Şimdi Ara

Uçağa Gitar ile Girebilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KKTC de okuduğum için bu yaz ağustosta Adana dan kıbrısa seyehat edeceğim aslında forumda bir çok konu okudum ama tam emin olamadım bende müzilk bölümüne açıp daha önce yapmış olanlara sorayım dedim.Acaba uçağa gitar alırlar mı? El bagajı 55x40x23 cm. olması lazımmış(Borajet le gideceğim için kendi sitelerinden kontrol ettim) bir sorun çıkar mı sizce?Eğer ihtimal varsa çok iyi paketleyip kargo ya mı versem?

• Ben kemanını mı ne o yukardaki bagajlara koyan görmüştüm
  • RadioheadTR kullanıcısına yanıt
    keman konur ufak birşey de gitar büyük zaten sordum bir arkadaşa alıyorlarmış gidip şansımı deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle

keman konur ufak birşey de gitar büyük zaten sordum bir arkadaşa alıyorlarmış gidip şansımı deneyeceğim.

Hocam ben İstanbul'dan Alanya'ya giderken akustik gitarımı yanıma almıştım sırt çantam da vardı yanımda ikisini de uçağa soktum hiç bir sıkıntı olmadı görevliler uyarmadı bile ikisini de yukardaki kapaklı bölmelere yerleştirmiştim. Tek sıkıntısı alıp koyarken temkinli olmalısınız insanlara çarpmasın diye. Uçaktan en son inin bence ben öyle yapmıştım

Edit: Havayolu şirketi Pegasus'tu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychosocial12 -- 16 Temmuz 2015; 4:32:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de yakın zamanda yurtdışına gideceğim. konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
  • Firmadan firmaya değişir. Kimisi sorun çıkarır, kimisi çıkarmaz.

• Hiç sıkıntı olmaz pegasusla gelmiştim 2 ay önce falan klasik gitarım var hiçbir sıkıntı çıkmadı. Ayrıca havaalanlarında da çok var öyle gitarlı sazlı kişiler sorun çıksa onlar da getirmezdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stada çanta ile girebilir miyiz ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yurtdışı uçuşunda case istediler, bagaja vermeliymissin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle

İyi akşamlar beyler,

KKTC de okuduğum için bu yaz ağustosta Adana dan kıbrısa seyehat edeceğim aslında forumda bir çok konu okudum ama tam emin olamadım bende müzilk bölümüne açıp daha önce yapmış olanlara sorayım dedim.Acaba uçağa gitar alırlar mı? El bagajı 55x40x23 cm. olması lazımmış(Borajet le gideceğim için kendi sitelerinden kontrol ettim) bir sorun çıkar mı sizce?Eğer ihtimal varsa çok iyi paketleyip kargo ya mı versem?

elektro ise gitarı alırsın yanına , üstteki yere koyarsın ama amfisi bagaja konur ve orda zarar görebilir
  • **SWE** * kullanıcısına yanıt
    aynen elektro amfiyide pakegler bagaja verlrlm zaten microcube 1-2 defa yere dustu hicbirsey olmadi bisey ilacagini sanmiyorum

• çoğu müzik aleti kabine alınır.
  • Softcase e koyup uçakta baş üstü raflara koyabilirsin.Gitarın etrafını da havlu gibi birşeyle sarabilirsin türbülans vb. durumlar için.Ben de Kıbrıs'ta yaşıyorum.4 sene önce Japon JS100 getirmek için 2. bilet alıp gitarı yanımdaki koltukta getirmiştim.
  • sansınızı deneyin ama eger yaniniza almazsaniz ustune kıılır resmi felan yapıstırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.