ben flight simulator arıyorum ama bulamıyorum..2002 2003 2004 2005 farketmez
onun 2002 sını oynadım baya ıyıydı 2004-2005 ının de tanıtımını gordum
ayrıca cfs de ıyı dıyorlar(combat flıght sımılator) oynayan varmı
flight simulator 2004 var bende . tavsiye ederim
ok saol bulursam alcam zaten o oyunu
fs 2005 yok ki 2004 var ve yakında x çıkacak 2004 ü aldım oynuyorum güzel ama bilmeden oynarsanız 2 gunde atarsınız
valla simülasyon olmasa da
il2 sturmovik , pacific fighters ı öneririm benin oynadığım en zevkli uçak oyunları bunlar
il-2 sturmovık bende var gercekten cok guzel oyun pacıfıc fıghtersı bılmıodum tavsıyen ıcın saol
quote:
Orjinalden alıntı: fire storm
onun 2002 sını oynadım baya ıyıydı 2004-2005 ının de tanıtımını gordum
ayrıca cfs de ıyı dıyorlar(combat flıght sımılator) oynayan varmı
güzeldir de bu oyunu günümüz pcleri ancak full detay açar p3 550 işlemci 64mb ram ile bişey anlamadım oyundan yaw
quote:
Orjinalden alıntı: fire storm
il-2 sturmovık bende var gercekten cok guzel oyun pacıfıc fıghtersı bılmıodum tavsıyen ıcın saol
il2'nin en son çıkan versiyonu diyebiliriz
oynanış falan aynı sadece yeni uçaklar ve hafiften gelişmiş grafikler var
fs 2004 baya güzeldi flight simulator x (fs 9) resimlerini gördüm gerçektende ayrıntıya önem vermişler evler falan baya iyi modellenmiş herhalde dvd olur.
herzaman FS
fs 1004 en iyisidir, internetten thy nin ucaklarınıda indirebiliyorsun ayrıcaherşey gerçeğe çok yokın, istanbul ankara 1 saat sürüyorsa fs de de aynı, gerçeklik ayarlarını yapmak lazım...
Not: uçuramam diyip vaz geçmeyin çok kolay inanın bana...
bu fs yi nerden indirebilirim.Pm lerinizi bekliyorum
aslında böle bi konu vardı yani boşuna açmışsın ama yinede bi öneride buluniyim crimson skies ve microsoft simulatör
Dos döneminden kalma Jane's Longbow Gold'dan beri adam gibi bir helikopter simülasyonu bekliyoruz. Ama çok şükür az kaldı. Lock On "Black Shark" neredeyse çıkmak üzere. Onun dışında sivil uçaklarda Flight Simulator, askeri simülasyonlarda ise 2. dünya savaşı dönemi Il2- 1946, günümüz dönemi içinse Lock On iyidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme