Şimdi Ara

uçak bileti erteleme ya da değiştirme ücreti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 22 ocak sabahına pegasustan bir adet istanbul adana bileti aldım

ancak finallerim daha erken bitti bileti 20 sine 19 una çekmem mümkün müdür ?? (arada ne kadar fark öderim )

(ya da başka bir çözüm yöntemi var mıdır ???))

teşekkürler

• Çözüm yöntemi: adanaya gitme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişir. Öncelikle promosyon bir biletse, değişime ve iadeye izin vermez. İadede sadece 7-8 lira olan akaryakıt vergisini iade alabilirsiniz. Eğer değişime izin veren bir biletse, değişim için ceza içerip içermediğide bilinmelidir. Diyelim ki ceza içermiyor, bu seferde değiştireceğiniz günkü bilet fiyatıyla sizin ödediğiniz fiyatın aynı ya da daha az olması gerekir, aksi halde ücret farkı ödemek zorunda kalırsınız. Eğer işin içine ücret farkı girerse, sizden ek olarak yeniden biletlendirme ücretide talep edilir.

İşin özü şu ki; kadir gecesi doğduysanız ücretsiz değişiklik yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KissesForYou

Değişir. Öncelikle promosyon bir biletse, değişime ve iadeye izin vermez. İadede sadece 7-8 lira olan akaryakıt vergisini iade alabilirsiniz. Eğer değişime izin veren bir biletse, değişim için ceza içerip içermediğide bilinmelidir. Diyelim ki ceza içermiyor, bu seferde değiştireceğiniz günkü bilet fiyatıyla sizin ödediğiniz fiyatın aynı ya da daha az olması gerekir, aksi halde ücret farkı ödemek zorunda kalırsınız. Eğer işin içine ücret farkı girerse, sizden ek olarak yeniden biletlendirme ücretide talep edilir.

İşin özü şu ki; kadir gecesi doğduysanız ücretsiz değişiklik yapabilirsiniz.

anladım hocam saolun o zaman baa masraf çıkar bi de sene başında aldım bileti hani gidiş dönüş 100 lira tutt ücret arttırımı garanti var :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.