya göre olurdu. .

• Subaru candır..
  • Uzak ara Forester.
  • Forester

• quote:

Orijinalden alıntı: recep_kovboy

ben 3ünüde almam .sizin tercih nedenlerinizi ve nasıl 3e indirdiğinizi bilmiyorum.

suv vari araç düşünsem ilk ix35e bakarım .

bi şekilde uymuyorsa ssangyonglara bakarım.

oda tatmin etmezse grand cheroke alırım.

1.6 yerden yüksek olması dışında bi numarası olmayan araçlara 50 binden fazla vermem. sıfırda almam 50 bine 2012 10/15 binde ix35 alınır.

1.6 olması dışında hiçbir numarası olmayan tek araç ix35
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Benim sıralamam

1.) Tiguan
    2.) CR-V
    3.) Forester

Bu 3 araç arazi yoluna girseler, özellikle de bu mevsimlerde. . Bu şartlarda aşağıdan yukarıya dizilis bu sıralamaya göre olurdu. .

Suv alanlar yüzde kaçı arazi şartlarına giriyor ki? Yüzde 10 bile iyimser bi rakam.

Zaten alanların araçlarını sadece asfalt yollarda kullanıyorlar zaten büyük çoğunluğu 2 çeker tercih ediyor.

• Ssang korando hem 4 ceker hem 175 beygır , 75 lira civarı sıfırı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %90 Forester demiş herkez ama ver ellerine 100 bin lira kimse gidip almaz iki sene sonra 60 milyara zor satarsin çünkü , Tiguan yada Kuga alınacak iki araç bu fiyat bandında , crv manuel onun için yorum yapmıyorum ...

• KuGa .
  • Subaru
  • quote:

quote:

quote:

Benim sıralamam

1.) Tiguan
    2.) CR-V
    3.) Forester

Suv alanlar yüzde kaçı arazi şartlarına giriyor ki? Yüzde 10 bile iyimser bi rakam.

Zaten alanların araçlarını sadece asfalt yollarda kullanıyorlar zaten büyük çoğunluğu 2 çeker tercih ediyor.

araziye gerek yok hafif ıslak zemin olsa bile yeter, yol tutuş, güvenlik, birsürü faktör var zaten forester bu araçlarla aynı sınıfta bile değil

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

quote:

quote:

Benim sıralamam

1.) Tiguan
    2.) CR-V
    3.) Forester

araziye gerek yok hafif ıslak zemin olsa bile yeter, yol tutuş, güvenlik, birsürü faktör var zaten forester bu araçlarla aynı sınıfta bile değil

Benim tercihim yukarda yazdığım gibi olurdu. Islak zeminde önden çekerspace star bile gidebiliyor sorunsuz yeterki aracın üstünde hava koşullarına uygun düzgün bir lastik olsun.

Saydığınız faktörlere ek olarak malzeme kalitesi, performans, ikinci el, marka değeri vs faktörler var. Forester'in Tiguan ve CR-V'den bir üst sınıfta olduğu iddianıza katılmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.