-uçaktaki 6 bilim adamı nedeniyle sabotaj yapılmış -bu profesörler i fizikcileri a.b.d ingiltere v.s batı ülkelerndei eğitilmiyormu neticede kapasiteleri onların verdiği kadardır -yok bilim adamı çok parlak biri ise aylık 20 -30 ne isterse verir ülkesinde alıkor -kendi kendimize komplo teorileri üretmeyelim
bizim milletin aklı bilime değil komploya çalışır anca.
uçak bakımsızmış,pilot lisans alamamış,karakutu analiz edilmemiş hiç umrunda olmaz...
kahvehane kültüründen geliyor işte bu komplo teorileri...
hadi yaşlı başlı amcaları anladık ta burdaki bebeler bile atıp tutuyor.
avrupa şampiyonasında bizim gruba isviçre çıkmasına bile komplo diyenler oldu....
bence o kadar basit olaylar değil arkadaşlar konuyu hiç araştırmamışsınız bence ordakiler lise fizikçisi değil nükleer fizikçiydi ve CERN'de bi araştırma üzerinde çalışıyolardı çalıştıkları yanlış hatırlamıyosam ışın teknolojisi üzerineydi ve askeri alanda kullanılabilicektiherşeyi KAHVEHANE mantığıyla incelersek asıl ozaman kotu olur hiçbişe basit değil
ya bende çamlışıyom yeni bir enerji kaynağı buldum onun üzerine, bu yüzden uçağa binmiyom sabotaj yaparlar, falan hani, hatta geçenlerde başka bi konu üzerine çalışıyordum vazgeçtim, sabotaj yapacaklarmış vazgeçtiğim için yapmamışlar, gerçi ayda bir çalıştığım konuyu değiştiriyorumda sabotaj yapmaya bana yetişemiyorlar,
quote:
Orjinalden alıntı: rondo1194
ya bende çamlışıyom yeni bir enerji kaynağı buldum onun üzerine, bu yüzden uçağa binmiyom sabotaj yaparlar, falan hani, hatta geçenlerde başka bi konu üzerine çalışıyordum vazgeçtim, sabotaj yapacaklarmış vazgeçtiğim için yapmamışlar, gerçi ayda bir çalıştığım konuyu değiştiriyorumda sabotaj yapmaya bana yetişemiyorlar,
çok akıllısın sana zor sabotaj yaparlar...
quote:
Orjinalden alıntı: aksın
-bu profesörler i fizikcileri a.b.d ingiltere v.s batı ülkelerndei eğitilmiyormu neticede kapasiteleri onların verdiği kadardır
uçağa sabotaj oldu demek istemiyorum ama bu cümlen dikkatimi çekti
bilim sana verilen kadar değil senin geliştirebiliğin kadardır, bu insanlar çok şey başarmış daha da önemlisi çok şeyler daha geliştirebilicek insanlardı
quote:
Orjinalden alıntı: helluri
quote:
-bu profesörler i fizikcileri a.b.d ingiltere v.s batı ülkelerndei eğitilmiyormu neticede kapasiteleri onların verdiği kadardır
bilim sana verilen kadar değil senin geliştirebiliğin kadardır, bu insanlar çok şey başarmış daha da önemlisi çok şeyler daha geliştirebilicek insanlardı
teoride haklısın ama bence de bazı konularda tıkanmana sebep olabilirler. mesela ne biliim en basitinden gps uydularını ayarlarlar yada kapatırlar sen kendini yanlış yerde zannedersin. yani bi bakıma kendilerine muhtaç etmeyi belli ölçülerde başarmışlar.
ha bunu aşmak imkansız mı? senin dediğin gibi hayır.yeterki ileri gitmek isteyen bilimadamları çıksın.azimle çalışsın....
diğer bir sorun da çıkan az sayıdaki bilim adamına yeterli değeri veriliyor muyuz? bu kaza olmasa böyle değerli bilim adamlarımız olduğunu kaç kişi biliyordu?
biz saçla kılla örtünmeyle uğraşmaktan giderek dünyadan geri kalıyoruz malesef....
