Şimdi Ara

UÇAK İTÜ >< ODTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UÇAK MÜHENDİSLİĞİNDE HANGİSİNİ DAHA ÜSTE TERCİH ETMELİYİM

• ?
  • up
  • up
  • ap
  • Ütü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ vs ODTÜ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok büyük ihtimalle savunma sanayiinde çalışacaksın staj vs. için odtüyü tercih etmen iyi olur onun dışında fark yok
  • AP
  • HOCAM ODTÜ UZAY ALANIYLA İLGİLENİYOR DİYE BİLİYORUM. SAVUNMA SANAYİYE GİRMEK İSTERSEN ODTÜ, SİVİL HAVACILIK SEKTÖRÜ İÇİN İTÜ DERİM

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marsU ODTÜ KAMPÜSÜ DAĞIN BAŞINDA DİYOLAR İTÜ KAMPÜSÜ AYAZAĞYMIŞ GALİBA KIZLAR VAR MIŞ BİLGİN VAR MI
  • İtü seçerdim ben olsam YouTube’da her ikisinden de okuyanlarla röportaj var onları izle,bu arada iyi sıralama yapıp memur kafasında olmadığın hayallerin yerine garanticiliği seçmediğin için tebrik ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rahip59 R kullanıcısına yanıt
    ODTÜ havacılık okuyorum. Bölüm binası kampüsün en uç noktasında ama çok problem yaratacak bir konumda değil,kız mevzusu felan takılma bence eğer illa senin için önemliyse bölümün karşısında 2 3 adet yurt var :D

İTÜ mü ODTÜ mü sorusuna gelirsek iki üniversitede hemen hemenbenzer kalitede eğitimleri vardır. Ankara daysan savunma sanayi istiyorsan ODTÜ seç. Sivil havacılık veya havalimanlarında çalışmak istersen deİTÜ seç. Ama şehir olarak düşün derim. Kısacası birinden birine gittin diye bişey kaybetmezsin. İki okulda kalitelidir. Sadece ODTÜ tamamen ingilizce olduğu için bir adım önde bana göre. Zaten bu düşüncelerimden dolayı bende ODTÜ seçtim.
    Kolaygelsin
  • sağol yorumun ıcın teşekür ederım
    yurt ve okul arasında uzaklık sorun yaratmıyo mu
    bir de sportif faliyetler nasıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.