quote:
Orjinalden alıntı: Qantas
quote:
Orjinalden alıntı: helluri
quote:
teoride haklısın ama bence de bazı konularda tıkanmana sebep olabilirler. mesela ne biliim en basitinden gps uydularını ayarlarlar yada kapatırlar sen kendini yanlış yerde zannedersin. yani bi bakıma kendilerine muhtaç etmeyi belli ölçülerde başarmışlar.
ha bunu aşmak imkansız mı? senin dediğin gibi hayır.yeterki ileri gitmek isteyen bilimadamları çıksın.azimle çalışsın....
diğer bir sorun da çıkan az sayıdaki bilim adamına yeterli değeri veriliyor muyuz? bu kaza olmasa böyle değerli bilim adamlarımız olduğunu kaç kişi biliyordu?
biz saçla kılla örtünmeyle uğraşmaktan giderek dünyadan geri kalıyoruz malesef....
o adamlar o uçakta olmeseydi bikaç yıla kalmaz devrim niteliğindeki bi uygulamaya imza atıcaklardı belki
ulen o kadar devrimdi de adamlar olene kadar neden tek bir yerde bile en ufak bir haberi yapilmadi birakin yaa adamlarin bilgisyarlarida mi ucakla dustu hic mi kayit tutmuyorlar asistanlari da mi yok labaratuvarlari mi yandi ?? zaten adamlarin 1 si olmemis ucaga binmemis sonra gidecekmis yani birakin bu isleri adamlar onlari oldurmek istese hic ucaga falan gerek kalmaz
quote:
Orjinalden alıntı: ravunos
ulen o kadar devrimdi de adamlar olene kadar neden tek bir yerde bile en ufak bir haberi yapilmadi birakin yaa adamlarin bilgisyarlarida mi ucakla dustu hic mi kayit tutmuyorlar asistanlari da mi yok labaratuvarlari mi yandi ?? zaten adamlarin 1 si olmemis ucaga binmemis sonra gidecekmis yani birakin bu isleri adamlar onlari oldurmek istese hic ucaga falan gerek kalmaz
sen CERN araştırma merkezini hayatında kaç kez duydun kaç kez gazetelerde haberlerini okudun okuymazsın çünkü araştırmaların çoğu gizlidir neyle ilgili çalıştıklarını bilirsin ama naptıklarını bilemezsin bişeyi bulmadan hiçbi zaman açıklamazlar + evet goruyoruz mühendislerimizi yok yere olduklerinde aylarca konuşulduklarını
bazı arkadaşlar saçmalamış bizim millet anca komplo kurar yok kahvehane mantığı
1 bu ülke senın zannettiğin kadar yada dağarcığın kadar dar değil.
2 senın yaşın kaldırmaz sana burdan öğütler yığmak isterdım ama ...
3 bunlar lise fizikçisi değildi elbette ;
Türkiyenin nükleer alanda çığır açacak bir projenın sahiplerindendi onlar
4 Bu uçak bilmemnereden geç kalkıyor istanbula geç iniyor erken kalkıyor falan filan bunlar neden profların bineceği saate denkleştiriliyor acaba?
5 bu uçağa binen prof lardan 2si dünya çapında nükleer alanda ünlü bilim adamlarımız
6 bu uçağı süren pilot cebinden mi ödüyordu acaba da mazoru erken inmeye çalıştı??
7 neden atlas jet?
8 neden kule izin veriyor?
9ne için akparti kurmaylarından birisinin yakınının prof oldugu uçak?
???????????bunları cevapla bakım sen öncede sonra Ülke hakkında konuş
ha neden uçak o bilinmez gerekli merciilere mesajdır oda yani yunan-Türk hava sahası meselesi israil suriye uçaklarının sahamızı işgal etmesi falan filan ...
quote:
Orjinalden alıntı: clio_TR
4 Bu uçak bilmemnereden geç kalkıyor istanbula geç iniyor erken kalkıyor falan filan bunlar neden profların bineceği saate denkleştiriliyor acaba?
5 bu uçağa binen prof lardan 2si dünya çapında nükleer alanda ünlü bilim adamlarımız
6 bu uçağı süren pilot cebinden mi ödüyordu acaba da mazoru erken inmeye çalıştı??
7 neden atlas jet?
ha neden uçak o bilinmez gerekli merciilere mesajdır oda yani yunan-Türk hava sahası meselesi israil suriye uçaklarının sahamızı işgal etmesi falan filan ...
eger arkalarinda bu isin devam etmesini saglayabilecek insanlar birakmadilar ise zaten buda profesorlere yakismaz ortada bir proje var ise bu tamamen yok olmamistir ayrica cern arastirma merkezi hakkinda bilgisiz oldugumu dusunen arkadasa su bilgiyi veriyim cern deki calismalara gozlemci olarak katilmaktayiz evet profesorlerimizz calisiyor hatta cok fazla katki sagliyorlar ama turkiye belli bir meblayi vermedigi icin projeler bitince altinda bizim imzamiz olmayacak bknz cern de hangi bayraklar temsil ediliyor(son 1 yilda degisim olduysa bilemeyecegim) isin diger kismi da ;
{ha neden uçak o bilinmez gerekli merciilere mesajdır oda yani yunan-Türk hava sahası meselesi israil suriye uçaklarının sahamızı işgal etmesi falan filan ...}
diye yazan arkadasin bir psikologa gorunme ihtiyacidir nerden nereye bagladiniz isi yaw(hemende alinma colin tespit degil tavsiye niteliginde:)
saçmaladın cerne katılıyormuş ohh birader yavaş gel arkanı boş buldun galiba ben olabilir demiştim bu olaylar senın bildiğin gibi işlemez.hayali cern ci seni
haci ben unv okuyorum , 2.ciyede goz diktim Endustri okuyacagim ingilizce insallah . ama sana kopmlo geliyor degilmi ! amerika kulelere muslumanlar saldirdi dedi ! ama ne bi kanit var nede videolar ! pentogonun o gun saldiri oldugu sirada , toban kameralari calismamis, cevre marketlerin guvenlik kayitlari CIA tarafindan alinmis . Sana gore 11 eylul yalanida komplo ! ladin muslumanlar adina savasiyor degilmi ?
quote:
7 neden atlas jet?
bunlar sadece varsayım. ortada kanıt varmı?yok!!! e o zaman kahvehane muhabbetinin alası olmuş....her fizikçinin bindiği uçak düşürülse pakistan atom bombası yapamazdı....
bu tür kazalarda bilim ve akıl karakutunun incelenmesini öngörür.
gerisi boş laf....
quote:
Orjinalden alıntı: Qantas
quote:
7 neden atlas jet?
bunlar sadece varsayım. ortada kanıt varmı?yok!!! e o zaman kahvehane muhabbetinin alası olmuş....her fizikçinin bindiği uçak düşürülse pakistan atom bombası yapamazdı....
bu tür kazalarda bilim ve akıl karakutunun incelenmesini öngörür.
gerisi boş laf....
güçlü olan olayı herzaman ortbas eder bugun gazte yazıyo 4 dakkalık mazottan kurtarmak için short cut denilen kestirmeden gitme rotasını uygulamış ki bu gece yapılmazmış sadece gündür yapılırmış pilotun canına kastımı var 27 yıllık pilotmuş sence bole bi ahmaklığa izin verebilirmi bırakın allah aşkına biri diyo mazottan kurtamak için biri diyo cerne araştırmacı katılıyoruz ya komik geliyo bunlar bana siz bazı şeylere toz pembe bakmaya devam edin ne dümenler donuyo hrant dink oldurulduğundede bi milliyetçiye kurban gitmişti zaten neymiş vatana millete hakaret etti gururma yediremedim yok yaa biyerimle gülerim buna bu olayında verdiğim ornekten farkı yok herkes iyi niyet elçisi kesilmiş
o ucakta ölenler fizikçilerden biri annemin akrabası oluo cok üzüldüm yaf
5-6 kişi 50 kişiyi öldürmezler.Ya teknik bi arıza ya da pilotaj bi hata.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme